צריבה לסים פרי איפון 3G

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
Alex_Shamis פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שבוע טוב לכולם!
יש לי איפון 3G והשאלה שלי היא האם יש אופציה כלשהיא לצרוב את המכשיר לסים פרי (ללא שימום באולטרהסנו)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78862
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #2 

יש רק שני דרכים לעשות זאת:
1. שהחברה שמכרה את המכשיר תהפוך אותו לסים פרי (הישראליות לוקחות כ-100 ש"ח על האופרציה...). רבות (כגון AT&T) לא יעשו את זה בשום מחיר.
2. ULTRASN0W עוקף את המנגנון של הבדיקה של אפל.

זהו.

Alex_Shamis פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

oferlaor כתב:יש רק שני דרכים לעשות זאת:
1. שהחברה שמכרה את המכשיר תהפוך אותו לסים פרי (הישראליות לוקחות כ-100 ש"ח על האופרציה...). רבות (כגון AT&T) לא יעשו את זה בשום מחיר.
2. ULTRASN0W עוקף את המנגנון של הבדיקה של אפל.

זהו.
...
1.הבעיה היא שהמכשיר נקנה בתור "מכשיר ברזל" ולא מחברה סלולארית (אורנג' סלקום או פלאפון) והם לא צורבים לסים פרי
2. אני ברשת אורנג' והאם הם יסכימו לעשות את זה גם אם המכשיר לא נרכש מהם?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #4 

1. אם זה נרכש במדינה שבה מוכרים את זה כמוצר ולא מחברה סלולרית, אז זה אמור להיות SIM FREE. המקומות היחידים שמוכרים מכשיר שאינו SIM FREE זה במדינות שבהן אין אפשרות כזו ואז זה רק עם CONTRACT.

כמו שאתה מתאר את זה, ההערכה שלי היא שזה נרכש בארה"ב. אם כן, אין כרגע שום פיתרון חוץ מ-ULTRASN0W

2. לא. גם אם הם ממש ישתדלו, הם יכולים לעשות את השינוי הזה רק במכשירים שמשוייכים לאורנג'.

הטכניקה של אפל גאונית, בפועל ההרשאה הזו יושבת בשרתים שלהם, לא במכשיר עצמו!

מה שזה אומר הוא שלכל מכשיר יש סימן מזהה שיושב בשרתים שלהם. רק חברת סלולר שהמכשיר משוייך אליה יכולה לשלוח לאפל בקשה (שנעשית ONLINE) להעביר את המכשיר למצב SIM FREE. אם הבקשה נעשית על מכשיר של חברה אחרת, הם אפילו לא יכולים להגיע למצב שבו הבקשה נשלחת...

Alex_Shamis פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה על ההסבר המפורט (Y)

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #6 

oferlaor כתב:1. אם זה נרכש במדינה שבה מוכרים את זה כמוצר ולא מחברה סלולרית, אז זה אמור להיות SIM FREE. המקומות היחידים שמוכרים מכשיר שאינו SIM FREE זה במדינות שבהן אין אפשרות כזו ואז זה רק עם CONTRACT.

כמו שאתה מתאר את זה, ההערכה שלי היא שזה נרכש בארה"ב. אם כן, אין כרגע שום פיתרון חוץ מ-ULTRASN0W

2. לא. גם אם הם ממש ישתדלו, הם יכולים לעשות את השינוי הזה רק במכשירים שמשוייכים לאורנג'.

הטכניקה של אפל גאונית, בפועל ההרשאה הזו יושבת בשרתים שלהם, לא במכשיר עצמו!

מה שזה אומר הוא שלכל מכשיר יש סימן מזהה שיושב בשרתים שלהם. רק חברת סלולר שהמכשיר משוייך אליה יכולה לשלוח לאפל בקשה (שנעשית ONLINE) להעביר את המכשיר למצב SIM FREE. אם הבקשה נעשית על מכשיר של חברה אחרת, הם אפילו לא יכולים להגיע למצב שבו הבקשה נשלחת...
...
זה עובד במכשירים אחרים בצורה דומה רק בלי שהאישור יבוצע בשרתים של אפל.
הן יכולות להפוך לSIMFREE רק מכשירים מטווח המכשירים שקיבלו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

drorar

ממש לא. לרוב החסם נמצא על המכשיר עצמו ולכן יש גופים צד שלישי וקודים או תוכנות שיכולות לפרוץ את זה.

התקשורת כאן היא מוצפנת מאוד חזק ועד היום לא הצליחו ליצור סימולטור כלשהו שיכול לתת תשובה חיובית ל-SIM שלא עבר אישור של אפל.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #8 

oferlaor כתב:drorar

ממש לא. לרוב החסם נמצא על המכשיר עצמו ולכן יש גופים צד שלישי וקודים או תוכנות שיכולות לפרוץ את זה.

התקשורת כאן היא מוצפנת מאוד חזק ועד היום לא הצליחו ליצור סימולטור כלשהו שיכול לתת תשובה חיובית ל-SIM שלא עבר אישור של אפל.
...
החסם נמצא על המכשיר ברוב המקרים, כלומר, צריך להזין קוד מסוים ע"מ "לשחרר" את המכשיר.
הקודים האלה, שמנוהלים במשורה, שהם כנראה פעולה חשבונית כלשהי על הIMEI ומעולם לא דלפו.
שיטות השחרור שמציעים בחנויות הפרטיות הן בדר"כ בשיטות אחרות.

גם באייפון, סה"כ מדובר בקובץ קינפוג שמשחרר אותו. אני מניח שהם משתמשים בUUID ובתכונות ההצפנה החזקות מאוד של הסים.

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”