שאלה לגבי שעון מעורר באיפון

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #21 

eyk77 כתב:
mimo כתב:נראה שלהשאיר מכשיר פתוח כל הלילה רק בשביל שעון מעורר בבוקר (למי שצריך רק את השעון ולא יישומים אחרים בלילה כמו זמינות..) זה מיותר מכל הסיבות ובהחלט ניתן להודות שזה חיסרון ופתרון מצב הטיסה הוא פתרון חלקי בלבד
אני מאמין שזה לא ייפתר באפליקציה כי זה עניין של יכולת חומרתית.
כל שנותר הוא להתרגל לחיסרון הזה ולשמוח ביתרונות. :wink:
...
סוף סוף אחד שמבין אותי... :)
...
זה שהוא מבין אותך,
לא אומר הרבה לגביכם, למעט העובדה שאתם מנסים להתחכם, ולהמציא חסרונות היכן שאין..
מצב טיסה לא זולל סוללה, לא פולט קרינה, ולא נותן שיעירו אותך.
אם זה עדיין לא נראה לך, יש שעונים מעוררים ב- 20 ש"ח..
...

eyk77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #22 

Giliboy כתב:
eyk77 כתב:
mimo כתב:נראה שלהשאיר מכשיר פתוח כל הלילה רק בשביל שעון מעורר בבוקר (למי שצריך רק את השעון ולא יישומים אחרים בלילה כמו זמינות..) זה מיותר מכל הסיבות ובהחלט ניתן להודות שזה חיסרון ופתרון מצב הטיסה הוא פתרון חלקי בלבד
אני מאמין שזה לא ייפתר באפליקציה כי זה עניין של יכולת חומרתית.
כל שנותר הוא להתרגל לחיסרון הזה ולשמוח ביתרונות. :wink:
...
סוף סוף אחד שמבין אותי... :)
...
זה שהוא מבין אותך,
לא אומר הרבה לגביכם, למעט העובדה שאתם מנסים להתחכם, ולהמציא חסרונות היכן שאין..
מצב טיסה לא זולל סוללה, לא פולט קרינה, ולא נותן שיעירו אותך.
אם זה עדיין לא נראה לך, יש שעונים מעוררים ב- 20 ש"ח..
...
מה קרה ?? יש לך מניות של אפל ?? מה אתה כזה תוקפן ???

מה התגובה המתלהמת הזאת אומרת לגביך...

מי מנסה להתחכם ... בטוח שאתה לא יוצא חכם מהתגובה המטופשת והמתלהמת שלך.

לגבי הנושא עצמו זה כן חיסרון . מה לעשות , עובדה שבנוקיה הדבר אפשרי ובאיפון לא . אני לא מבין מה עדיף מצב טיסה מאשר לכבות את המכשיר לגמריי. לאן בדיוק אני טס בלילה ????
למה שיפעל סתם . האם את הטלביזיה בסלון אתה לא מכבה בלילה ?? בעצם תשאיר אותה דלוקה ורק תשתיק את הווליום .

אתה לא תקבע בשבילי מה חסרון ומה לא..

ולפלאפון היקר שלך יש עוד לא מעט חסרונות .

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #23 

צר לי חברים, אני בהחלט מסכים שמדובר בחסרון של הסמארטפונים (לא ייחודי דרך אגב לאייפון, אותה בעיה קיימת בכל הסמארטפונים) - הפתרון של המצב טיסה הוא פתרון אבל לא זהה, והטענה שהקרינה נמוכה לרוב גם כן לא רלוונטית כי מרבית הסמארטפונים שבאמת עובדים אמורים לקבל עדכונים במהלך הלילה אחרת בשביל מה אתם מסתובבים עם סמארטפונים... ומכאן שמדובר בתוכנה שכל הנוקיות והסוני אריקסונים שהכרתי ידעו לעשות וזו הייתה תכונה נהדרת.

האם זו סיבה לא לעבור לסמארטפון, כמובן שלא, אבל בהחלט סיבה לשים את הטלפון בחדר אחר ודרך אגב, הפתרון שלי, אני ממשיך להשתמש ביכולת הזו של הטלפון הישן שלי והוא יושב אצלי במצב טיסה במגירה ונדלק רק כשצריך שעון מעורר, ככה לא צריך לשרוף סתם 20 ש"ח על משהו סיני לא איכותי עם צלצול מעצבן שגם נשבר!! והסוללה מחזיקה שבועות :wink:

תתתחדש ותהנה!

eyk77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

riji כתב:צר לי חברים, אני בהחלט מסכים שמדובר בחסרון של הסמארטפונים (לא ייחודי דרך אגב לאייפון, אותה בעיה קיימת בכל הסמארטפונים) - הפתרון של המצב טיסה הוא פתרון אבל לא זהה, והטענה שהקרינה נמוכה לרוב גם כן לא רלוונטית כי מרבית הסמארטפונים שבאמת עובדים אמורים לקבל עדכונים במהלך הלילה אחרת בשביל מה אתם מסתובבים עם סמארטפונים... ומכאן שמדובר בתוכנה שכל הנוקיות והסוני אריקסונים שהכרתי ידעו לעשות וזו הייתה תכונה נהדרת.

האם זו סיבה לא לעבור לסמארטפון, כמובן שלא, אבל בהחלט סיבה לשים את הטלפון בחדר אחר ודרך אגב, הפתרון שלי, אני ממשיך להשתמש ביכולת הזו של הטלפון הישן שלי והוא יושב אצלי במצב טיסה במגירה ונדלק רק כשצריך שעון מעורר, ככה לא צריך לשרוף סתם 20 ש"ח על משהו סיני לא איכותי עם צלצול מעצבן שגם נשבר!! והסוללה מחזיקה שבועות :wink:

תתתחדש ותהנה!
...
תודה.

אגב הפלאפון הקודם שלי של נוקיה היה סמארטפון E71 , ובהחלט היה לו את הפונקציה הזאת. כך שזה לא חיסרון של כל הסמארטפונים אלא רק של האיפונים למינהם.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #25 

האם זה killer feature שבגללו המכשיר כבר לא שווה?
אני יכול להעיד על עצמי שאני כבר לא זוכר מתי כיביתי מכשיר סלולרי שהיה ברשותי...
eyk77, האם אתה מכבה את הטלויזיה שלך מכפתור הכיבוי הפיסי (הלחצן, לא זה מהשלט).
אני רק יכול להניח שלא, ולכן אתה משווה בין 2 דברים שונים, כמו שהטלויזיה שלך נמצאית במצב של Stand By בכיבוי מהשלט, כך (בערך) גם המכשיר במצב טיסה (שד"א, לא ייחודי רק לאייפון), מצב טיסה רק מנטרל משדרים ומקלטים, זה שקראו למצב הזה מצב טיסה, לא אומר שאתה טס לאנשהו (כן, אני יודע שזה נאמר בצחוק, אבל בכל זאת...).

יש פיתרון נוסף, תשתיק את המכשיר, ככה לא יפריעו לך עם שיחות בלילה, אבל עדיין תוכל לקבל התראות מהשעון המעורר (נשאר רק את עניין הקרינה האפסית, המכשיר עדיין יהיה דלוק).

אם מטרת השרשור היא למצוא פיתרון, אז הוצעו פה כמה פיתרונות, אם מטרת השרשור היא להתלונן (שזה לגיטימי, אין לי שום דבר נגד זה), אז לא יעזרו הפיתרונות שנציע פה :)

סתם כהערת ביניים, זה שהשעון המעורר בנוקיה עובד גם כשהמכשיר כבוי, רק אומר שהמכשיר לא באמת כבוי אלא במעין מצב Stand by (כמעט כמו מצב טיסה).

eyk77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

theAman כתב:האם זה killer feature שבגללו המכשיר כבר לא שווה?
אני יכול להעיד על עצמי שאני כבר לא זוכר מתי כיביתי מכשיר סלולרי שהיה ברשותי...
eyk77, האם אתה מכבה את הטלויזיה שלך מכפתור הכיבוי הפיסי (הלחצן, לא זה מהשלט).
אני רק יכול להניח שלא, ולכן אתה משווה בין 2 דברים שונים, כמו שהטלויזיה שלך נמצאית במצב של Stand By בכיבוי מהשלט, כך (בערך) גם המכשיר במצב טיסה (שד"א, לא ייחודי רק לאייפון), מצב טיסה רק מנטרל משדרים ומקלטים, זה שקראו למצב הזה מצב טיסה, לא אומר שאתה טס לאנשהו (כן, אני יודע שזה נאמר בצחוק, אבל בכל זאת...).

יש פיתרון נוסף, תשתיק את המכשיר, ככה לא יפריעו לך עם שיחות בלילה, אבל עדיין תוכל לקבל התראות מהשעון המעורר (נשאר רק את עניין הקרינה האפסית, המכשיר עדיין יהיה דלוק).

אם מטרת השרשור היא למצוא פיתרון, אז הוצעו פה כמה פיתרונות, אם מטרת השרשור היא להתלונן (שזה לגיטימי, אין לי שום דבר נגד זה), אז לא יעזרו הפיתרונות שנציע פה :)

סתם כהערת ביניים, זה שהשעון המעורר בנוקיה עובד גם כשהמכשיר כבוי, רק אומר שהמכשיר לא באמת כבוי אלא במעין מצב Stand by (כמעט כמו מצב טיסה).
...
אני לא אמרתי לרגע שהמכשיר לא שווה. יש לי אותו ואני מאוד מרוצה למרות שיש לו לא מעט חסרונות מבחינתי בהשוואה לנוקיה ( השעון מעורר,הבטריה החלשה,אי אפשרות לשיחות וידאו,אין ביטוח ועוד )

מצב טיסה או השקטה של המכשיר זה לא פתרון אידאלי מבחינתי מאחר והפלאפון דלוק ולכן הוא גם "מבזבז" בטרייה ולכן אני חייב גם להטעין אותו במשך הלילה וטעינה מכשיר רק מעלה את הקרינה של המכשיר,לכן עדיף לי היה לכבות את המכשיר , אני נוהג לכבות את המכשיר שאני ישן מאחר ואני לא רואה צורך להשאיר מכשיר דלוק סתם,גם את המחשב אני מכבה שאני יכול ולא משאיר אותו לעבוד לנצח ללא הפסקה ( לא STAND BY אלא מכבה לגמריי) כל דבר צריך לנוח מדי פעם לא???

OKftw
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #27 

אגב, לכבות את המכשיר בלילה ולהדליק בבוקר יבזבזו לך יותר בטריה (משמעותית יותר) מאשר לשים על מצב טיסה ולהשאיר נעול.

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”