מחשב לוח אנדרואיד בפחות מ- 200 דולר

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
zviwr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
הצטרף: אוגוסט 2005
שם מלא: צבי וורובל
מיקום: רמת גן
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #1 

חברת Cherrypal, מקליפורניה שבארה"ב, השיקה מחשב לוח אנדרואיד מדגם CherryPad America במחיר השווה לכל נפש. בעבר החברה הציעה למדינות אפריקה ואסיה את הסמארטבוק במחיר של 99 דולר בלבד.

אומנם זהו עוד מחשב לוח אך קהל היעד של ה- CherryPad America הם אלו המחפשים מחשב לוח במחיר סביר, איכות גבוהה, חזק ובעל צריכת חשמל נמוכה.

למחשב הלוח CherryPad America מסך מגע בגודל 7 אינץ ברזולוציה 480 על 800 פיקסלים WVGA , רשת אלחוטית , כרטיס הרחבה מסוג microSD, זכרון RAM של 256MB וזיכרון פנימי של 2GB.
מעבד המכשיר הוא Samsung ARM11 בתדר של 800MHz , מערכת הפעלה אנדרואיד בגרסה 2.1, כאשר בקרוב תשודרג לגרסת 2.2. למכשיר מובנית היכולת להיכנס לאנדרואיד מרקט.
מאפיין נוסף הוא התמיכה ב- OpenGL 2.0 וגם האפשרות להשתמש בו במשחקי תלת מימד.
למכשיר מסגרת מאלומיניום מוקשח. המשקל קצת פחות מחמישה גרם ולמכשיר סוללה 3200 mAh, שעל פי המפרט מספיקה לשש עד שמונה שעות עבודה.

מקס סייבולד, סמנכ"ל טכנולוגיות של חברת Cherrypal אמר כי "מחשב הלוח CherryPad America אינו מתחרה במחשב הלוח של האפל מדגם אייפד אלא ממוקד לתת-שוק של האייפד. ה- CherryPad אינן האייפד קילר או שיבוט של האייפד, זהו מוצר שונה לגמרי אשר תוכנן לשוק אחר". עוד הוסיף כי "מסך ה- CherryPad הוא רק בן 7 אינץ, המעבד פחות חזק ומגיע עם מערכת הפעלה של אנדראיד ולא של אפל".

אומנם המכשיר תוכנן בעיר פלו אלטו, אך בכדי להגיע למחיר הנמוך הוא מיוצר בסין.
על הנייר נראה כטבלט בסיסי וטוב למדי, מי שמתלהב ומתכוון לרכוש מחשב לוח זה, שיקח בחשבון את נושא של התמיכה בשפה העברית כי היא לא נתמכת.

סרט הדגמה של ה- CherryPad America

לפרטים נוספים באתר החברה

מחיר ה- CherryPad America בארה"ב הינו 188 דולר.
מחשב הלוח CherryPad America
 מחשב הלוח CherryPad America
צבי וורובל

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
הצטרף: אפריל 2007
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

רק לציין שכדאי לבחון טוב-טוב את כל הטאבלטים הזולים שנוחתים עלינו בעיקר מעולם האנדרואיד. המסך של הטאבלט הנ"ל לדוגמה הוא מסוג resistive ולא capacitive ולכן חווית הנגיעה והעבודה מולו תהיה פחותה, שלא לדבר על חוסר תמיכה במולטיטאצ'. בנוסף אני לא יודע האם לטאבלט הזה יש תמיכה באפליקציית המארקט (דווקא בנושא העברית זה נראה לי די פתיר)....עדין במחיר הנמוך מ 200$ המכשיר לטעמי הוא אופציה סבירה (בטח כאשר התבשרנו היום שהסמסונג גלקסי טאב יעלה בארה"ב, בלי התחייבות, 600$ לדגם ה 16GB!)....מתחרה ישיר וטוב יותר (אך גם יקר יותר) לטאבלט הזה הוא המכשיר החדש בגודל 7 אינצ' של חברת ארקוס (Archos 70) שיעלה $275 הנה הקישור:
http://www.archos.com/products/ta/archo ... il&lang=en

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”