שאלה לגבי שעון מעורר באיפון
בשביל מה ??Elad8 כתב:א. השעון לא יעבוד כאשר הטלפון מכובה.
ב. בשביל מה לכבות את הטלפון?...
1 . בשביל לא לקבל קרינה לעבר הראש כל הלילה
2. בשביל שלא יעירו אותי כל מיני אנשים
דבר כל כך פשוט שכל טלפון של נוקיה לפני 10 שנים היה עושה ...
ביזיון.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
לא מבין. איזה טלפון נוקיה היית מכבה אותו כיבוי מלא (POWER OFF) ולא סתם כיבוי מסך והוא עדיין היה עובד ברקע? אז מה כל הפואנטה של הכיבוי אם הוא עדיין עובד?
מה שאתה כן יכול לעשות זה להעביר את המכשיר למצב טיסה (כיבוי כל רכיבי התקשורת) ואז המכשיר עדיין פועל רק ללא תקשורת כלשהי (WIFI, BT, סלולר)
מה שאתה כן יכול לעשות זה להעביר את המכשיר למצב טיסה (כיבוי כל רכיבי התקשורת) ואז המכשיר עדיין פועל רק ללא תקשורת כלשהי (WIFI, BT, סלולר)
אלי חבוש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

כן, עכשיו אני נזכר. בדומה גם ל N95 וחבריו (גם לבלקבארי אני חושב). אני חושב שהשתמשתי באופציה הזו אולי פעם בחיי. גם מהסיבה שכל המכשירים הסלולריים שהיו אצלי מעולם לא כובו וגם משום שאני רואה את הפיצ'ר הזה בעייתי ולא הכרחי לטעמי.
ניתן לכבות תקשורת בלחיצת כפתור וללא כיבוי מלא.
ניתן לכבות תקשורת בלחיצת כפתור וללא כיבוי מלא.
אלי חבוש
אני לא מבין מה כל כך מסובך.EliHaboosh כתב:לא מבין. איזה טלפון נוקיה היית מכבה אותו כיבוי מלא (POWER OFF) ולא סתם כיבוי מסך והוא עדיין היה עובד ברקע? אז מה כל הפואנטה של הכיבוי אם הוא עדיין עובד?
מה שאתה כן יכול לעשות זה להעביר את המכשיר למצב טיסה (כיבוי כל רכיבי התקשורת) ואז המכשיר עדיין פועל רק ללא תקשורת כלשהי (WIFI, BT, סלולר)...
הייתי הולך לישון, הייתי מגדיר את השעון מעורר במכשיר ל6 בבוקר, מכבה את המכשיר לגמרי ( כך שלא אקבל שיחות או קרינה מיותרת) ובבוקר המכשיר היה נדלק בעצמו ומפעיל את השעון המעורר..
אני עובד משמרות והולך לישון גם בבוקר, אם אשאיר את הפלאפון דולק אז אקבל שיחות מאנשים כל הזמן ולא אוכל לישון... בנוקיה קיימת האפשרות לכבות את המכשיר לגמריי ואז השעון המעורר מדליק את המכשיר בשעה הרצוייה ומעיר אותי..
באיפון כנראה עוד לא גילו איך עושים את זה.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

שום דבר לא מסובך, אבל יש גם דרך פשוטה יותר לעשות את זה - בלחיצת כפתור להעביר את המכשיר למצב טיסה.
למה לא לעשות את זה כך?
למה לא לעשות את זה כך?
אלי חבוש
לא הדבר היחיד שעוד לא גילו באייפון, או גילו רק לאחרונה - מולטיטאסק (למשל, תוכנת ניווט שממשיכה לפעול גם כשנכנסת שיחה). מה שחזק באייפון זה הממשק והאפליקציות. בתור טלפון, די #$%#@$. סוללה לחצי יום? מה, אנחנו ב1993? (בארבע המצב טוב, לפני - אסון)
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
eyk77 - מה הקשר?
מצב טיסה זה אומר שאין קליטה והמכשיר כבוי לשיחות = אין קרינה= מכשיר דולק= שעון מעורר דולק.
לא ברור ממה אתה מפחד כל כך מקרינה... קרינה תקבל תמיד בכל מצב.
מצב טיסה זה אומר שאין קליטה והמכשיר כבוי לשיחות = אין קרינה= מכשיר דולק= שעון מעורר דולק.
לא ברור ממה אתה מפחד כל כך מקרינה... קרינה תקבל תמיד בכל מצב.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
בסדר. הבנתי...
תודה לכם על העזרה בהחלט סייעתם לי.
רק עוד שאלה קטנה. האם יש קיצור דרך לעבור בין טיסה לרגיל או שצריך להיכנס להגדרות ?
רק עוד שאלה קטנה. האם יש קיצור דרך לעבור בין טיסה לרגיל או שצריך להיכנס להגדרות ?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

אם המכשיר שלך אינו JailBreak (מה שאני סבור שלא), אז צריך לבצע דרך ההגדרות.eyk77 כתב:בסדר. הבנתי...
רק עוד שאלה קטנה. האם יש קיצור דרך לעבור בין טיסה לרגיל או שצריך להיכנס להגדרות ?...
במכשיר שעבר JailBreak, אפשר להתקין את SBSETTINGS ולכבות כמעט כל דבר בקלות.
אלי חבוש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בנוגע לקרינה.
כשהטלפון במצב המתנה, כל הקרינה שהוא פולט היא BURST קצר ביותר (חצי שניה-שניה) של עידכון התא פעם בחצי שעה או יותר.
מכיון שההשפעה של קרינה על הגוף הוא אינטגרל של הקרינה לאורך זמן, מדובר על משהו אפסי ביותר. הקרינה שאתה חוטף מרשתות אלחוטיות מהשכנים (גם אם העוצמה שלהם נמוכה, היא פשוט לאורך כל הזמן....) תהיה הרבה יותר גבוהה....
בקיצור, אין לך ממה לחשוש.
כשהטלפון במצב המתנה, כל הקרינה שהוא פולט היא BURST קצר ביותר (חצי שניה-שניה) של עידכון התא פעם בחצי שעה או יותר.
מכיון שההשפעה של קרינה על הגוף הוא אינטגרל של הקרינה לאורך זמן, מדובר על משהו אפסי ביותר. הקרינה שאתה חוטף מרשתות אלחוטיות מהשכנים (גם אם העוצמה שלהם נמוכה, היא פשוט לאורך כל הזמן....) תהיה הרבה יותר גבוהה....
בקיצור, אין לך ממה לחשוש.
נראה שלהשאיר מכשיר פתוח כל הלילה רק בשביל שעון מעורר בבוקר (למי שצריך רק את השעון ולא יישומים אחרים בלילה כמו זמינות..) זה מיותר מכל הסיבות ובהחלט ניתן להודות שזה חיסרון ופתרון מצב הטיסה הוא פתרון חלקי בלבד
אני מאמין שזה לא ייפתר באפליקציה כי זה עניין של יכולת חומרתית.
כל שנותר הוא להתרגל לחיסרון הזה ולשמוח ביתרונות.
כל שנותר הוא להתרגל לחיסרון הזה ולשמוח ביתרונות.
סוף סוף אחד שמבין אותי...mimo כתב:נראה שלהשאיר מכשיר פתוח כל הלילה רק בשביל שעון מעורר בבוקר (למי שצריך רק את השעון ולא יישומים אחרים בלילה כמו זמינות..) זה מיותר מכל הסיבות ובהחלט ניתן להודות שזה חיסרון ופתרון מצב הטיסה הוא פתרון חלקי בלבד
כל שנותר הוא להתרגל לחיסרון הזה ולשמוח ביתרונות....
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מיותר מכל הסיבות???mimo כתב:נראה שלהשאיר מכשיר פתוח כל הלילה רק בשביל שעון מעורר בבוקר (למי שצריך רק את השעון ולא יישומים אחרים בלילה כמו זמינות..) זה מיותר מכל הסיבות ובהחלט ניתן להודות שזה חיסרון ופתרון מצב הטיסה הוא פתרון חלקי בלבד
...
איזה סיבות בדיוק..?
הסבירו לך שאין קרינה,
אז מה עוד אתה רוצה לחסוך פה? סוללה???
ומה פתרון חלקי במצב טיסה? 2 לחיתות, ואתה שם..
...