no ordinary family
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
סדרה מעניינת ומוזרה על משפחה שעברה תאונת מטוס ולאחר מכן מגלים שהם קיבלו כוחות על טבעיים.
ברור שיש כאן סיפור מסגרת מעניין (החברה שהאישה עובדת בה, לדעתי גרמו גם לתאונה וגם לכוחות העל טבעיים).
הליהוק חזק - האבא זה הקומיש/THE SHIELD, האמא היא אשתו ז"ל של דקסטר.
אבל בכ"ז משהו שם לא עובד. הסדרה קלילה, אבל עדיין קשה להתייחס לשחקנים כשאתה מכיר אותם כ"כ טוב מהתפקידים הקודמים שלהם. גם ה-TYPE CAST הפוך בדיוק ממה שהשחקנים עשו לפני כן, מה שבכלל מבלבל את היוצרות.
כשזה קרה עם דקסטר (ע"ע עמוק באדמה) היה היפוך תפקידים מעולה שבו הטוב הופך ל "רע". כאן זה הפוך...
בכל מקרה, זה בהחלט משעשע וכרגע הם רק בתחילת העונה, מעניין לראות אם סיפור המסגרת יועמק והאם השחקנים יצליחו להכנס לנישות שלהם.
ברור שיש כאן סיפור מסגרת מעניין (החברה שהאישה עובדת בה, לדעתי גרמו גם לתאונה וגם לכוחות העל טבעיים).
הליהוק חזק - האבא זה הקומיש/THE SHIELD, האמא היא אשתו ז"ל של דקסטר.
אבל בכ"ז משהו שם לא עובד. הסדרה קלילה, אבל עדיין קשה להתייחס לשחקנים כשאתה מכיר אותם כ"כ טוב מהתפקידים הקודמים שלהם. גם ה-TYPE CAST הפוך בדיוק ממה שהשחקנים עשו לפני כן, מה שבכלל מבלבל את היוצרות.
כשזה קרה עם דקסטר (ע"ע עמוק באדמה) היה היפוך תפקידים מעולה שבו הטוב הופך ל "רע". כאן זה הפוך...
בכל מקרה, זה בהחלט משעשע וכרגע הם רק בתחילת העונה, מעניין לראות אם סיפור המסגרת יועמק והאם השחקנים יצליחו להכנס לנישות שלהם.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
נראה נחמד בינתיים פרק שני היה בסוודר.
ממתין לעלילה ראשית...
ממתין לעלילה ראשית...
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הפרק השני היה הרבה יותר טוב מהפרק הראשון. עדיין יש משהו שתמיד חוזר בסדרות אמריקאיות ומדגיש עד כמה האומה הזו מאוד שמרנית ופוריטנית בבסיס: כשיש התחבטות ישר מערבים בזה גורמים על טבעיים למיניהם. לראיה, הבעל מנסה להסביר לאישתו את לבטיו בקשר לכוחות העל שקיבל ומייד מונחתת השאלה האם הוא יכול להתכחש אליהם כי יכול להיות שהם ניתנו לו על ידי כוח עליון שרוצה שהוא יעשה עם זה משהו (טוב) בעולם.
יו...כמה נדוש. מה הם מצפים שהקהל בבית יעשה אם בסוף אם יתברר שזה באמת מתנה מהקב"ה? שיפלו הברכיים ויצעקו PTL בקצב?
למה סדרות אמריקאיות חייבות להרוס תסריטים ורעיונות טובים בכך שהם מערבות בזה את מועדון ה 700?
יו...כמה נדוש. מה הם מצפים שהקהל בבית יעשה אם בסוף אם יתברר שזה באמת מתנה מהקב"ה? שיפלו הברכיים ויצעקו PTL בקצב?
למה סדרות אמריקאיות חייבות להרוס תסריטים ורעיונות טובים בכך שהם מערבות בזה את מועדון ה 700?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חגורת התנ"ך לא גדולה עד כך שהיא מקיפה את הוליווד ורוב הדתות לא זוכות לפריחה בעולם, חוץ אולי מהאיסלם בזכות מודל השיווק האגרסיבי שלו. ולטעון שהתקשורת שם משרתת את ההמונים. נו, שויין. היא משרתת אותם פחות או יותר כמו שכאן המיסים נגבים לטובת הציבור.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.