תו אמון הציבור נשלל ממחסני חשמל
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
והתגובה של הדובר עוד יותר מעניינת..
לא הודעה מתנצלת "נתקן את הליקויים ונחזור להיות בלה בלה בלה" אלא, המוסד העליון של אמון הציבור טועה, הטענות אינן נכונות והכי מקומם,
משאל ב "ידיעות אחרונות" ( גם כן עיתון .. ) ממקם אותנו במקום הראשון בשביעות רצון הלקוחות ומתן שירות הלקוחות.
תרשו לי להציע השערת מחקר :
מהם מאפייני הקשר ( טיב וחוזק ) בין קוראי ידיעות אחרונות לרוכשי מוצרי אלקטרוניקה ברשת מחסני חשמל.
לא הודעה מתנצלת "נתקן את הליקויים ונחזור להיות בלה בלה בלה" אלא, המוסד העליון של אמון הציבור טועה, הטענות אינן נכונות והכי מקומם,
משאל ב "ידיעות אחרונות" ( גם כן עיתון .. ) ממקם אותנו במקום הראשון בשביעות רצון הלקוחות ומתן שירות הלקוחות.
תרשו לי להציע השערת מחקר :
מהם מאפייני הקשר ( טיב וחוזק ) בין קוראי ידיעות אחרונות לרוכשי מוצרי אלקטרוניקה ברשת מחסני חשמל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אין לי מושג לגבי איכות השירות של מחסני חשמל
אבל תו אמון הציבור זה קשקוש. זו חברה מסחרית לכל דבר עם אג'נדה מסחרית ולא הגנה על הציבור.
לא אתפלא אם שללו את התו, כדי להרוויח יחסי ציבור.
לא אתפלא אם שללו את התו, כדי להרוויח יחסי ציבור.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אם אני לא טועה, הם אלה שהמציאו את הטריק המלוכלך של לשנות קצת את שם הדגם של המוצר כדי שלא נמצא אותו בזאפ.
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 10/10/2010 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז אם הבנתי נכון, רשת חנויות מוצרי חשמל שתעשה הכל כדי למכור קיבלה ציון נכשל מארגון שיכשיר כל דבר תמורת סכום מתאים.
אני מצטער אבל אני לא בדיוק מבין איפה הציבור נפגע כאן.
אני מצטער אבל אני לא בדיוק מבין איפה הציבור נפגע כאן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- אמוןהציבור
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תו אמון הציבור - איך זה עובד ?
לחברי הפורום ,
הנני דובר ומנהל ההסברה של ארגון אמון הציבור. לאחר קריאת ההודעות כאן, חשוב לי להסביר את פעילות הארגון והמנגנון לפיו הוא עובד.
ראשית , ארגון אמון הציבור הוא מלכ"ר - מוסד ללא כוונת רווח המוכר ברשם החברות של משרד המשפטים.
מטרת הארגון היא לקדם הגינות בעסקים בישראל, זאת בשני הכיוונים:
מצד אחד, טיפול תלונות של צרכנים ללא כל עלות (ניתן להגיש תלונה ב- emun.org), הפקת דו"חות ענפיים ודירוג עסקים לפי התנהלותם אל מול הצרכן ופרסומם, טיפים לצריכה חכמה, ייעוץ לוועדות הכנסת, קידום חקיקה וייצוג עמדת הציבור בנושאים הרבים תחת המטריה הרחבה של העולם הצרכני .
מצד שני, אנו מהווים פלטפורמה לעסקים המעוניינים להתנהל תוך ההוגנות הראויה. לשם כך, עסק המבקש להצטרף לנבחרת העסקים המחוייבים של ארגון אמון הציבור עובר הליך סינון ובדיקה מעמיק של כמה חודשים , כולל חוו"ד משפטי והתאמתו לתנאים נוקשים ובראשם שקיפות לצרכן ונאותות השירות וכמובן, החוק הישראלי.
ארגון אמון הציבור עובד בשיתוף פעולה עם הארגון הבינלאומי ה-BBB ותחת המגבלות והתנאים שהוא מציב לעסקים בארה"ב מזה מאה שנה.
בזמן שעסק מחויב לארגון ולכלליו ונושא את תו אמון הציבור הוא עובר בקרה, דו"ח תקופתיים מופקים לו ומנהליו נדרשים לטפל כראוי בתלונות המתקבלות במוקד התלונות של הארגון. בעבור אותה בקרה ומשאבים שמשקיע הארגון משלם עסק דמי בקרה שנתית. דמי הבקרה הנ"ל נקבעים עפ"י מחזור ההכנסות של החברה והממשק הישיר שיש לה עם הצרכן.
באם עסק לא עומד בתנאים אליהם התחייב, כמו במקרה של מחסני חשמל שלא השיבה לתלונות צרכנים שהתקבלו בארגון - נשלל ממנו תו אמון הציבור ע"י יו"ר המוסד השיפוטי העליון של הארגון בראשות השופטת בדימוס דליה דורנר.
למידע נוסף, הגשת תלונות ויצירת קשר - ניתן להיכנס לאתר הארגון בכתובת emun.org
אנו כאן לשירותכם, היעזרו בנו.
אייל גולדמן וצוות ארגון אמון הציבור
הנני דובר ומנהל ההסברה של ארגון אמון הציבור. לאחר קריאת ההודעות כאן, חשוב לי להסביר את פעילות הארגון והמנגנון לפיו הוא עובד.
ראשית , ארגון אמון הציבור הוא מלכ"ר - מוסד ללא כוונת רווח המוכר ברשם החברות של משרד המשפטים.
מטרת הארגון היא לקדם הגינות בעסקים בישראל, זאת בשני הכיוונים:
מצד אחד, טיפול תלונות של צרכנים ללא כל עלות (ניתן להגיש תלונה ב- emun.org), הפקת דו"חות ענפיים ודירוג עסקים לפי התנהלותם אל מול הצרכן ופרסומם, טיפים לצריכה חכמה, ייעוץ לוועדות הכנסת, קידום חקיקה וייצוג עמדת הציבור בנושאים הרבים תחת המטריה הרחבה של העולם הצרכני .
מצד שני, אנו מהווים פלטפורמה לעסקים המעוניינים להתנהל תוך ההוגנות הראויה. לשם כך, עסק המבקש להצטרף לנבחרת העסקים המחוייבים של ארגון אמון הציבור עובר הליך סינון ובדיקה מעמיק של כמה חודשים , כולל חוו"ד משפטי והתאמתו לתנאים נוקשים ובראשם שקיפות לצרכן ונאותות השירות וכמובן, החוק הישראלי.
ארגון אמון הציבור עובד בשיתוף פעולה עם הארגון הבינלאומי ה-BBB ותחת המגבלות והתנאים שהוא מציב לעסקים בארה"ב מזה מאה שנה.
בזמן שעסק מחויב לארגון ולכלליו ונושא את תו אמון הציבור הוא עובר בקרה, דו"ח תקופתיים מופקים לו ומנהליו נדרשים לטפל כראוי בתלונות המתקבלות במוקד התלונות של הארגון. בעבור אותה בקרה ומשאבים שמשקיע הארגון משלם עסק דמי בקרה שנתית. דמי הבקרה הנ"ל נקבעים עפ"י מחזור ההכנסות של החברה והממשק הישיר שיש לה עם הצרכן.
באם עסק לא עומד בתנאים אליהם התחייב, כמו במקרה של מחסני חשמל שלא השיבה לתלונות צרכנים שהתקבלו בארגון - נשלל ממנו תו אמון הציבור ע"י יו"ר המוסד השיפוטי העליון של הארגון בראשות השופטת בדימוס דליה דורנר.
למידע נוסף, הגשת תלונות ויצירת קשר - ניתן להיכנס לאתר הארגון בכתובת emun.org
אנו כאן לשירותכם, היעזרו בנו.
אייל גולדמן וצוות ארגון אמון הציבור
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש לי חוסר אמון בסיסי בכל גורם המתיימר לייצג אותי כצרכן או לתת ציונים לחברות. זה מתחיל בתו העסק הנבחר (או איך שרק קוראים לזה היום) ועד כלבוטק. היות גוף מלכ"ר לא מהווה תעודת יושר לכשעצמה. יש מספיק מלכ"רים ועמותות שהוכיחו שאפשר למלא יופי את הכיסים גם כשאתה מלכ"ר או גוף ציבורי.
זה לא אומר שיש לי אמון ברשתות שיווק למוצרי חשמל. נהפוך הוא. זה מתחיל ממקרים של התכחשות לתעודת אחריות, טרטור הקונים הזקוקים לשירות ועד לקשיים שמערימים בקבלת החזר כספי על סחורה פגומה.
מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה הוא שיש יותר מידי גורמים שנוטלים לעצמם סמכויות שהיו אמורות להיות בידי המדינה. אני כמובן מדבר על סמכות הפיקוח שבמקרה זה הייתה צריכה להיות בידיו של משרד התעשיה והמסחר. לא שבמשרד הבריאות או במשרדים אחרים המצב טוב יותר אבל אף אחד לא פתח עדיין שרשור כאן הדן במלכ"ר כלשהו שהוריד ציון לבית חולים סורוקה למשל.
זה לא אומר שיש לי אמון ברשתות שיווק למוצרי חשמל. נהפוך הוא. זה מתחיל ממקרים של התכחשות לתעודת אחריות, טרטור הקונים הזקוקים לשירות ועד לקשיים שמערימים בקבלת החזר כספי על סחורה פגומה.
מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה הוא שיש יותר מידי גורמים שנוטלים לעצמם סמכויות שהיו אמורות להיות בידי המדינה. אני כמובן מדבר על סמכות הפיקוח שבמקרה זה הייתה צריכה להיות בידיו של משרד התעשיה והמסחר. לא שבמשרד הבריאות או במשרדים אחרים המצב טוב יותר אבל אף אחד לא פתח עדיין שרשור כאן הדן במלכ"ר כלשהו שהוריד ציון לבית חולים סורוקה למשל.
נערך לאחרונה על ידי Catskinner ב 10/10/2010 17:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.