מחפש דרכים לחסוך עלויות באייפון
אהלן,
אחרי שראיתי החודש את חשבון הטלפון שלי ולפני שאני פושט רגל,
אני מחפש דרכים לחסוך חלק מהעלויות של הטלפון כגון שיחות וסמסים.
יש כמה פתרונות שאני מכיר והייתי מעוניין לשמוע עוד כמה אם יש לכם.
מה שאני מכיר
בשביל שיחות - סקייפ. השאלה אם באמת שווה להשקיע ולקנות קרדיטים ולהתחיל להוציא שיחות מהסקייפ? והאם מישהו יודע אם יש דרך לעשות שמי שמקבל את השיחה יראה את המספר שלי?
בשביל סמסים - Whatsapp, הבעיה היא שאין את זה להרבה חברים שלי ככה שזה לא ממש עוזר.
אשמח לשמוע עוד רעיונות.
אחרי שראיתי החודש את חשבון הטלפון שלי ולפני שאני פושט רגל,
אני מחפש דרכים לחסוך חלק מהעלויות של הטלפון כגון שיחות וסמסים.
יש כמה פתרונות שאני מכיר והייתי מעוניין לשמוע עוד כמה אם יש לכם.
מה שאני מכיר
בשביל שיחות - סקייפ. השאלה אם באמת שווה להשקיע ולקנות קרדיטים ולהתחיל להוציא שיחות מהסקייפ? והאם מישהו יודע אם יש דרך לעשות שמי שמקבל את השיחה יראה את המספר שלי?
בשביל סמסים - Whatsapp, הבעיה היא שאין את זה להרבה חברים שלי ככה שזה לא ממש עוזר.
אשמח לשמוע עוד רעיונות.
הודעות דרך הGMAIL
שיחות מבזק לבזק
פחות לדבר
פחות לסמס
שיחות מבזק לבזק
פחות לדבר
פחות לסמס
http://sipme.me/
סלולרי 15 אג'
בזק למיניו 10אג'
סמס 20 אג'
בעיקרון סמס אפשר דרך איי סי קיו או ג'י מייל בחינם לאורנג' ופלפון
סלולרי 15 אג'
בזק למיניו 10אג'
סמס 20 אג'
בעיקרון סמס אפשר דרך איי סי קיו או ג'י מייל בחינם לאורנג' ופלפון
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
הרי את רוב הכסף שורפים על האנשים הקרובים שמכירים טוב, נסה לגרום להם להתקין את התוכנה, אצלי לדוגמא התקנתי אצל האישה וחברים קרובים.DeaglinG כתב:אני משתמש בזה אבל ל90 אחוז מהאנשים שאני מכיר אין את זהShayosef כתב:http://www.whatsapp.com/......
שי
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
חשבת פעם פשוט להפסיק לדבר הרבה?
חוץ מזה, תבדוק בחשבונית כמה מחייבים אותך לדקת שיחה, ל-SMS ומהם החיובים הנוספים (ביטוחים, אחריות, התחיבויות קודמות של מכשירים ישנים שעדיין ל סיימת לשלם עליהם) וכו'...
יכול להיות שתוכל להוזיל עלויות (יש לך חבילת גלישה של 2GB, האם אתה מגיע לכמות הזו?).
חוץ מזה, תבדוק בחשבונית כמה מחייבים אותך לדקת שיחה, ל-SMS ומהם החיובים הנוספים (ביטוחים, אחריות, התחיבויות קודמות של מכשירים ישנים שעדיין ל סיימת לשלם עליהם) וכו'...
יכול להיות שתוכל להוזיל עלויות (יש לך חבילת גלישה של 2GB, האם אתה מגיע לכמות הזו?).
בעל הבזק מן הסתם, זה כאילו אתה מדבר מהבזק בבית- רק דרך האייפון..DeaglinG כתב:ומי משלם על זה? בעל האייפון או בעל הבזק?...
לנו לדוגמא יש מסלול 5 אגורות מבזק לבזק, אז את השיחות לבזק אני עושה דרך הBPHONE.
עוד יתרון- אתה יכול לדבר מחו"ל בתעריף בזק..
דורש שיהיה לך קו NGN, ועובד בנתיים רק על WIFI.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
היי
אני הצלחתי להוריד את החשבונית מ 300 שח ל 80 שח (אפשר לומר בסביבות 100 שח, הסבר יבוא).
איך? פשוט מאוד
1. מסלול חיילים באורנג' - 9 אגורות ל 3 יעדים באורנג', 20 אג' לשיחה לשאר, ו 15 לבזק. עלות חודשית - 10 שח.
2. חבילת אינטרנט 1GB ב 44 שח.
עד כאן, עכשיו הקטע המעניין
SMS - אני חוסך 90% ע"י שימוש ב WHATSAPP, גם למי שאין אני שולח הזמנה, לרוב החברים שאני בקשר SMSי איתם, יש טלפונים תומכים.
שיחות - ע"י שימוש ב SIPME. הגדרתי את קליינט ה SIP הפנימי במכשיר, למרות שגם אפשר לעבוד עם התוכנה החיצונית שלהם. , אני טוען משהו כמו 50שח וזה מספיק לקרוב לחודשיים של דיבור.
התעריפים בסיפמי הם 0.15 לנייד (גם מחו"ל בשימוש ב WIFI) ולקווי 0.10 אג', כך ש 50 שח, מספיקים למעל 300 דקות שיחה.
זה, בשילוב עם שיחות שפה ושם אני עושה עם הקו של אורנג', מביא אותי ל 80 שח חשבון אורנג' ועוד משהו כמו 20 - 30 שח בחודש לסיפמי.
כמו כן ראוי לציין שעשיתי שינוי וכיום רוב התקשורת שאני מנהל היא באמצעות מיילים/SMS/IM/שיחות VOIP במחשב/פגישות והרבה פחות שיחות טלפוניות בסלולר
ובא לציון גואל
אני הצלחתי להוריד את החשבונית מ 300 שח ל 80 שח (אפשר לומר בסביבות 100 שח, הסבר יבוא).
איך? פשוט מאוד
1. מסלול חיילים באורנג' - 9 אגורות ל 3 יעדים באורנג', 20 אג' לשיחה לשאר, ו 15 לבזק. עלות חודשית - 10 שח.
2. חבילת אינטרנט 1GB ב 44 שח.
עד כאן, עכשיו הקטע המעניין
SMS - אני חוסך 90% ע"י שימוש ב WHATSAPP, גם למי שאין אני שולח הזמנה, לרוב החברים שאני בקשר SMSי איתם, יש טלפונים תומכים.
שיחות - ע"י שימוש ב SIPME. הגדרתי את קליינט ה SIP הפנימי במכשיר, למרות שגם אפשר לעבוד עם התוכנה החיצונית שלהם. , אני טוען משהו כמו 50שח וזה מספיק לקרוב לחודשיים של דיבור.
התעריפים בסיפמי הם 0.15 לנייד (גם מחו"ל בשימוש ב WIFI) ולקווי 0.10 אג', כך ש 50 שח, מספיקים למעל 300 דקות שיחה.
זה, בשילוב עם שיחות שפה ושם אני עושה עם הקו של אורנג', מביא אותי ל 80 שח חשבון אורנג' ועוד משהו כמו 20 - 30 שח בחודש לסיפמי.
כמו כן ראוי לציין שעשיתי שינוי וכיום רוב התקשורת שאני מנהל היא באמצעות מיילים/SMS/IM/שיחות VOIP במחשב/פגישות והרבה פחות שיחות טלפוניות בסלולר
ובא לציון גואל
לגבי סקייפ, הייתה תקופה בה ניסיתי להשתמש רק בסקייפ ולהלן הרשמים:
1. בשביל להנות ממחירים זולים יותר בסקייפ אתה חייב לקנות חבילות דקות. לדוגמא: חבילה של 120 דקות לסלולארי עולה בערך 45 שקלים, שזה יוצא בערך 37 אגורות לדקה (שזה זול יחסית למה שמציעים לך החברות הסללולריות). חבילה לטלפון קווי זולה מאד: אם אתה קונה חבילה של 120 דקות לטלפון קווי אתה משלם בערך 2 אגורות לדקה! ניתן לדבר גם בלי לקנות חבילה אבל אז זה יוצא יקר יותר.
2. החיובים הם ביחידות של דקות (זאת אומרת שמעגלים את מספר הדקות כלפי מעלה). בחברות בארץ החיובים הם ביחידות של 12 שניות.
3. ניתן להתקשר דרך הסקייפ ותזוהה על פי המספר הסלולארי שלך, אבל זה לא עובד אם אתה מתקשר לטלפון קווי של בזק.
4. יש יותר ניתוקים כי אתה צריך תקשורת אינטרנט יציבה.
5. אתה לא יכול לדבר בסקייפ ולהשתמש בדיבורית בלוטוס (אולי סקייפ יפתרו את זה בגרסאות עתידיות).
6. הסוללה נגמרת הרבה יותר מהר בשיחות סקייפ מאשר שיחות רגילות. המכשיר גם מתחמם מאד.
7. אתה כמובן צריך לשלם על חבילת גלישה גדולה יותר. חבילת גלישה של 1G מספיקה מעל ומעבר.
לסיכום: אם אתה מתקשר הרבה לטלפון קווי, לא משתמש בדיבורית, ואין לך חבילת שיחות מהחברה הסלולארית שלך שאתה צריך לממש: סקייפ יכול להיות משתלם מאד.
1. בשביל להנות ממחירים זולים יותר בסקייפ אתה חייב לקנות חבילות דקות. לדוגמא: חבילה של 120 דקות לסלולארי עולה בערך 45 שקלים, שזה יוצא בערך 37 אגורות לדקה (שזה זול יחסית למה שמציעים לך החברות הסללולריות). חבילה לטלפון קווי זולה מאד: אם אתה קונה חבילה של 120 דקות לטלפון קווי אתה משלם בערך 2 אגורות לדקה! ניתן לדבר גם בלי לקנות חבילה אבל אז זה יוצא יקר יותר.
2. החיובים הם ביחידות של דקות (זאת אומרת שמעגלים את מספר הדקות כלפי מעלה). בחברות בארץ החיובים הם ביחידות של 12 שניות.
3. ניתן להתקשר דרך הסקייפ ותזוהה על פי המספר הסלולארי שלך, אבל זה לא עובד אם אתה מתקשר לטלפון קווי של בזק.
4. יש יותר ניתוקים כי אתה צריך תקשורת אינטרנט יציבה.
5. אתה לא יכול לדבר בסקייפ ולהשתמש בדיבורית בלוטוס (אולי סקייפ יפתרו את זה בגרסאות עתידיות).
6. הסוללה נגמרת הרבה יותר מהר בשיחות סקייפ מאשר שיחות רגילות. המכשיר גם מתחמם מאד.
7. אתה כמובן צריך לשלם על חבילת גלישה גדולה יותר. חבילת גלישה של 1G מספיקה מעל ומעבר.
לסיכום: אם אתה מתקשר הרבה לטלפון קווי, לא משתמש בדיבורית, ואין לך חבילת שיחות מהחברה הסלולארית שלך שאתה צריך לממש: סקייפ יכול להיות משתלם מאד.
- staticx
- חבר מכור קשה

לפי הנתונים שסיפקת - ממש ממש לא כדאי!!roeeb כתב: לסיכום: אם אתה מתקשר הרבה לטלפון קווי, לא משתמש בדיבורית, ואין לך חבילת שיחות מהחברה הסלולארית שלך שאתה צריך לממש: סקייפ יכול להיות משתלם מאד....
הכי משתלם וכדאי היום לפתוח חשבון (חינם) בסיפמי! תעריף מחושב לפי יחידות של 1 שנייה.
לנייד 15 אג ולקוו 10 אג
אין יותר משתלם מזה.
איך יותר משתלם? דיברתי על טלפון קווי. בסקייפ אתה משלם 2 אגורות לדקה (וב-25 שקלים אפשר לקנות חבילה לטלפון קווי ללא הגבלה).staticx כתב:לפי הנתונים שסיפקת - ממש ממש לא כדאי!!roeeb כתב: לסיכום: אם אתה מתקשר הרבה לטלפון קווי, לא משתמש בדיבורית, ואין לך חבילת שיחות מהחברה הסלולארית שלך שאתה צריך לממש: סקייפ יכול להיות משתלם מאד....
הכי משתלם וכדאי היום לפתוח חשבון (חינם) בסיפמי! תעריף מחושב לפי יחידות של 1 שנייה.
לנייד 15 אג ולקוו 10 אג
אין יותר משתלם מזה....
לא אמרתי שסיפמי לא משתלם, רק אמרתי שסקייפ יכול להיות משתלם.
- staticx
- חבר מכור קשה

אף אחד לא מדבר "רק" לטלפון קווי, צריך להסתכל על זה כמכלול, גם אם שיחות לקווי עולות 2 אגורות, זה שאתה משלם 37.. בעצם לא עשית בזה כלום...
כלומר דקת שיחה , בהנחה ואתה מדבר 50/50 , עולה לך 19.5 אגורות לדקה.
אמרת גם שהחיובים מעוגלים לדקת שיחה, אני מבין מזה שאפילו אם תדבר 10 שניות, אתה משלם על דקה.
ב SIPME אתה משלם רק את החלק היחסי, זה שבאמת דיברת בו.
החברות היחידות כרגע בארץ שיכולות לספק שירותי SIP הן Sipme ו Free Telecom, שהתעריפים שלה יותר יקרים.
לכן סיפמי הכי משתלם כיום.
ואין שום התחייבות, אפשר פשוט לנסות
כלומר דקת שיחה , בהנחה ואתה מדבר 50/50 , עולה לך 19.5 אגורות לדקה.
אמרת גם שהחיובים מעוגלים לדקת שיחה, אני מבין מזה שאפילו אם תדבר 10 שניות, אתה משלם על דקה.
ב SIPME אתה משלם רק את החלק היחסי, זה שבאמת דיברת בו.
החברות היחידות כרגע בארץ שיכולות לספק שירותי SIP הן Sipme ו Free Telecom, שהתעריפים שלה יותר יקרים.
לכן סיפמי הכי משתלם כיום.
ואין שום התחייבות, אפשר פשוט לנסות