שאלה בקשר לרעש שיוצא מחלונות הבית, האם ניתן להפחית אותו ?
אם זאת שאלה מפגרת? תסלחו לי מראש!
הידע שלי באקוסטיקה ממש לא טוב.
האם יש אופציה להפחית רעש שיוצא מחלונות פתוחים של בית ?
זאת אומרת, אם אני לדוגמה ישים ספוג אקוסטי מסביב לחלון, האם הרעש שייצה מהחלון כאשר הוא פתוח יפחת ?
האם קיים משהו כזה ?
תודה
הידע שלי באקוסטיקה ממש לא טוב.
האם יש אופציה להפחית רעש שיוצא מחלונות פתוחים של בית ?
זאת אומרת, אם אני לדוגמה ישים ספוג אקוסטי מסביב לחלון, האם הרעש שייצה מהחלון כאשר הוא פתוח יפחת ?
האם קיים משהו כזה ?
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בטח שקיים.
זה נקרא לסגור את החלון או להנמיך את הווליום.
זה נקרא לסגור את החלון או להנמיך את הווליום.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אם אתה לא רוצה שרעש יזלוג החוצה, אתה חייב לוודא שני דברים: שהחלונות לא ירעדו, ולא יהיה מעבר אוויר דרך החלונות.
הדרך הבטוחה (והיקרה!) לעשות את זה היא עם חלונות זכוכית כפולה ומשקופים מיוחדים. הדרך הזולה לעשות את זה היא לשמוע בעצת קודמי.
הדרך הבטוחה (והיקרה!) לעשות את זה היא עם חלונות זכוכית כפולה ומשקופים מיוחדים. הדרך הזולה לעשות את זה היא לשמוע בעצת קודמי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

yairf, קרא שוב את ההודעה. CANON רוצה לדעת אם בידוד כלשהוא מסוגל להפחית רעש שיוצא החוצה כשהחלון פתוח. אם יש לך דרך אז תוציא על זה מהר פטנט כי זה יהפוך אותך למולטי מיליונר.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
האמת, תלוי מה כוונת המשורר... אם לשמל השכנים שלך מולך ומתלוננים על הרעש, אפשר לשים חוסם מולם או להרכיב פלטה שפונה כלפי מעלה ואז הצליל שיוצא יתקל בהתנגדות ויעלה למעלה. כמובן שלא ניתן לחסום את כל התדרים אך בעוצמות הנמוכות זה אכן אפשרי.
לדוגמה קיר שובר גלי קול שמפריד בין הכביש לבתים שליד. השוני מורגש בשעות הלילה כאשר אין תנועה ערה ובשעות היום בגלל עוצמת הרעש זה מורגש יותר. אם לא היה מחסום, הבתים היו גרים "על הכביש".
תעשה ניסוי, תשים יד מול הטוויטר בהאזנה ותראה שרמת הdb ירדה ובסה"כ חסמת עם כף היד, מה יקרה אם תשים משהו יותר גדול ממול...
לדוגמה קיר שובר גלי קול שמפריד בין הכביש לבתים שליד. השוני מורגש בשעות הלילה כאשר אין תנועה ערה ובשעות היום בגלל עוצמת הרעש זה מורגש יותר. אם לא היה מחסום, הבתים היו גרים "על הכביש".
תעשה ניסוי, תשים יד מול הטוויטר בהאזנה ותראה שרמת הdb ירדה ובסה"כ חסמת עם כף היד, מה יקרה אם תשים משהו יותר גדול ממול...
העניין אצלי הוא שהטלויזה שלי מקובעת על הקיר ומעל הטלויזיה יש לי חלון, קומה מעליי יש לי את השכנים שלי.
אני גר באזור 'שקט מאוד מאוד...
ולכן בלילה אם אני צופה בטלויזיה הרעש אוטומטית יוצא מהחלון שהוא פתוח, ומגיעה לשכנים העייפים.
ֿ
העניין הוא שאני לא רוצה בכל פעם שאני צופה בסרט לסגור את החלון שמעל הטלויזיה.
אני גר באזור 'שקט מאוד מאוד...
ולכן בלילה אם אני צופה בטלויזיה הרעש אוטומטית יוצא מהחלון שהוא פתוח, ומגיעה לשכנים העייפים.
ֿ
העניין הוא שאני לא רוצה בכל פעם שאני צופה בסרט לסגור את החלון שמעל הטלויזיה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

תהייה לך בזה אותה מידת הצלחה כמו מציאת דרך למנוע מעשן לצאת מהחלון.