צריך המלצה לפלזמה 42 אינץ'
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 524 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
התקציב אכן מעט נמוך אך כל אחד מהדגמים שציינת יתן לך תמורה נאותה ברמת המחיר הזו.
אם תוכל למתוח מעט את התקציב אני ממליץ להעיף מבט גם על מסכי רמת הכניסה של PANASONIC בפלזמה.
כמו כן חשוב שתראה את המסכים במו עיניך לא תסמתך רק על חוות דעת וכו'.
ולבסוף תתרחק ממוצרי מדבקה כמו סנסוי, דנטקס וכד' שנראים לעיתים קורצים ברמות המחיר האלו.
בהצלחה
אם תוכל למתוח מעט את התקציב אני ממליץ להעיף מבט גם על מסכי רמת הכניסה של PANASONIC בפלזמה.
כמו כן חשוב שתראה את המסכים במו עיניך לא תסמתך רק על חוות דעת וכו'.
ולבסוף תתרחק ממוצרי מדבקה כמו סנסוי, דנטקס וכד' שנראים לעיתים קורצים ברמות המחיר האלו.
בהצלחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
תודה על התגובה sigamor לגבי המלצתך לPANASONIC האם התכוונת לטלויזיה פלזמה Panasonic THP42C10M
כי היא בתקציב והיא 3000 שקל,עוד משהו שיצא לי לשמוע זה שכמעט כל החברות משתמשות בפאנלים סינים ורק SAMSUNG משתמשת בפאנל האיכותי שמיוצר ע"יהם. מה זה אומר לגבי הLG והPANASONIC?
כי היא בתקציב והיא 3000 שקל,עוד משהו שיצא לי לשמוע זה שכמעט כל החברות משתמשות בפאנלים סינים ורק SAMSUNG משתמשת בפאנל האיכותי שמיוצר ע"יהם. מה זה אומר לגבי הLG והPANASONIC?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
tk4evertk4ever כתב:בדקתי עכשיו בכמה חנויות,הציעו לי C430 במחיר של 3350... אמרו לי לא להתקרב לB430 כי היא לא טובה וכאלה וש C430 מצויינת... מה אומרים? אפשר להשיג במחיר 3000?
אגב הLG כן עולה במחסני חשמל 3000 שקל... לא הסכימו להנחת מזומן...
לדעתי מבין השלושה ....... ה c430 עדיפה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
חבל שאין אותה במחיר שפוי... 3350 שקל זה טיפה מעבר לגג שהצבתי לפלסמה\LCD שרציתי לקנות...
אפשרי להשיג אותה במקום טוב עם הנחה ל3000? אגב הבנתי שכל אלה שמוחרים ת'B430 במחירים נמוכים זה עודפים עם בעיות וכל מיני דברים...
3350 עם אחריות של סמ ליין ל3 שנים... בחירה קשה
אפשרי להשיג אותה במקום טוב עם הנחה ל3000? אגב הבנתי שכל אלה שמוחרים ת'B430 במחירים נמוכים זה עודפים עם בעיות וכל מיני דברים...
3350 עם אחריות של סמ ליין ל3 שנים... בחירה קשה
קניתי לאחרונה את ה LG ואני מאוד מרוצה.
יש לציין שאני הדיוט גמור בעניני קולנוע ביתי ומסכים. הגעתי בחיפושי לאותם דגמים שרשמת (אבל סדרה C בסמסונגים)
בסופו של דבר החלטתי שההבדלים המינורים שנראו כשהמסכים עמדו אחד לצד השני לא יורגשו על ידי בית...
יש לציין שאני הדיוט גמור בעניני קולנוע ביתי ומסכים. הגעתי בחיפושי לאותם דגמים שרשמת (אבל סדרה C בסמסונגים)
בסופו של דבר החלטתי שההבדלים המינורים שנראו כשהמסכים עמדו אחד לצד השני לא יורגשו על ידי בית...