חסימת כרטיס
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
כן, הם חוסמים כרטיסי אשראי לא מקומייםdudy_m כתב:תגידו
סוני מבצעת חסימות של כרטיסי אשראי?
עד היום עבד לי טוב
לפני שבועיים הפסיק לעבוד לי וקופץ לי
ERROR 80023102
ניסיתי להחליף נתונים, אפילו ניסיתי כרטיס אחר
לא עוזר
מוכר למישהו?...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יש עוד אופציה - יש לי חבר עם כרטיס אמריקן אקספרס שרשם כתובת בארה"ב על הכרטיס. אני לא יודע אם זה יעבוד עם כרטיסים אחרים, אבל עם אמריקן אקספרס זה עובד.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אמריקן אקספרס מאפשרים לך לכתוב כתובת בארה"ב אפילו שהכרטיס הונפק בארץ, מה שפותר את הבעיה הזאת.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

שמע, אתה יכול להתווכח כמה שאתה רוצה. בסופו של דבר, העובדות בשטח הן - החבר הזה שלי הכניס לפני יומיים 50 דולר לחשבון שלו, בנוכחותי.
אני לא מתוכח, אני שואל ברצינות - כי אני יכול להוציא בקלות אמריקן אקספרס ואם זה פועל אני אוציא.
סוני בודקים עכשיו מול הBANK STATEMENT של הכרטיס אשראי ברמת האותיות קטנות וגדולות (תקרא קצת בפורומים) מאז ההקשחה , ולכן אני רוצה לדעת איזה כתובת הוא הכניס, לדוגמא אם זה ויזה ממקום עבודה - אולי הוא הכניס את הכתובת סניף שלהם בחו"ל , או שאמריקן אקספרס נותנת שירות של כתובת דרכם .
אם הובן לא נכון - אז אני לא הייתי ציני - ממש להפך.
ליביו
סוני בודקים עכשיו מול הBANK STATEMENT של הכרטיס אשראי ברמת האותיות קטנות וגדולות (תקרא קצת בפורומים) מאז ההקשחה , ולכן אני רוצה לדעת איזה כתובת הוא הכניס, לדוגמא אם זה ויזה ממקום עבודה - אולי הוא הכניס את הכתובת סניף שלהם בחו"ל , או שאמריקן אקספרס נותנת שירות של כתובת דרכם .
אם הובן לא נכון - אז אני לא הייתי ציני - ממש להפך.
ליביו