מקרן לחדר שינה
שלום,
אני צריך המלצה למקרן לחדר שינה
- מרחק צפיה של 2.3M
- מרחק תליה של בין 2.5M ל1.5M
- גודל התצוגה יהיה מטר רוחב(~40")
- המקרן צריך להחליף טלויזיה ולכן הייתי מעוניין במקרן שאורך חיי המנורה שלו גבוהה ככל שניתן
- במחיר סביר(לא יותר מ5K)
- אני מעוניין לצפות בעיקר DIVX מהמחשב
- אציין שלא חשוב לי עד כדי כך איכות
הרעיון לשים מקרן בחדר שינה הוא חוסר במקום לטלויזיה בארון ולכן אני מעוניין לעשות ארון עם דלת הזזה כאשר על הדלת(1M רוחב) אני רוצה להקרין, אני חושב להשתמש בדלת עצמה ולא לשים בד נוסף, האם אני יראה סביר? אם אני יעשה דלת מזכוכית לבנה האם אני יראה טוב?
אני לא כ"כ מבין במקרנים, כל המלצה תעזור:)
תודה מראש
אני צריך המלצה למקרן לחדר שינה
- מרחק צפיה של 2.3M
- מרחק תליה של בין 2.5M ל1.5M
- גודל התצוגה יהיה מטר רוחב(~40")
- המקרן צריך להחליף טלויזיה ולכן הייתי מעוניין במקרן שאורך חיי המנורה שלו גבוהה ככל שניתן
- במחיר סביר(לא יותר מ5K)
- אני מעוניין לצפות בעיקר DIVX מהמחשב
- אציין שלא חשוב לי עד כדי כך איכות
הרעיון לשים מקרן בחדר שינה הוא חוסר במקום לטלויזיה בארון ולכן אני מעוניין לעשות ארון עם דלת הזזה כאשר על הדלת(1M רוחב) אני רוצה להקרין, אני חושב להשתמש בדלת עצמה ולא לשים בד נוסף, האם אני יראה סביר? אם אני יעשה דלת מזכוכית לבנה האם אני יראה טוב?
אני לא כ"כ מבין במקרנים, כל המלצה תעזור:)
תודה מראש
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
לראות על דלת הארון זה רעיון ממש אבל ממש לא מומלץ..
הסיבה היא שדלת הארון היא כנראה בצבע וטקסטורה של עץ או בצבע לבן..
בעיה שניה היא שאותו צבע הוא כנראה סוג של מבריק בתגובה לאור.מה שיעשה את התמונה ללא איכותית!
דבר נוסף..
אם גודל ההקרנה הרצוי הוא לא יותר מ42,אין לדעתי כל סיבה להשקיע במקרן,שכן בגדלים כאלה,זה ממש השקעה מיותרת בהתחשב במחירי הנורות!..
לדעתי נסה פשוט לסדר את החדר מחדש,בצורה שתאפשר תליית מסך lcd..ככה גם תוכל להשקיע את ה5 האלו במסך איכותי יותר מהממוצע..
בהצלחה!
הסיבה היא שדלת הארון היא כנראה בצבע וטקסטורה של עץ או בצבע לבן..
בעיה שניה היא שאותו צבע הוא כנראה סוג של מבריק בתגובה לאור.מה שיעשה את התמונה ללא איכותית!
דבר נוסף..
אם גודל ההקרנה הרצוי הוא לא יותר מ42,אין לדעתי כל סיבה להשקיע במקרן,שכן בגדלים כאלה,זה ממש השקעה מיותרת בהתחשב במחירי הנורות!..
לדעתי נסה פשוט לסדר את החדר מחדש,בצורה שתאפשר תליית מסך lcd..ככה גם תוכל להשקיע את ה5 האלו במסך איכותי יותר מהממוצע..
בהצלחה!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מסכים עם קודמי,
בגדלים האלה טלביזיה תהיה זולה יותר וגם עדיפה יותר.
ליאור
בגדלים האלה טלביזיה תהיה זולה יותר וגם עדיפה יותר.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
ברור לי שLCD יהיה יותר זור ויותר איכותי, לצערי יש לי כבר אחת-32" בחדר שינה על שידה זמנית שאותה אני רוצה להחליף לארון,
כדי לשים ארון וטלויזיה על אותו הקיר(2M ואין לי סידור יותר נוח לחדר) צריך או לווותר על רבע ארון ועליו למקם את הטלויזיה או לקנות ארון עם דלתות הזזה ולשים את הטלויזיה על הדלת(~30K שח ומסוכן לשים את המחשב בארון-סכנת שריפה) או להקרין על הארון, את שתי האפשרויות הראשונות כבר בדקתי, אני עכשיו מנסה לבדוק את השלישית,
לפי מה שאתם אומרים - האיכות של התמונה על כל סוג של ציפוי הדלת שאני יבחר תהיה נמוכה? (זכוכית פורמיקה....) ואין מקרן עם אורך חיי נורה ארוך במיוחד?
ושוב, תודה מראש
כדי לשים ארון וטלויזיה על אותו הקיר(2M ואין לי סידור יותר נוח לחדר) צריך או לווותר על רבע ארון ועליו למקם את הטלויזיה או לקנות ארון עם דלתות הזזה ולשים את הטלויזיה על הדלת(~30K שח ומסוכן לשים את המחשב בארון-סכנת שריפה) או להקרין על הארון, את שתי האפשרויות הראשונות כבר בדקתי, אני עכשיו מנסה לבדוק את השלישית,
לפי מה שאתם אומרים - האיכות של התמונה על כל סוג של ציפוי הדלת שאני יבחר תהיה נמוכה? (זכוכית פורמיקה....) ואין מקרן עם אורך חיי נורה ארוך במיוחד?
ושוב, תודה מראש
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

תראה..נורות שעושות הרבה שעות זה בסביבות 5000 שעות.
אולי יש יותר,לא יודע..
בכל אופן,הייתי בוחן דרך אחרת,חייבת להיות!..
על פורמיקה נראה לי שתקבל תמונה ממש לא איכותית..
אם אין שום אופציה אחרת,הייתי הולך רק על מקרן יד2..חבל על הכסף!
אולי יש יותר,לא יודע..
בכל אופן,הייתי בוחן דרך אחרת,חייבת להיות!..
על פורמיקה נראה לי שתקבל תמונה ממש לא איכותית..
אם אין שום אופציה אחרת,הייתי הולך רק על מקרן יד2..חבל על הכסף!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
היתי רוצה שתעשה לי היכרות עם אחת כזאת ..242ariel242 כתב:תראה..נורות שעושות הרבה שעות זה בסביבות 5000 שעות.
אולי יש יותר,לא יודע.....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

הנה סתם דוגמא משניה בגוגל..
thecoolgadgets.com/mitsubishi-lvp-fd630-full-hd-projector-5000-hours-lamp-life-4000-lumens-brightness/
thecoolgadgets.com/mitsubishi-lvp-fd630-full-hd-projector-5000-hours-lamp-life-4000-lumens-brightness/
בנוסף למה שאמרו כבר - לגבי מקרן זו בעיה, כי אתה תרדם עימו וזה
יוביל לשעות מנורה מבוזבזות ולסיום המנורה בהקדם.
אני חושב שיש מסכי LED בגודל 32 / 37 בתקציב שציינת. הם כ"כ דקים וקלי משקל שזו לא אמורה להיות בעיה לתלות אותם על דלת הזזה של ארון רציני.
אם עוד לא קנית את הארון הייתי מתייעץ עם החברה שבה אתה קונה אותו, כי לא נעים לגלות שהפתרון לא פרקטי אחרי שכבר השקעת את הכסף.
חשבת על זרוע ברקן? אולי זרוע מהתקרה/קיר צדדי שניתן להזיזה במקרים שאתה צריך להזיז את המסך כדי להגיע לחלק מסויים בארון?
אני חושב שיש מסכי LED בגודל 32 / 37 בתקציב שציינת. הם כ"כ דקים וקלי משקל שזו לא אמורה להיות בעיה לתלות אותם על דלת הזזה של ארון רציני.
אם עוד לא קנית את הארון הייתי מתייעץ עם החברה שבה אתה קונה אותו, כי לא נעים לגלות שהפתרון לא פרקטי אחרי שכבר השקעת את הכסף.
חשבת על זרוע ברקן? אולי זרוע מהתקרה/קיר צדדי שניתן להזיזה במקרים שאתה צריך להזיז את המסך כדי להגיע לחלק מסויים בארון?
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il