הכרתי את עוזי מהפורום ולא פגשתי אותו מעולם אלא רק בשיחות טלפון לגבי ייעוץ ואז החלטתי לנסות לרכוש דרכו ואכן המוצר הגיע אלי למחרת עד לבית(!)...אבל לא בשביל זה קראתי לכם...כל זה היה לפני 4 חודשים לערך ואחרי חודשיים בערך קראתי שיש תקלה סדרתית במוצר שרכשתי מסדרה מסויימת של מספרים סידוריים ועם המזל הדפוק שלי בטח אני בפנים...ולכן פניתי ליבואן שיחליף לי את המוצר והוא סירב כמובן והסכים רק לעדכון תוכנה.....לא ויתרתי ואמרתי שהמוצר חדש ולא אני ייצרתי אותו ושייקח אחריות ויחזיר אותו לחברה בחו"ל...כמובן שהוא סירב ואז נכנסו עוזי ויוסי לתמונה...הם נלחמו בשבילי ועוזי התקשר אלי שאבוא לקחת מוצר חדש במקום זה שיש לי...עד לעצם כתיבת שורות אלו אני לא מאמין שקיבלתי מוצר חדש דנדש מהקופסא תודות לעוזי ויוסי...הקטע הכי מצחיק שמעולם לא ראיתי את שניהם אלא רק שוחחתי איתם בטלפון וגם כשבאתי לחנות שלהם ביבנה הם לא היו כי הם כל הזמן בהתקנות...מה אגיד לכם חברים...אם תכננתם לסגור עסקה לגבי מוצר אודיו וידאו וגם אם המוכר נשבע לכם שהוא מפסיד עליכם אז תעצרו הכל ותלכו לעוזי ויוסי...תקבלו מחירים שאין באף מקום והכי חשוב השרות..וואי וואי השרות..כמה שזה חשוב...אין לי ספק שאם ארצה משהו בעתיד אגש רק אליהם...אני יודע שחלקכם חושבים שזו הודעה שתולה אז זכותכם לחשוב...עוזי ויוסי יודעים שאני כותב את זה כי זה מגיע להם...אתם לא צריכים לצאת מהבית..רק צרו איתם קשר והמוצר למחרת אצלכם...אין דברים כאלה...שלא לדבר שכמעט כל יום עוזי התקשר אלי לעדכן לגבי הגעת המוצר כי היה ממנו מחסור לפני החגים...וגם אחרי ההחלפה דואג לוודא שהכל בסדר...אמרתי כבר שאין דברים כאלה?
נסו ותיהנו..באחריות!
כמה מילים טובות על שירות-סטריאו עיני..
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dadidadi כתב:ואני נשאר לי רק לקנא בך על השירות.אני עם רסיבר פיוניר LX82 תקול מיומו הראשון,התנהלות שערוריתית של טר אלקטרוניקה שמתחמקים מפתרון לבעיה.מקווה שההתנהלות מול היצרן(פיוניר)תהיה אפקטיבית יותר......
מה הבעיה שיש לך ברסיבר פיוניר LX-82 ........ והיכן רכשת אותו ......
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"