צריבה לסים פרי איפון 3G
-
Alex_Shamis
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שבוע טוב לכולם!
יש לי איפון 3G והשאלה שלי היא האם יש אופציה כלשהיא לצרוב את המכשיר לסים פרי (ללא שימום באולטרהסנו)
יש לי איפון 3G והשאלה שלי היא האם יש אופציה כלשהיא לצרוב את המכשיר לסים פרי (ללא שימום באולטרהסנו)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
יש רק שני דרכים לעשות זאת:
1. שהחברה שמכרה את המכשיר תהפוך אותו לסים פרי (הישראליות לוקחות כ-100 ש"ח על האופרציה...). רבות (כגון AT&T) לא יעשו את זה בשום מחיר.
2. ULTRASN0W עוקף את המנגנון של הבדיקה של אפל.
זהו.
1. שהחברה שמכרה את המכשיר תהפוך אותו לסים פרי (הישראליות לוקחות כ-100 ש"ח על האופרציה...). רבות (כגון AT&T) לא יעשו את זה בשום מחיר.
זהו.
-
Alex_Shamis
-
- חבר פעיל מאוד

1.הבעיה היא שהמכשיר נקנה בתור "מכשיר ברזל" ולא מחברה סלולארית (אורנג' סלקום או פלאפון) והם לא צורבים לסים פריoferlaor כתב:יש רק שני דרכים לעשות זאת:
זהו....
2. אני ברשת אורנג' והאם הם יסכימו לעשות את זה גם אם המכשיר לא נרכש מהם?
- oferlaor
- מנהל

1. אם זה נרכש במדינה שבה מוכרים את זה כמוצר ולא מחברה סלולרית, אז זה אמור להיות SIM FREE. המקומות היחידים שמוכרים מכשיר שאינו SIM FREE זה במדינות שבהן אין אפשרות כזו ואז זה רק עם CONTRACT.
כמו שאתה מתאר את זה, ההערכה שלי היא שזה נרכש בארה"ב. אם כן, אין כרגע שום פיתרון חוץ מ-ULTRASN0W
2. לא. גם אם הם ממש ישתדלו, הם יכולים לעשות את השינוי הזה רק במכשירים שמשוייכים לאורנג'.
הטכניקה של אפל גאונית, בפועל ההרשאה הזו יושבת בשרתים שלהם, לא במכשיר עצמו!
מה שזה אומר הוא שלכל מכשיר יש סימן מזהה שיושב בשרתים שלהם. רק חברת סלולר שהמכשיר משוייך אליה יכולה לשלוח לאפל בקשה (שנעשית ONLINE) להעביר את המכשיר למצב SIM FREE. אם הבקשה נעשית על מכשיר של חברה אחרת, הם אפילו לא יכולים להגיע למצב שבו הבקשה נשלחת...
כמו שאתה מתאר את זה, ההערכה שלי היא שזה נרכש בארה"ב. אם כן, אין כרגע שום פיתרון חוץ מ-ULTRASN0W
2. לא. גם אם הם ממש ישתדלו, הם יכולים לעשות את השינוי הזה רק במכשירים שמשוייכים לאורנג'.
מה שזה אומר הוא שלכל מכשיר יש סימן מזהה שיושב בשרתים שלהם. רק חברת סלולר שהמכשיר משוייך אליה יכולה לשלוח לאפל בקשה (שנעשית ONLINE) להעביר את המכשיר למצב SIM FREE. אם הבקשה נעשית על מכשיר של חברה אחרת, הם אפילו לא יכולים להגיע למצב שבו הבקשה נשלחת...
-
Alex_Shamis
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על ההסבר המפורט 
זה עובד במכשירים אחרים בצורה דומה רק בלי שהאישור יבוצע בשרתים של אפל.oferlaor כתב:1. אם זה נרכש במדינה שבה מוכרים את זה כמוצר ולא מחברה סלולרית, אז זה אמור להיות SIM FREE. המקומות היחידים שמוכרים מכשיר שאינו SIM FREE זה במדינות שבהן אין אפשרות כזו ואז זה רק עם CONTRACT.
מה שזה אומר הוא שלכל מכשיר יש סימן מזהה שיושב בשרתים שלהם. רק חברת סלולר שהמכשיר משוייך אליה יכולה לשלוח לאפל בקשה (שנעשית ONLINE) להעביר את המכשיר למצב SIM FREE. אם הבקשה נעשית על מכשיר של חברה אחרת, הם אפילו לא יכולים להגיע למצב שבו הבקשה נשלחת......
הן יכולות להפוך לSIMFREE רק מכשירים מטווח המכשירים שקיבלו.
- oferlaor
- מנהל

drorar
ממש לא. לרוב החסם נמצא על המכשיר עצמו ולכן יש גופים צד שלישי וקודים או תוכנות שיכולות לפרוץ את זה.
התקשורת כאן היא מוצפנת מאוד חזק ועד היום לא הצליחו ליצור סימולטור כלשהו שיכול לתת תשובה חיובית ל-SIM שלא עבר אישור של אפל.
ממש לא. לרוב החסם נמצא על המכשיר עצמו ולכן יש גופים צד שלישי וקודים או תוכנות שיכולות לפרוץ את זה.
התקשורת כאן היא מוצפנת מאוד חזק ועד היום לא הצליחו ליצור סימולטור כלשהו שיכול לתת תשובה חיובית ל-SIM שלא עבר אישור של אפל.
החסם נמצא על המכשיר ברוב המקרים, כלומר, צריך להזין קוד מסוים ע"מ "לשחרר" את המכשיר.oferlaor כתב:drorar
התקשורת כאן היא מוצפנת מאוד חזק ועד היום לא הצליחו ליצור סימולטור כלשהו שיכול לתת תשובה חיובית ל-SIM שלא עבר אישור של אפל....
הקודים האלה, שמנוהלים במשורה, שהם כנראה פעולה חשבונית כלשהי על הIMEI ומעולם לא דלפו.
שיטות השחרור שמציעים בחנויות הפרטיות הן בדר"כ בשיטות אחרות.
גם באייפון, סה"כ מדובר בקובץ קינפוג שמשחרר אותו. אני מניח שהם משתמשים בUUID ובתכונות ההצפנה החזקות מאוד של הסים.