37WL58
ה-E מסמל על יבוא מקביל!!!
תיבדוק טוב לזמן + איכות האחריות על המסך, ניופאן הם היבואנים המקורים והם נותנים 3 שנים. בגדול ממליץ לך לקרוא קצת על מסך הפלאזמה וכן להשוות בחנות את איכות התמונה בין שתי סוגי המסכים
בהצלחה
בהצלחה
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: ה-E מסמל על יבוא מקביל!!!
שטויותyugaz7 כתב:תיבדוק טוב לזמן + איכות האחריות על המסך, ניופאן הם היבואנים המקורים והם נותנים 3 שנים. בגדול ממליץ לך לקרוא קצת על מסך הפלאזמה וכן להשוות בחנות את איכות התמונה בין שתי סוגי המסכים
בהצלחה...
לכל דגם של טושיבה יש אות נוספת שלא מציינים שמסמלת את איזור השיווק. E מופץ בארץ ע"י היבואן הרשמי (ניופאן). דגם R נמכר במערב אירופה ויש לו 3 כניסות SCART ואחת קומפוננט לעומת 2 כניסות קומפוננט ו-0 SCART ב- E.
Pakostnik זה מה שניופאן אמרו לי!!!!
היבוא המקבלי נעשה ע"י יהודה משהו... ואת מספר הדגם עם ה-E אתה תיראה רק על הארגז (כמדבקה) שבתוכו יושבת ה-LCD. בגדול מדובר באותו מכשיר בדיוק אולי מספר היצאות קצת שונה אבל המכשיר הוא אותו מכשיר.
אני גם רציתי לרכוש מסך זה ובררתי קצת. אם לא אכפת לך זמן וטיב האחריות לך על היבוא המקבילי.
למשל במחסני חשמל הם מקבלים את המסך מניופאן אבל כדי להוזיל את המכשיר הם לא מקבלים שרות של ניופאן אלא חברה אחרת לזמן של שנה או משהו כזה!!!
לכן אני ממליץ לבדוק טוב טוב מי נותן את האחריות!
שוב בהצלחה
אני גם רציתי לרכוש מסך זה ובררתי קצת. אם לא אכפת לך זמן וטיב האחריות לך על היבוא המקבילי.
למשל במחסני חשמל הם מקבלים את המסך מניופאן אבל כדי להוזיל את המכשיר הם לא מקבלים שרות של ניופאן אלא חברה אחרת לזמן של שנה או משהו כזה!!!
לכן אני ממליץ לבדוק טוב טוב מי נותן את האחריות!
שוב בהצלחה