הזמנתי 8700 מחכה שבוע וחצי שיגיע עכשיו שאלה לעדשה ?
בדקה התשעים קנו לי את 8500 ששמעתי שיצא הה8700 מיד בקשתי מהחבר מניורק שיחליף לי מהר את המקרן במחליפו ואכן הגיע לחנות המקרן עכשיו מחכה לו בקוצר רוח תודה לכם מכל הלב לכל העוזרים אם אפשר קצת לקבל הסברים מה אני צריך לעשות כדי לראות בעדשה שמעלימה את הפסים השחורים החלטתי ללכת על זה רק אני לא יודע בדיוק איך זה עובד מה קונים וכו..... ואם בכלל שווה לקנות או שירדו המחירים של העדשות האלו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עדשות אנמורפיות פשוטות מתחילות באזור ה-700 יורו ויוכולות להגיע ל-7000$ ויותר לחשמליות טובות.
כמו בכל דבר ואולי יותר בנושא אופטיקה, לאיכות העדשה חשיבות רבה לתוצאה הסופית (עיוותים בתמונה, חדות, פגיעה בעוצמת האור ואחידותו על המסך וכו').
כמו בכל דבר ואולי יותר בנושא אופטיקה, לאיכות העדשה חשיבות רבה לתוצאה הסופית (עיוותים בתמונה, חדות, פגיעה בעוצמת האור ואחידותו על המסך וכו').
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אתה לא חייב עדשה כדי לקבל תמונה בלי פסים שחורים.
לאפסון החדש יש כמדומני זכרון עדשה כמו לפנסוניק, שמחקה את האפקט של עדשה אנמורפית בעזרת זום חשמלי, כך שכל מה שאתה צריך זה מסך סינמה סקופ.
עדשה אנמורפית תתן תוצאה טובה יותר כמובן, אבל בגלל המחיר שלה, הייתי ממליץ לך להתחיל רק עם המסך ולראות האם מנגנון זכרון העדשה מספק אותך.
לאפסון החדש יש כמדומני זכרון עדשה כמו לפנסוניק, שמחקה את האפקט של עדשה אנמורפית בעזרת זום חשמלי, כך שכל מה שאתה צריך זה מסך סינמה סקופ.
עדשה אנמורפית תתן תוצאה טובה יותר כמובן, אבל בגלל המחיר שלה, הייתי ממליץ לך להתחיל רק עם המסך ולראות האם מנגנון זכרון העדשה מספק אותך.
אז איזה מסך קבוע הייתם מציעים לי לקנות לפי מה שהבנתי 16 9 לא כדיי אם בכוונתי לקנות עדשה אז לפני העדשה איזה מסך טוב במחיר שפוי הייתם ממלצים רק להזכירכם שבהתחלה היה מדובר על קניה של מסך קבוע 110 אינץ או 106 ב16 9 עכשיו לגבי המסך המתאים איני יודע מה אני צריך אורך החדר יהיה 5 מטר רוחב 3
תתנהג תמיד לדבר כל דברך בנחת
- opv
- חבר מביא חבר

מסך סינמה סקופ הוא מסך ביחס 2.35 :1 במקום 16 :9 כלומר מסך בפורמט קולנועי.
היו באתר הרבה המלצות על חברת קרדה, יש גם המון המלצות בAVS והייתי ממליץ לך להתחיל בלהסתכל באתר שלהם carada.com
בנוסף הייתי בודק בחוברת של ה8700 או מברר בחברה עצמה האם בוודאות יש למקרן את התכונה של זכרון עדשה כמו לפנסוניק, כי מצאתי כמה מקומות שטוענים שכן אבל לא סימוכין רשמי.
היו באתר הרבה המלצות על חברת קרדה, יש גם המון המלצות בAVS והייתי ממליץ לך להתחיל בלהסתכל באתר שלהם carada.com
בנוסף הייתי בודק בחוברת של ה8700 או מברר בחברה עצמה האם בוודאות יש למקרן את התכונה של זכרון עדשה כמו לפנסוניק, כי מצאתי כמה מקומות שטוענים שכן אבל לא סימוכין רשמי.
- opv
- חבר מביא חבר

טוב, קראתי באתר של אפסון ול8700 יש זום ידני, כלומר אין לו זכרון עדשה, התכונה הזו תהיה קיימת רק בדגמים הרפלקטיביים.
אם תקנה מסך סינמה סקופ, יהיו לך שתי אפשרויות:
1) לקנות עדשה אנמורפית, ידנית או חשמלית, כיוון שבסרטי 16:9 צריך להסיר את העדשה
2) לממש זכרון עדשה בעצמך, כלומר לשחק ידנית עם הזום לפי הפורמט של הסרט.
בכל מקרה חשוב שתבין שעדשה אנמורפית מבטלת את הפסים השחורים למעלה ולמטה בסרטי 2.35:1 אבל היא מוסיפה פסים שחורים מימין ומשמאל בתוכן 16:9.
עדיין לדעתי, זו הצורה הנכונה יותר לצפות, בגלל גודל התמונה ששומר על גובה קבוע, אבל אם כל מה שמטריד אותך זה פסים שחורים, אז דע מראש שתקבל אותם בצדדים.
אם תקנה מסך סינמה סקופ, יהיו לך שתי אפשרויות:
1) לקנות עדשה אנמורפית, ידנית או חשמלית, כיוון שבסרטי 16:9 צריך להסיר את העדשה
2) לממש זכרון עדשה בעצמך, כלומר לשחק ידנית עם הזום לפי הפורמט של הסרט.
בכל מקרה חשוב שתבין שעדשה אנמורפית מבטלת את הפסים השחורים למעלה ולמטה בסרטי 2.35:1 אבל היא מוסיפה פסים שחורים מימין ומשמאל בתוכן 16:9.
עדיין לדעתי, זו הצורה הנכונה יותר לצפות, בגלל גודל התמונה ששומר על גובה קבוע, אבל אם כל מה שמטריד אותך זה פסים שחורים, אז דע מראש שתקבל אותם בצדדים.