רכישת מצלמת וידאו בארה"ב - מספר שאלות

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #1 

התלבטתי בין ה sony CX150 לבין ה Canon Vixia HF M30 ולבסוף החלטתי ללכת על ה Canon.
הסוני היא מצלמה בסיסית נטולת פיצ'רים לחלוטין וזולה בכ - 50 דולר ).
על ה Canon יש באזז רציני לפחות בארה"ב והיא כוללת המון דברים שאין בסוני כמו שלט רחוק, לחצני ניווט ( בסוני הכל דרך מסך המגע ), כניסה למיקרופון, נעילת פוקוס וזום על אובייקט על ידי לחיצה על מסך המגע וכיו"ב.

השאלות :
טכנית, האם יש משהו שאני מפספס סביב ה 550-600 דולר ? כלומר מצלמה טובה יותר ?
ה canon נמכרת ב 600 דולר בחנויות כמו best buy , fry's או circuit city ואני צופה לירידת מחיר קלה לקראת Christmas ) אולם ב B&H היא מתומחרת כבר עכשיו בכ 480דולר. אני אהיה בחוף המערבי ולכן קפיצה ל B&H בלתי אפשרית.
מישהו יכול להסביר לי ממה נובע פער המחירים הגדול ?
מישהו הזמין פעם מ B&H ?
מה צריך בשביל להזמין משם ? ( האם מספיק כרטיס אשראי או שצריך Pay Pal - אני לא מבין בזה כלום )
אולי כדאי לי להזמין מ B&H ולשלוח דרך UPS למלון ( סיפור של עוד 20 דולר ) ..

תודה,

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #2 

Lior_M כתב:התלבטתי בין ה sony CX150 לבין ה Canon Vixia HF M30 ולבסוף החלטתי ללכת על ה Canon.
על ה Canon יש באזז רציני לפחות בארה"ב והיא כוללת המון דברים שאין בסוני כמו שלט רחוק, לחצני ניווט ( בסוני הכל דרך מסך המגע ), כניסה למיקרופון, נעילת פוקוס וזום על אובייקט על ידי לחיצה על מסך המגע וכיו"ב.

השאלות :
ה canon נמכרת ב 600 דולר בחנויות כמו best buy , fry's או circuit city ואני צופה לירידת מחיר קלה לקראת Christmas ) אולם ב B&H היא מתומחרת כבר עכשיו בכ 480דולר. אני אהיה בחוף המערבי ולכן קפיצה ל B&H בלתי אפשרית.
מישהו הזמין פעם מ B&H ?
מה צריך בשביל להזמין משם ? ( האם מספיק כרטיס אשראי או שצריך Pay Pal - אני לא מבין בזה כלום )

תודה,

ליאור
...
לפני שאתה סוגר על דגם מסויים, המלצתי היא להסתכל על גודל החיישן, המצלמה שבחרת היא בעלת חיישן קטן יותר ולכן זולה יותר מדגמים יותר יקרים של canon.
ברשותי canon HF100 אשר בצילומים עם תאורה טובה מוציאה תוצאות מרשימות ביותר, החדות מדהימה, אבל כשיש תאורה גרועה בלילה בתוך הבית הצילום מתחיל להיות מגורען באופן די מציק. החיישן של ה-HF100 הוא:
1/3.2" CMOS Sensor, RGB Primary Color Filter
החיישן במצלמה שבחרת קטן יותר למרות שהיא חדישה יותר:
1/4-inch CMOS, RGB Primary Color Filter
לפי דעתי מצלמות עם חיישן גדול יותר יתנו תוצאות טובות יותר בתנאי תאורה גרועה.
גם שאני רכשתי מ-B&H הם היו זולים ב-100$ משאר החנויות.
רכשתי את המצלמה מ-B.H באמצעות כרטיס אשראי ומשלוח עם MUSTOP עד הארץ. נתבקשתי לאחר הרכישה מהאתר לשלוח את צילום כרטיס האשראי שלי לוידוי.

Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #3 

קומפוזיט כתב:
Lior_M כתב:התלבטתי בין ה sony CX150 לבין ה Canon Vixia HF M30 ולבסוף החלטתי ללכת על ה Canon.

השאלות :
מישהו הזמין פעם מ B&H ?

תודה,

ליאור
...
לפני שאתה סוגר על דגם מסויים, המלצתי היא להסתכל על גודל החיישן, המצלמה שבחרת היא בעלת חיישן קטן יותר ולכן זולה יותר מדגמים יותר יקרים של canon.
ברשותי canon HF100 אשר בצילומים עם תאורה טובה מוציאה תוצאות מרשימות ביותר, החדות מדהימה, אבל כשיש תאורה גרועה בלילה בתוך הבית הצילום מתחיל להיות מגורען באופן די מציק. החיישן של ה-HF100 הוא:
1/3.2" CMOS Sensor, RGB Primary Color Filter
החיישן במצלמה שבחרת קטן יותר למרות שהיא חדישה יותר:
1/4-inch CMOS, RGB Primary Color Filter
לפי דעתי מצלמות עם חיישן גדול יותר יתנו תוצאות טובות יותר בתנאי תאורה גרועה.
גם שאני רכשתי מ-B&H הם היו זולים ב-100$ משאר החנויות.
רכשתי את המצלמה מ-B.H באמצעות כרטיס אשראי ומשלוח עם MUSTOP עד הארץ. נתבקשתי לאחר הרכישה מהאתר לשלוח את צילום כרטיס האשראי שלי לוידוי.
...
תודה,
מצלמה עם חיישן גדול יותר לא נכנסת לתקציב..
לעניות דעתי, בעיית הביצועים בתאורה חלשה מאפיינת את רוב המצלמות הביתיות היום.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”