בעיה ב-nowcom 8336, מכירים?
החל מהיום בצהריים הממיר פשוט לא מגיב לשלט או לכפתורים שלו.
כיבוי והדלקה מהכפתור האחורי או כיבוי דרך החשמל נותנים לי בערך 30 שניות של תגובה עד שהוא חוזר לסורו.
גם שחזור הגדרות יצרן לא עובד כמו שצריך.
גרסת החומרה שלו היא T19.
כיבוי והדלקה מהכפתור האחורי או כיבוי דרך החשמל נותנים לי בערך 30 שניות של תגובה עד שהוא חוזר לסורו.
גם שחזור הגדרות יצרן לא עובד כמו שצריך.
גרסת החומרה שלו היא T19.
זו לא בעיה של שלט מכיון שגם הכפתורים על המכשיר לא מגיבים.Brendan כתב:יש לי ממיר כזה. לא נתקלתי בבעיה כפי שאתה מתאר אותה. אולי הסוללות זקוקות להחלפה?...
בכל מקרה ככל הנראה נמצאה הבעיה, ניתקתי את הדיסק החיצוני ועשיתי power reset וחיברתי אותו בחזרה ומאז זה לא קרה, אבל מוזר כי בעבר זה לא קרה לי.
בכל מקרה, מילה רעה על השירות של nowcom, שלחתי להם הודעה על התקלה וגם ניסיתי להתקשר - אין קול ואין עונה - ממליץ בכל לב לא לקנות מוצרים מאנשים שלא נותנים להם תמיכה במקרה של בעיה קשה במכשיר.
אני גיליתי שהבעיה רק מתחילה כאשר לוחצים על כפטור ה-EPG , עם נמנעים מללחוץ עליו, אז שאר הפונקציות עובדות.
זה בהחלט תופעה חדשה ולדעתי קשור ל-EPG ואיך ששודר בעידן+, אולי חל שינוי כלשהו בעידן שחשף באג בממיר שתוקע את פעולת ה-inputs כולם.
וגם עם נתקעתם, כיבוי והדלקה עם המתג האחורי מחזיר את הממיר למצב תקין (כלומרת עד שתלחצו על EPG עוד פעם)
זה בהחלט תופעה חדשה ולדעתי קשור ל-EPG ואיך ששודר בעידן+, אולי חל שינוי כלשהו בעידן שחשף באג בממיר שתוקע את פעולת ה-inputs כולם.
וגם עם נתקעתם, כיבוי והדלקה עם המתג האחורי מחזיר את הממיר למצב תקין (כלומרת עד שתלחצו על EPG עוד פעם)
חבל שהשירות שלהם לא קיים. אני דווקא מרוצה מהמכשיר אבל אם אין שירות, כפי שאתה מתאר, אז באמת לא מומלץ לרכוש.dvdscr כתב:זו לא בעיה של שלט מכיון שגם הכפתורים על המכשיר לא מגיבים.Brendan כתב:יש לי ממיר כזה. לא נתקלתי בבעיה כפי שאתה מתאר אותה. אולי הסוללות זקוקות להחלפה?...
בכל מקרה ככל הנראה נמצאה הבעיה, ניתקתי את הדיסק החיצוני ועשיתי power reset וחיברתי אותו בחזרה ומאז זה לא קרה, אבל מוזר כי בעבר זה לא קרה לי.
בכל מקרה, מילה רעה על השירות של nowcom, שלחתי להם הודעה על התקלה וגם ניסיתי להתקשר - אין קול ואין עונה - ממליץ בכל לב לא לקנות מוצרים מאנשים שלא נותנים להם תמיכה במקרה של בעיה קשה במכשיר....
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
"המצאה ישראלית" עאלק.
רוצו לקנות.
(וכל מילה נוספת מיותרת).
מתי יפסיקו להאכיל אותנו בשקר הזה.
עשרות מוצרים מוכרזים כ"המצאה ישראלית", ובפועל אתה מוצא אותם ב- ALIBABA הסיני כבר שנים...
מתי יפסיקו להאכיל אותנו בשקר הזה.
עשרות מוצרים מוכרזים כ"המצאה ישראלית", ובפועל אתה מוצא אותם ב- ALIBABA הסיני כבר שנים...