ראיתי שמספר אנשים קנו אותו, ולא מסרו על שום תופעות.
האח הגדול שלי מחפש לקנות אותו מB&H, אבל נתקלנו בדיווחים מאוד מטרידים בAVSFORUM על בעיות חוזרות ונישנות במקרן הזה- אתם פשוט לא תאמינו מה הולך שם!
בעיות של קווים אדומים (זה הדבר היחיד שנפתר ע"י עידכון קושחה אבל לא בכל המקרנים כי לא כולם עודכנו), בעיות בנורה שהפסיקה לפעול לאחר 400-800 שעות (היה סקר שם לגבי זה ובאמת שעד כה אנשים לא מצליחים לעבור את ה1000 שעות עם הנורה ללא החלפה! וזה עם מקרן שהנורה שלו "אמורה" לעבוד בכוח מלא עד 4000 שעות בהשוואה ל2000 שעות בנגיד הAE4000.
בעיות בCONVERGENCE של הPIXEL, בעיות של ריח מטריד מהמקרן, בעיות באופטיקה שהמקרן יוצא מפוקוס בזמן הצפייה, מאבד אות, יש לו בעיות עם גיימינג של PS3 כי
יש לו LAG בתמונה וכו וכו'!
אבל כל האמריקאים האלה שמחים ומאושרים כי EPSON בארה"ב מחליפה להם לפעמים 5 פעמים עד שהם מקבלים מקרן שהם רוצים, אנשים שם אשכרה מספרים על כל מקרן והבעיה שלו ואומרים "לאחר הניסיון ה80 מיליון סוף סוף קיבלתי את המקרן המושלם, אני כל כךךך מאושר
זה נראה לי אולי הבדל בתרבות אבל אני לא הייתי כל כך מרוצה...
וגם, B&H מציעים אחריות משל עצמם אבל לא כמו של EPSON, לא נראה לי שהם ימשיכו להחליף מקרנים לנצח וגם אני לא רוצה להיכנס איתם לסדרת החלפות כי הרי צריכים לשלוח את המקרן לארה"ב.
קיוויתי שאולי למישהו יש השגות בנוגע לנושא, לפני שאני אזמין את הAE4000.
אולי מישהו יודע משהו שאני לא, אולי התופעה הייתה בעבר אבל פחתה או אולי מישהו שהזמין יכול לספר על חוויותיו עם המקרן.