אביזרים לאייפון מDX
מחפש לקנות דברים שיעבדו להרבה זמן ולא לחודש חודשיים, כמובן שמומלץ שיהיה לך ניסיון איתם.
אני יודע שמדובר בסכומים קטנים אבל אני לא רוצה לצאת במצב של מה שעולה בזול בסוף עולה ביוקר.
מעניין אותי מאוד מטען לרכב, אם יש דיבורית ומטען ביחד לרכב, מטען נייד, יכול להיות גם מעניין כיסוי איכותי.
אשמח לעזרה מהמבינים.
אני יודע שמדובר בסכומים קטנים אבל אני לא רוצה לצאת במצב של מה שעולה בזול בסוף עולה ביוקר.
מעניין אותי מאוד מטען לרכב, אם יש דיבורית ומטען ביחד לרכב, מטען נייד, יכול להיות גם מעניין כיסוי איכותי.
אשמח לעזרה מהמבינים.
עדיף להזמין מאייבי
הזמנתי מDX מטען והוא נשרף אחרי 40 ד'
יש מבחר הרבה יותר גדול ובמחירים ממש טובים באיביי..
הזמנתי מDX מטען והוא נשרף אחרי 40 ד'
יש מבחר הרבה יותר גדול ובמחירים ממש טובים באיביי..
באיביי אני בכלל לא מבין, גם חשבתי אולי לקנות משהו באופיס דיפו שהוא מטען ודיבורית FM ביחד.
כרגע חשבתי לקנות תכיסוי הזה :
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39984
ולהחזיר לאבא שלי תקייס שלו.
למישהו שהיה איתי בבסיס היה לו כזה בלבן.
עריכה :
אם אני באמת רוצה לרכוש את זה דרך פאיפאל, מה יותר טוב? אקספרס צ'קאאוט או סטנדרט צ'קאאוט?
כרגע חשבתי לקנות תכיסוי הזה :
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39984
ולהחזיר לאבא שלי תקייס שלו.
למישהו שהיה איתי בבסיס היה לו כזה בלבן.
עריכה :
אם אני באמת רוצה לרכוש את זה דרך פאיפאל, מה יותר טוב? אקספרס צ'קאאוט או סטנדרט צ'קאאוט?
זה נשלח מהונג קונג
אם הגדרת הכל בפייפל כגון כתובת שלך וכל השאר, תעשה אקספרס
לדעתי המחיר יקר
אם יש לך פייפל אתה יכול לרכוש באייבי באותה צורה, והמשלוח יהיה מהיר יותר מניסיוני.
ל DX לוקח סביב השבועיים שלושה..
אם הגדרת הכל בפייפל כגון כתובת שלך וכל השאר, תעשה אקספרס
לדעתי המחיר יקר
אם יש לך פייפל אתה יכול לרכוש באייבי באותה צורה, והמשלוח יהיה מהיר יותר מניסיוני.
ל DX לוקח סביב השבועיים שלושה..
וEBAY? אני לא יודע להשתמש בEBAY הבנתי שזה די בעיתי.
הבנתי שDX די אמינים.
בסביבות ה40 ש"ח שזה עולה זה לא נראה לי יקר הכיסוי הזה ספציפי.
פה עולה 99 ש"ח :
http://www.ngadget.co.il/?view=products&id=59143
עם משלוח זה יוצא 109 וזה תומך בפאיפאל האתר.
הבנתי שDX די אמינים.
בסביבות ה40 ש"ח שזה עולה זה לא נראה לי יקר הכיסוי הזה ספציפי.
פה עולה 99 ש"ח :
http://www.ngadget.co.il/?view=products&id=59143
עם משלוח זה יוצא 109 וזה תומך בפאיפאל האתר.
גם המוכרים בebay אמינים מאוד, אבל אם אתה לא רוצה ebay אז תזמין מDX, אין בעיה של משלוח.
לגבי איכות המוצרים, אין מה לעשות, מחירים זולים..
לגבי איכות המוצרים, אין מה לעשות, מחירים זולים..
על פי התמונות נראה שזה אותו מוצר, אם יש לך בעיה של המתנה, העדיפות בארץ.
שיקול שלך..
שיקול שלך..
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אני מאבד אזניות סדרתי,DorM כתב:EBAY עדיין לא משחק אצלי אופציב לקנייה.
אני כנראה קודם ארכוש דרך DX....
איבדתי כבר שלושה עם האייפון שלי.
בפעם האחרונה התייאשתי מלהשקיע, והזמנתי מ- DX. והן התפרקו אחרי שבוע..
חוץ מזה, לא באמת צריך להיבהל מ- Ebay.
מהבוקר, רכשתי כבר 3 דברים, בזמן כולל של 2 דקות מול המסך.
אם אתה צריך הכוונה, תקבל, זה באמת לא סיפור, והאפשרויות מגוונות וזמינות. חבל..
...
אוקיי בהזמנה הבאה.
ההזמנה הזאת יותר באה מצורך דחוף במטען לאוטו, הקודם נגנב יחד עם האוטו בערב חג הסוכות א האחרון.
הכיסוי כי לפני כמה זמן אבא שלי אמר לי שהכיסוי שלי עכשיו יותר טוב ממה שיש לו עכשיו.
הזמנתי פיפא 11 משופטו בתשלום דרך פאיפאל, יוצא לי המשחק מחיר סופי כולל משלוח חינם ללא מעקב ב206.59 ש"ח.
ההזמנה הזאת יותר באה מצורך דחוף במטען לאוטו, הקודם נגנב יחד עם האוטו בערב חג הסוכות א האחרון.
הכיסוי כי לפני כמה זמן אבא שלי אמר לי שהכיסוי שלי עכשיו יותר טוב ממה שיש לו עכשיו.
הזמנתי פיפא 11 משופטו בתשלום דרך פאיפאל, יוצא לי המשחק מחיר סופי כולל משלוח חינם ללא מעקב ב206.59 ש"ח.
כמה דברים,
1) אף פעם אל תזמינו דברים שנכנסים לכם למעגל החשמל של המכשיר אלא אם כן הוא מקורי של אפל או קיבל אישור של אפל... חבל לחסוך 20 שקל, לקנות משהו סיני ולחבל במעגלים של המכשיר שעלה לכם אלפי שקלים... וזה כולל את כל המטענים גם לרכב, עריסות לרכב, משדרי FM וכו...
2) אם אתם קונים מאיביי, תסתכלו תמיד מאיפה המוצר מגיע, רוב המוצרים שמגיעים מהונג קונג הם לא מקוריים למרות שרושמים שכן... פשוט החיקויים ממש טובים (מה גם שבדרך כלל רשום שהמוצר מגיע בלי הקופסא המקורית)- כמובן שיש יוצאים מן הכלל אבל לרוב זה המקרה.
1) אף פעם אל תזמינו דברים שנכנסים לכם למעגל החשמל של המכשיר אלא אם כן הוא מקורי של אפל או קיבל אישור של אפל... חבל לחסוך 20 שקל, לקנות משהו סיני ולחבל במעגלים של המכשיר שעלה לכם אלפי שקלים... וזה כולל את כל המטענים גם לרכב, עריסות לרכב, משדרי FM וכו...
2) אם אתם קונים מאיביי, תסתכלו תמיד מאיפה המוצר מגיע, רוב המוצרים שמגיעים מהונג קונג הם לא מקוריים למרות שרושמים שכן... פשוט החיקויים ממש טובים (מה גם שבדרך כלל רשום שהמוצר מגיע בלי הקופסא המקורית)- כמובן שיש יוצאים מן הכלל אבל לרוב זה המקרה.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.