תו אמון הציבור נשלל ממחסני חשמל

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
offirs פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

לאחר התעלמות בוטה מתלונות צרכנים, וזילזול, נשלל תו אמון הציבור מרשת מחסני חשמל:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3964301,00.html
הגיע הזמן לחתוך רקמות

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #2 

והתגובה של הדובר עוד יותר מעניינת..
לא הודעה מתנצלת "נתקן את הליקויים ונחזור להיות בלה בלה בלה" אלא, המוסד העליון של אמון הציבור טועה, הטענות אינן נכונות והכי מקומם,
משאל ב "ידיעות אחרונות" ( גם כן עיתון .. ) ממקם אותנו במקום הראשון בשביעות רצון הלקוחות ומתן שירות הלקוחות.

תרשו לי להציע השערת מחקר :
מהם מאפייני הקשר ( טיב וחוזק ) בין קוראי ידיעות אחרונות לרוכשי מוצרי אלקטרוניקה ברשת מחסני חשמל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

אין לי מושג לגבי איכות השירות של מחסני חשמל

שליחה #3 

אבל תו אמון הציבור זה קשקוש. זו חברה מסחרית לכל דבר עם אג'נדה מסחרית ולא הגנה על הציבור.
לא אתפלא אם שללו את התו, כדי להרוויח יחסי ציבור.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #4 

אם אני לא טועה, הם אלה שהמציאו את הטריק המלוכלך של לשנות קצת את שם הדגם של המוצר כדי שלא נמצא אותו בזאפ.
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 10/10/2010 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4202
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #5 

לא מבין איך מישהו מעיז לקנות משהו ברשת הזו
חלק מהעובדים שם נראים כאסירים בחופשה.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #6 

תו אמון הציבור? Excuse me??? כמה צריך לשלם כדי לקבל אחד כזה?? ומה אם לקחתי את החבילה של 3 חודשים ראשונים חינם ואחרי זה לא חידשתי את המנוי? גם אני אקבל השחלה כמו זו המדוברת כאן?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #7 

אז אם הבנתי נכון, רשת חנויות מוצרי חשמל שתעשה הכל כדי למכור קיבלה ציון נכשל מארגון שיכשיר כל דבר תמורת סכום מתאים.

אני מצטער אבל אני לא בדיוק מבין איפה הציבור נפגע כאן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

אמוןהציבור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תו אמון הציבור - איך זה עובד ?

שליחה #8 

לחברי הפורום ,

הנני דובר ומנהל ההסברה של ארגון אמון הציבור. לאחר קריאת ההודעות כאן, חשוב לי להסביר את פעילות הארגון והמנגנון לפיו הוא עובד.

ראשית , ארגון אמון הציבור הוא מלכ"ר - מוסד ללא כוונת רווח המוכר ברשם החברות של משרד המשפטים.

מטרת הארגון היא לקדם הגינות בעסקים בישראל, זאת בשני הכיוונים:

מצד אחד, טיפול תלונות של צרכנים ללא כל עלות (ניתן להגיש תלונה ב- emun.org), הפקת דו"חות ענפיים ודירוג עסקים לפי התנהלותם אל מול הצרכן ופרסומם, טיפים לצריכה חכמה, ייעוץ לוועדות הכנסת, קידום חקיקה וייצוג עמדת הציבור בנושאים הרבים תחת המטריה הרחבה של העולם הצרכני .

מצד שני, אנו מהווים פלטפורמה לעסקים המעוניינים להתנהל תוך ההוגנות הראויה. לשם כך, עסק המבקש להצטרף לנבחרת העסקים המחוייבים של ארגון אמון הציבור עובר הליך סינון ובדיקה מעמיק של כמה חודשים , כולל חוו"ד משפטי והתאמתו לתנאים נוקשים ובראשם שקיפות לצרכן ונאותות השירות וכמובן, החוק הישראלי.

ארגון אמון הציבור עובד בשיתוף פעולה עם הארגון הבינלאומי ה-BBB ותחת המגבלות והתנאים שהוא מציב לעסקים בארה"ב מזה מאה שנה.

בזמן שעסק מחויב לארגון ולכלליו ונושא את תו אמון הציבור הוא עובר בקרה, דו"ח תקופתיים מופקים לו ומנהליו נדרשים לטפל כראוי בתלונות המתקבלות במוקד התלונות של הארגון. בעבור אותה בקרה ומשאבים שמשקיע הארגון משלם עסק דמי בקרה שנתית. דמי הבקרה הנ"ל נקבעים עפ"י מחזור ההכנסות של החברה והממשק הישיר שיש לה עם הצרכן.

באם עסק לא עומד בתנאים אליהם התחייב, כמו במקרה של מחסני חשמל שלא השיבה לתלונות צרכנים שהתקבלו בארגון - נשלל ממנו תו אמון הציבור ע"י יו"ר המוסד השיפוטי העליון של הארגון בראשות השופטת בדימוס דליה דורנר.

למידע נוסף, הגשת תלונות ויצירת קשר - ניתן להיכנס לאתר הארגון בכתובת emun.org

אנו כאן לשירותכם, היעזרו בנו.

אייל גולדמן וצוות ארגון אמון הציבור

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #9 

רשת מחסני חשמל כיכבה לא מכבר ברשימת החברות שעליהן מגיעות הכי הרבה תלונות מצרכנים. אני לא מבין מה ההפתעה בנטילת תו ה"אמון" מהם? אם יש טענות ל"אמון הציבור" - חיבורן דוקא למקרה הזה לא משכנע.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #10 

יש לי חוסר אמון בסיסי בכל גורם המתיימר לייצג אותי כצרכן או לתת ציונים לחברות. זה מתחיל בתו העסק הנבחר (או איך שרק קוראים לזה היום) ועד כלבוטק. היות גוף מלכ"ר לא מהווה תעודת יושר לכשעצמה. יש מספיק מלכ"רים ועמותות שהוכיחו שאפשר למלא יופי את הכיסים גם כשאתה מלכ"ר או גוף ציבורי.

זה לא אומר שיש לי אמון ברשתות שיווק למוצרי חשמל. נהפוך הוא. זה מתחיל ממקרים של התכחשות לתעודת אחריות, טרטור הקונים הזקוקים לשירות ועד לקשיים שמערימים בקבלת החזר כספי על סחורה פגומה.

מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה הוא שיש יותר מידי גורמים שנוטלים לעצמם סמכויות שהיו אמורות להיות בידי המדינה. אני כמובן מדבר על סמכות הפיקוח שבמקרה זה הייתה צריכה להיות בידיו של משרד התעשיה והמסחר. לא שבמשרד הבריאות או במשרדים אחרים המצב טוב יותר אבל אף אחד לא פתח עדיין שרשור כאן הדן במלכ"ר כלשהו שהוריד ציון לבית חולים סורוקה למשל.
נערך לאחרונה על ידי Catskinner ב 10/10/2010 17:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #11 

מלכ"ר או מנכ"ל, הייתי רוצה להבין כמה זה עולה התואר הזה.

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 428
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #12 

אייל גולדמן

זה לא
emun.org

אלא
emun.org.il

חוץ מזה עמותות וארגונים שתורמות לאיכות השיפור לצרכן (מה שמונע אכזבות וכעסים לכלל ישראל) לדעתי זה מבורך,בהצלחה ותמשיכו כך

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”