שאלה לגבי 8500UB

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

יש לי שאלה למקרה שמישהו יודע פה על המקרן הזה.
ראיתי שמספר אנשים קנו אותו, ולא מסרו על שום תופעות.
האח הגדול שלי מחפש לקנות אותו מB&H, אבל נתקלנו בדיווחים מאוד מטרידים בAVSFORUM על בעיות חוזרות ונישנות במקרן הזה- אתם פשוט לא תאמינו מה הולך שם!
בעיות של קווים אדומים (זה הדבר היחיד שנפתר ע"י עידכון קושחה אבל לא בכל המקרנים כי לא כולם עודכנו), בעיות בנורה שהפסיקה לפעול לאחר 400-800 שעות (היה סקר שם לגבי זה ובאמת שעד כה אנשים לא מצליחים לעבור את ה1000 שעות עם הנורה ללא החלפה! וזה עם מקרן שהנורה שלו "אמורה" לעבוד בכוח מלא עד 4000 שעות בהשוואה ל2000 שעות בנגיד הAE4000.
בעיות בCONVERGENCE של הPIXEL, בעיות של ריח מטריד מהמקרן, בעיות באופטיקה שהמקרן יוצא מפוקוס בזמן הצפייה, מאבד אות, יש לו בעיות עם גיימינג של PS3 כי
יש לו LAG בתמונה וכו וכו'!
אבל כל האמריקאים האלה שמחים ומאושרים כי EPSON בארה"ב מחליפה להם לפעמים 5 פעמים עד שהם מקבלים מקרן שהם רוצים, אנשים שם אשכרה מספרים על כל מקרן והבעיה שלו ואומרים "לאחר הניסיון ה80 מיליון סוף סוף קיבלתי את המקרן המושלם, אני כל כךךך מאושר :)"
זה נראה לי אולי הבדל בתרבות אבל אני לא הייתי כל כך מרוצה...
וגם, B&H מציעים אחריות משל עצמם אבל לא כמו של EPSON, לא נראה לי שהם ימשיכו להחליף מקרנים לנצח וגם אני לא רוצה להיכנס איתם לסדרת החלפות כי הרי צריכים לשלוח את המקרן לארה"ב.
קיוויתי שאולי למישהו יש השגות בנוגע לנושא, לפני שאני אזמין את הAE4000.
אולי מישהו יודע משהו שאני לא, אולי התופעה הייתה בעבר אבל פחתה או אולי מישהו שהזמין יכול לספר על חוויותיו עם המקרן.

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

חשוב לקחת דברים בפרופורציה, ככל שמוצר הוא נמכר יותר ונפוץ יותר כך יעלו מספר התלונות והבעיות, דוגמא טובה זה ווינדוס מול מק בנושא הבטיחות.... :wink:

אני לא בעל המקרן באופן אישי אבל לשני חברים טובים יש אותו, (לאחד מהם יש את הגרסא האירופאית ה5500), והם נהנים מכל רגע :P

אני לא בא לשכנע אותך לקנות את האפסון, אני רק מייעץ לך לקחת את הבעיות שקראת עליהם בפרופורציה.

במידה ואתה כל כך חרד לעניין האחריות, אולי כדיי למתוח את התקציב ולרכוש מהיבואן הרישמי בארץ.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה :D

extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

אני לא יכול לקנות אותו כי הTW5500 הוא לא ואני חוזר לאאאאאאאאאאאאאאא המקביל ל8500UB.
9500UB=TW5500 ובגלל זה לדעתי יש לו מוניטין יותר טוב.
לדעתי פשוט השקיעו יותר ב9500UB בבקרת איכות כי הוא עולה יותר.
ואם הייתי קונה אותו הוא היה עולה פי שניים מה8500UB בשביל 0% הבדל באיכות תמונה ובפונקציות שאכפת לי מהן.
ואתה צודק בנוגע לכמות, אבל בAVSFORUM לAE4000 יש דיון עם פי שניים יותר תגובות וממה שראיתי בעיקר מדברים שם על איזה מסך מתאים למקרן, בזמן שבדיון על ה8500UB זה יותר כמו "המקרן החמישי שלי הגיע מאפסון.
מקווה שיהיה בסדר."

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

בהנחה שהעלות של ה8500UB מסתכמת בטווח של 8000-10000 ש"ח

שליחה #4 

ואת ה- 5500 לא ניתן להשיג בפחות מ- 15000 ש"ח, אז לדעתי גם אם תחזיר את המקרן לתיקון - זה עדיין משתלם יותר.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

לא עניין של משתלם, השאלה היא האם שווה יותר פשוט לקחת את הAE4000?
מקרה הכי גרוע, אני אזמין, אם אני מרוצה עד 15 יום אני יכול לשלוח בחזרה.
אבל הבעיה היחידה שחשבתי עליה שמכס יקחו ממני כסף על זה ואם אני אחזיר אני לא יודע מה יקרה עם זה, האם אני יכול לקבל החזר מהם?
ואת ה5500 בארץ אי אפשר להשיג בפחות מ20000 בזאפ לפחות, ובחו"ל הוא לא נמכר באתרים שאני מזמין מהם ששולחים לארץ אבל גם אם כן הוא אמור לעלות 1000 דולר יותר לפחות שאני לא רואה סיבה לשלם מכיוון שמבחינת כל האופציות שחשובות לי אין הבדל בינו לבין ה8500UB.
והאחריות של SAGEMAX שקונים בB&H אם אני הבנתי אותה נכון אומרת שהם יתקנו את המקרן עד שהעלות של התיקונים תעלה על שווי המקרן או שפשוט יחליפו את המקרן פעם אחת...
לא בדיוק הבנתי מה ההיגיון בזה אבל זה מה שרשום, הנה האתר:
http://www.bandhsagemax.com/terms_and_conditions.asp
והנה הסעיף הרלוונטי:
The following terms apply to both Replacement and Service Plans:

Limit of liability: For any single claim, the limit of liability under this Plan is the lesser of the cost of (1) authorized repairs, (2) replacement with a product with similar features, (3) reimbursement for authorized repairs or replacement authorized by NEW in advance or (4) the price that you paid for the product. The total liability under this Plan is the purchase price you paid for the product; in the event that the total of all authorized repairs exceeds the purchase price paid for the product or we rep1ace the product with another of equal or greater value, we shall have satisfied all of our obligations under this Plan.
החלק המודגש הוא מה שמדאיג אותי.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #6 

extremeblizz - קצת נסחפת, ל 9500 אין בקרת איכות יותר טובה ולא נעליים, פשוט פחות חברה בפורום רוכשים
את הגרסה הזו מפאת ההבדל במחיר. ה AE4000 לא מגיע לרמת השחורים של ה 8500. אם אתה כזה מודאג אז
תרכוש בארץ אין מה לעשות (וזאפ זה לא מדד למחיר במקרה הזה).

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

דווקא הציטוט שרשמת לא מדאיג אותי ואסביר מדוע

שליחה #7 

1. זה נועד להגן על המוכר מלקוח שפשוט לא מוכן להסתפק בשום דבר. נשמע לי הגיוני שלהחליף את המוצר באחר בעל ערך זהה לכל הפחות זה הגיוני. אני לא מבין מהסעיף שאם גם המוצר הזה עושה בעיות - זה מסיר את האחריות שלהם.
2. B&H נחשבת חנות רצינית ובכלל הסטנדרטים האמריקאיים של אחריות הם גבוהים.

אגב, כמה עולה האחריות הזו ומה היא נותנת לך ביחס לאחריות שנה של אפסון (אני שואל כי גם אני עומד לרכוש אותו ולא התכוונתי להרחיב אחריות)? אני מניח שהיא נותנת עוד שנים, אבל מהניסיון שלי - מקרנים עושים בעיה בשנה הראשונה או בכלל לא (לפחות בטווח של 3-4 שנים ואני מקווה שלא אוכל את הכובע שלי פה).
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

sbtgn1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 321
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #8 

תשמע אני לא יכול לתרום לך לדיון חוץ מלהגיד לך שהזמנתי מ B&H את ה EPSON 8500 וגם אני קראתי את השרשורים של התלונות ולשמחתי אין לו שום בעייה והתמונה כל כך מדהימה אפילו ב SD (של הכבלים)כנראה תודת ל HQV שאני לא מבין איך אנשים קונים טלויזיות ב 15000 שאפשר לקנות מחול מקרן ומסך שנותנים הרבה יותר.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4216
נתן תודות: 1658 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #9 

האחריות הזאת מאפשרת לתקן בארץ?

extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

האחריות של אפסון (שנתיים אגב לא שנה)תקפה רק בארה"ב כי קנית בארה"ב.
השאלה היא האם הם יקבלו משלוח מחו"ל שמגיע לארה"ב נגיד אם B&H שולחת להם את זה מהחנות שלה, אבל לא נראה לי כי אחרת אין כזה הרבה טעם באחריות בינלאומית, לא?.
hazoom, הרי הTW5500 זה בעצם ה9500UB אז אני בטוח שכמה אנשים פה רכשו אותו הרי הוא די מומלץ בביקורות פה ונחשב מקרן השנה של 2009.
וגם פורסם פה שאפסון מוכרת הכי הרבה מקרנים בישראל או משהו לא?

theweezay, הבעיה היא שממה שאני מבין מגיע לך רק פעם אחת החלפה, אני לא בדיוק מבין מה מנסים להגיד שם

ולטענת האחריות הזאת אתה מתקן בארץ נניח שולח להם חשבון והם ישלמו או משהו כזה, זה די לא ברור מבחינתי אבל אני מניח שB&H החליפו אליהם מסיבה טובה וגם מכיוון ש הבעיה של MACK היא שהאחריות פועלת רק מרגע שאין יותר אחריות רגילה
, לAE4000 נגיד זה אומר רק שנה אבל דווקא בגלל שEPSON נותנת שנתיים זה דופק אותך כי זה בעצם אומר שבשנתיים הראשונות אין לך אחריות בניגוד לSAGEMAX שפועלת מהרגע הראשון.
אהה כן וגם הSAGEMAX היא אחריות שמכסה בערך הכל- גם אם נשפך לך קולה על המקרן הם יתקנו ממש הכל, אבל שוב אני מעדיף לא לשלוח מקרן 6 פעמים לתיקון ואני עדיין לא מבין את הקטע של "עלות התיקונים יעלו על עלות המקרן ואז אין לי אחריות" כי אם מחליפים לי פעם אחת מקרן אז האם זה נחשב יותר מהעלות או שאם פשוט מנסים לתקן תמיד ובחיים לא מחליפים?
אני לא "כזה מודאג" פשוט אם הייתם קוראים בפורום הזה את ההודעות גם זה היה מעלה חשש בכם, הנה הלינק לדיון מי שמעוניין שיסתכל ויגיד לי אם הוא "כזה מודאג".
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1176135

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”