מהירות הורדה איטית מאוד מרפידשר בקוי זהב - למה ???
היי,
לאחרונה שידרגתי למהירות 12 מגהבייט. אני מחובר באמצעות הכבלים (ללא חייגן) וקוי זהב.
בשעות הערב ובסוף השבוע גם במהלך שעות היום - מהירות ההורדה מרפידשר נמוכה מאוד - כמה עשרות קילובייט. לעומת זאת, בשעות הבוקר במהלך שבוע שעבר הגעתי למהירות הורדה של 1.5 מגהבייט. אני בחשבון פרימיום ברפידשייר.
צלצלתי הן לרפידשייר, הן לקווי זהב והן להוט אבל אי אפשר לצאת מהם. שאלתי אם הם מבצעים תעדוף לרעה בשעות מסויימות - לא קיבלתי תשובות ברורות. חבר המחובר באמצעות בזק ואורנג' טוען שאצלו לאורך כל שעות היום והערב המהירות היא בשיא.
למישהו יש תובנות למי עלי לבוא בטענות ואם יש פתרון לעניין ?
תודה מראש למאירי העיניים.
לאחרונה שידרגתי למהירות 12 מגהבייט. אני מחובר באמצעות הכבלים (ללא חייגן) וקוי זהב.
בשעות הערב ובסוף השבוע גם במהלך שעות היום - מהירות ההורדה מרפידשר נמוכה מאוד - כמה עשרות קילובייט. לעומת זאת, בשעות הבוקר במהלך שבוע שעבר הגעתי למהירות הורדה של 1.5 מגהבייט. אני בחשבון פרימיום ברפידשייר.
צלצלתי הן לרפידשייר, הן לקווי זהב והן להוט אבל אי אפשר לצאת מהם. שאלתי אם הם מבצעים תעדוף לרעה בשעות מסויימות - לא קיבלתי תשובות ברורות. חבר המחובר באמצעות בזק ואורנג' טוען שאצלו לאורך כל שעות היום והערב המהירות היא בשיא.
למישהו יש תובנות למי עלי לבוא בטענות ואם יש פתרון לעניין ?
תודה מראש למאירי העיניים.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
צלצלת לרפידשייר? אשכרה שיחת חוץ ?
בכל מקרה - איך אתה מוריד? חיבור בודד עם הדפדפן?
בדקת שנשאר לך TRAFFIC בחשבון פרימיום של RS שיש ברשותך?
תוריד תוכנה בשם JDownloader או MIPONY ותוריד דרכם כמה קבצים.
תראה אם אתה סה"כ מקבל את כל הרוחב פס,יכול להיות שיש שרתיים טובים יותר וטובים פחות ב RS (כדוגמת teleglobe'dutch telekom,level3 וכדו')
תחזור לדווח תוצאות ונמשיך משם
נ.ב - גם לי היו בעיות אם אני מוריד על חיבור בודד או 2,אך אם אני מגדיל את החיבורים אני מקבל את כל רוחב הפס שלי
בכל מקרה - איך אתה מוריד? חיבור בודד עם הדפדפן?
בדקת שנשאר לך TRAFFIC בחשבון פרימיום של RS שיש ברשותך?
תוריד תוכנה בשם JDownloader או MIPONY ותוריד דרכם כמה קבצים.
תראה אם אתה סה"כ מקבל את כל הרוחב פס,יכול להיות שיש שרתיים טובים יותר וטובים פחות ב RS (כדוגמת teleglobe'dutch telekom,level3 וכדו')
תחזור לדווח תוצאות ונמשיך משם
נ.ב - גם לי היו בעיות אם אני מוריד על חיבור בודד או 2,אך אם אני מגדיל את החיבורים אני מקבל את כל רוחב הפס שלי
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
היי,
ראשית תודה על ההתייחסות המהירה.
אכן, אשכרה שיחת חוץ. התמיכה הייתה ידידותית. אכן ניסו לשנות את השרתים אך לא ממש עזר.
אני מתחבר באמצעות רפדישר מנג'ר. תוכנת הניהול שהורדתי מהאתר שלהם. נשאר לי כמות טראפיק גדולה.
למה כוונתך בחיבור בודד והגדלת החיבורים ? על איזה שרתים כדאי לדעתך להגדיר ?
תודה.
ראשית תודה על ההתייחסות המהירה.
אכן, אשכרה שיחת חוץ. התמיכה הייתה ידידותית. אכן ניסו לשנות את השרתים אך לא ממש עזר.
אני מתחבר באמצעות רפדישר מנג'ר. תוכנת הניהול שהורדתי מהאתר שלהם. נשאר לי כמות טראפיק גדולה.
למה כוונתך בחיבור בודד והגדלת החיבורים ? על איזה שרתים כדאי לדעתך להגדיר ?
תודה.
תוריד JDownloader , שם יש אפשרות להגדיל את מספר החיבורים. שרתים אפשר להשאיר רנדומלי, לא נראה שזאת הבעיה.
- Oran012Smile
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי lalbs,
כדי לבדוק אם יש בעיה כללית במהירות ההורדה, יש לבצע בדיקת מהירות באתר שלנו:
http://80.179.140.36/speedtest/
אם הבעיה ממשיכה, שלח אליי את פרטי המנוי למייל [email protected] ואשמח לעזור לך בנושא.
אורן
כדי לבדוק אם יש בעיה כללית במהירות ההורדה, יש לבצע בדיקת מהירות באתר שלנו:
http://80.179.140.36/speedtest/
אם הבעיה ממשיכה, שלח אליי את פרטי המנוי למייל [email protected] ואשמח לעזור לך בנושא.
אורן
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
Oran012Smile - מה בדיוק תעזור לו בדיקה לוקלית של מהירות החיבור שלו?
אל תיעלב\י\ו - אבל בחיית,אם אין לכם משהו תורם אז אל תגיבו.
כאילו לבנאדם יש בעיות לחו"ל,ונראה לכם שבדיקה בארץ תעזור במשהו?
אל תיעלב\י\ו - אבל בחיית,אם אין לכם משהו תורם אז אל תגיבו.
כאילו לבנאדם יש בעיות לחו"ל,ונראה לכם שבדיקה בארץ תעזור במשהו?
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
חברים הי,
קודם כל תודה על ההתייחסות. זה תמיד משמשח לראות אנשים טובים באמצע הדרך המציעים עזרתם רק מתוך רצון טוב.
אכן, לצערי, נראה לי שההצעה לבצע בדיקת מהירות לא מקדמת אותי לאן שהוא. לשם הדוגמא: בבדיקה עכשיו המהירות לפי הבדיקה 12.5 מ"ב לשניה הורדה, 1 מ"ב העלאה ופינג 9ms ובכל זאת קצב ההורדה נע בין 9 ל- 20 קילוביט כאשר שום דבר אחר לא פועל. לעומת זאת, במהלך הבוקר קצב ההורדה היה מקסימלי - 1.5 מגה ביט (כלומר המהירות המקסימלית).
מה שמעורר חשד זה הפער העצום החוזר על עצמו בשים לב לעיתוי השימוש. מה שאני גם לא מבין זה מדוע התופעה לא קיימת בחיבור בזק+פרטנר עם אותו רפידשר מנג'ר.
האם באמת מעבר לתוכנה אחרת במקום הרפידשר מנג'ר (שכאמור מתפקדת יפה מאוד בשעות הבוקר) יפתור את הבעיה.
בהנחה שאני מהוריד ואנסה להשתמש בה - האם אני אמור להכניס בה את היוזר והסיסמה שלי ברפידשר ?
שוב תודה מראש על התשובות
קודם כל תודה על ההתייחסות. זה תמיד משמשח לראות אנשים טובים באמצע הדרך המציעים עזרתם רק מתוך רצון טוב.
אכן, לצערי, נראה לי שההצעה לבצע בדיקת מהירות לא מקדמת אותי לאן שהוא. לשם הדוגמא: בבדיקה עכשיו המהירות לפי הבדיקה 12.5 מ"ב לשניה הורדה, 1 מ"ב העלאה ופינג 9ms ובכל זאת קצב ההורדה נע בין 9 ל- 20 קילוביט כאשר שום דבר אחר לא פועל. לעומת זאת, במהלך הבוקר קצב ההורדה היה מקסימלי - 1.5 מגה ביט (כלומר המהירות המקסימלית).
מה שמעורר חשד זה הפער העצום החוזר על עצמו בשים לב לעיתוי השימוש. מה שאני גם לא מבין זה מדוע התופעה לא קיימת בחיבור בזק+פרטנר עם אותו רפידשר מנג'ר.
האם באמת מעבר לתוכנה אחרת במקום הרפידשר מנג'ר (שכאמור מתפקדת יפה מאוד בשעות הבוקר) יפתור את הבעיה.
בהנחה שאני מהוריד ואנסה להשתמש בה - האם אני אמור להכניס בה את היוזר והסיסמה שלי ברפידשר ?
שוב תודה מראש על התשובות
lalbs, לא יודע אם זה באמת יפתור את הבעיה אבל שווה לנסות. וכן, אתה מכניס לתוכנה את הפרטים באופן חד פעמי. אני אישית מגדיר 3 הורדות בו זמנית ו 5 חיבורים, זה מספיק לי כדי לקבל את רוחב הפס בלי לתקוע את האינטרנט לחלוטין.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
לפי מה שאתה מתאר, במיוחד בנושא שעות (2-10 בבוקר) ומהירות של 20-40 ק"ב , גם 012 החלו לבצע תיעדוף על ראפידשר (נסה ותגלה שגם טורנטים חסומים)
014 ביוזר הבסיסי עושים את זה כבר מספר חודשים .
מה שאתה יכול לעשות זה 3 דברים.
1. לבקש מהם גיימר בחינם, ולו רק כדי להוכיח את המובן מאליו. ואז שישימו לך את זה קבוע אם זה פותר את הבעיה.
2. לעבור לIP קבוע , שזה בטוח יסדר את הבעיה
3. לבקש להתנתק בטענה להפרת חוזה. לפני שחתמת לא היו חסימות על RS , לפתע בלי התרעה מוקדמת החלו לעשות TRAFIC SHAPING בשעות מסויימות של היום. הסיכוי להתנתק שואף ל0 תלוי כמה עצבני אתה וכמה סיבולת לב ריאה יש לך.
מה שאסור בשום פנים ואופן זה לתת לתומך טכני לנסות לפתור לך את הבעיה.
א. בזבוז זמן מוחלט שבסופו של דבר אתה מגיע לאותה הנקודה שבה אתה היום, להוסיף או לא להוסיף כסף על תיעדוף.
ב. אם בכל זאת מתעקשים לתת לך תומך, בקש מהתומך לשים אותך בגיימר/אי פי קבוע כדי להוכיח לו שאתה צודק ואכן יש תיעדוף.
ג. אם ב' לא יצליח, אז תגיד שיש לך יוזר בפרטנר, ואתה מתחבר איתו והכל בסדר שם.
שיהיה בהצלחה, תודיע לנו מה נסגר.
014 ביוזר הבסיסי עושים את זה כבר מספר חודשים .
מה שאתה יכול לעשות זה 3 דברים.
1. לבקש מהם גיימר בחינם, ולו רק כדי להוכיח את המובן מאליו. ואז שישימו לך את זה קבוע אם זה פותר את הבעיה.
2. לעבור לIP קבוע , שזה בטוח יסדר את הבעיה
3. לבקש להתנתק בטענה להפרת חוזה. לפני שחתמת לא היו חסימות על RS , לפתע בלי התרעה מוקדמת החלו לעשות TRAFIC SHAPING בשעות מסויימות של היום. הסיכוי להתנתק שואף ל0 תלוי כמה עצבני אתה וכמה סיבולת לב ריאה יש לך.
מה שאסור בשום פנים ואופן זה לתת לתומך טכני לנסות לפתור לך את הבעיה.
א. בזבוז זמן מוחלט שבסופו של דבר אתה מגיע לאותה הנקודה שבה אתה היום, להוסיף או לא להוסיף כסף על תיעדוף.
ב. אם בכל זאת מתעקשים לתת לך תומך, בקש מהתומך לשים אותך בגיימר/אי פי קבוע כדי להוכיח לו שאתה צודק ואכן יש תיעדוף.
ג. אם ב' לא יצליח, אז תגיד שיש לך יוזר בפרטנר, ואתה מתחבר איתו והכל בסדר שם.
שיהיה בהצלחה, תודיע לנו מה נסגר.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.