נערים ונערות בגיל ההתבגרות מעדיפים תקליטים או תקליטורים?
אני בגיל ההתבגרות העדפתי גם נערות וגם תקליטים
כיום אני מעדיף נערות ו CD
כיום אני מעדיף נערות ו CD
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
אני וההנהלה מעדיפים תקליט במצב מעולה בהרבה יותר מ CD זהה במיוחד בתקליטים שבמקור הוקלטו בטייפ אנלוגי ואחר כך הומרו לדיגיטלי (AAD ADD) התקליט עשיר יותר ודינמי יותר בהרבה מהגרסה המומרת ל CD.
למשל ריקי גל - ריקי גל התקליט הראשון עים נערת הרוק הבדל של שמיים וארץ בן התקליט לדיסק.
התקליט פשוט מדהים ודינמי ווקלי מאוד והדיסק אנמי משהו והתקליט גם הודפס הרבה שנים לפני הדיסק
ולכן לא מורגשת בו ההיזדקנות של המקור - סרט ההקלטה או פשוט חוסר הנסיון של הטכנאים הצעירים שלא יודעים לטפל נכון ובריגישות בציוד והמרת הצליל האנלוגי.
המרה מצויינת למשל מסרט אנלוגי לדיסק בוצע על ידי יואב שדמה באלבומים של הקליק עולם צפוף ואימא אני לא רוצה להיגמל.
הרבה דיסקים הומרו מתקליטים כי המקור לא נישתמר (אוכסן לא כהלכה) או נעלם ( באורך פלא) כמו הצרצילים ופוזי של אריק אנשטיין ואז זה תלוי באוזן הטכנאי שביצע את ההמרה והציוד.
דן
למשל ריקי גל - ריקי גל התקליט הראשון עים נערת הרוק הבדל של שמיים וארץ בן התקליט לדיסק.
התקליט פשוט מדהים ודינמי ווקלי מאוד והדיסק אנמי משהו והתקליט גם הודפס הרבה שנים לפני הדיסק
ולכן לא מורגשת בו ההיזדקנות של המקור - סרט ההקלטה או פשוט חוסר הנסיון של הטכנאים הצעירים שלא יודעים לטפל נכון ובריגישות בציוד והמרת הצליל האנלוגי.
המרה מצויינת למשל מסרט אנלוגי לדיסק בוצע על ידי יואב שדמה באלבומים של הקליק עולם צפוף ואימא אני לא רוצה להיגמל.
הרבה דיסקים הומרו מתקליטים כי המקור לא נישתמר (אוכסן לא כהלכה) או נעלם ( באורך פלא) כמו הצרצילים ופוזי של אריק אנשטיין ואז זה תלוי באוזן הטכנאי שביצע את ההמרה והציוד.
דן
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
נראה לי שהם לא ממש יודעים מה זה VINYL, אולי הם התכוונו לזה במובן הקינקי של המילה...
מרבית הצעירים שאני מכיר בכלל לא יודעים מה זה CD, הם מורידים MP3...
מרבית הצעירים שאני מכיר בכלל לא יודעים מה זה CD, הם מורידים MP3...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הסבא רוצה פטיפון עים סיכות שמחליפים כל 20 דקות נגינה כדי לא לחרוש את הבקליט ורצוי עים קפיץ מנואלה ולא מנוע חשמלי ואפרכסת מזהב !
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.