איך להסתדר עם 8+ טרה של סרטים על סטרימר? חיפוש לפי במאי/שחקנים/ציון IMDB?
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
התחלתי להשתמש ב- 6640 Tvix. נחמד.
Tvxie עשה ממשק יפה עם עטיפות ותקציר לכל הסרטים (לקח כמה שעות של תיקונים אבל עכשיו אני מרוצה).
אבל....
זה ממש לא ידידותי לדפדף בין 900 עטיפות כדי למצוא סרט....
מה עם אינדקס חכם, יכולת לחפש לפי ציון הסרט, שחקנים, במאי, שנה?
דהיינו כמו ש-Mymovies נותן ב-HTPC.
האם יש יכולת כזו ל-Tvix? או לסטרימרים אחרים?
הנוחות של השלט ושבני-הבית בקלות יכולים להפעיל/לבחור/לראות דרך הסטרימר אכן מצויינת יחסית ל-HTPC.
אבל חוסר היכולת לחפש בצורה הגיונית כפי שכתבתי לעיל ממש מפתיע/מאכזב.
אני לא מחפש הרבה - ולא אכפת לי "להכין" הכל מראש על מחשב בצד ואז להעלות לסטרימר.
לדעתי עם 900+ סרטים (and counting) יכולות חיפוש בסיסיות לפי Tags בספריה הכרחיות.
בטח יש פתרון פשוט שאני בתור משתשמש סטרימר חדש פשוט עדיין לא מכיר?
Tvxie עשה ממשק יפה עם עטיפות ותקציר לכל הסרטים (לקח כמה שעות של תיקונים אבל עכשיו אני מרוצה).
אבל....
זה ממש לא ידידותי לדפדף בין 900 עטיפות כדי למצוא סרט....
מה עם אינדקס חכם, יכולת לחפש לפי ציון הסרט, שחקנים, במאי, שנה?
דהיינו כמו ש-Mymovies נותן ב-HTPC.
האם יש יכולת כזו ל-Tvix? או לסטרימרים אחרים?
הנוחות של השלט ושבני-הבית בקלות יכולים להפעיל/לבחור/לראות דרך הסטרימר אכן מצויינת יחסית ל-HTPC.
אבל חוסר היכולת לחפש בצורה הגיונית כפי שכתבתי לעיל ממש מפתיע/מאכזב.
אני לא מחפש הרבה - ולא אכפת לי "להכין" הכל מראש על מחשב בצד ואז להעלות לסטרימר.
לדעתי עם 900+ סרטים (and counting) יכולות חיפוש בסיסיות לפי Tags בספריה הכרחיות.
בטח יש פתרון פשוט שאני בתור משתשמש סטרימר חדש פשוט עדיין לא מכיר?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לשאלתך, יש סטרימרים אחרים שעובדים עם תוכנות JB אחרות שמסוגלות לפלח את הנתונים. נושא ה-JB מאוד מתפתח לאחרונה ובטח יגיעו שיפורים לכל המכשירים.
פיתרון ה-JB שאתה עובד איתו לא נחשב כ-JB עצמאי והוא מאוד מוגבל.
אני עובד עם OVERSIGHT שמתפקד כ-JB עצמאי, מותקן על הסטרימר ומבצע סריקה ומשיכה של הנתונים מ-IMDB, ללא כל צורך במחשב. ניתן לבצע חיפוש לפי ז'אנרים, סרטים, סדרות, שמות, וציונים.
פה יש דוגמה לבחירה של סרטים בלבד, בעלי ציון 8 ומעלה:
פיתרון ה-JB שאתה עובד איתו לא נחשב כ-JB עצמאי והוא מאוד מוגבל.
אני עובד עם OVERSIGHT שמתפקד כ-JB עצמאי, מותקן על הסטרימר ומבצע סריקה ומשיכה של הנתונים מ-IMDB, ללא כל צורך במחשב. ניתן לבצע חיפוש לפי ז'אנרים, סרטים, סדרות, שמות, וציונים.
פה יש דוגמה לבחירה של סרטים בלבד, בעלי ציון 8 ומעלה:
-
- OverSight
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
Highendman
בגרסה האחרונה של הTVIX 2.05
נוספה אופצייה נוספת לקטלוג של הסרטים תחת תפריט SYSTEM רשימת סוג קובץ
ולבחור ב LIBRARY מדובר בנסיון ראשון של TVIX בנושא זה ולא ממש ממליץ להשתמש בו זה גם מוגבל לדיסק הקשיח הפנימי.
היתרון של עבודה עם TVIXIE שאתה יכול להעתיק את הקבצים מכל ספריה לכל ספריה בלי להתחיל ולסרוק מחדש
החסרון שהחיתוך נעשה באופן ידני כלומר אתה יכול לייצר ספריות תחת DRAMA KIDS וכו".
בגרסה האחרונה של הTVIX 2.05
נוספה אופצייה נוספת לקטלוג של הסרטים תחת תפריט SYSTEM רשימת סוג קובץ
ולבחור ב LIBRARY מדובר בנסיון ראשון של TVIX בנושא זה ולא ממש ממליץ להשתמש בו זה גם מוגבל לדיסק הקשיח הפנימי.
היתרון של עבודה עם TVIXIE שאתה יכול להעתיק את הקבצים מכל ספריה לכל ספריה בלי להתחיל ולסרוק מחדש
החסרון שהחיתוך נעשה באופן ידני כלומר אתה יכול לייצר ספריות תחת DRAMA KIDS וכו".
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
arotman - כן, שיחקתי עם ה-library ב-2.0.5 - לא ממש שימושי, כפי שציינת. מקווה שזה צעד ראשון שיוביל למשהו יותר שימושי (וגם מעל NFS ולא רק בדיסק הפנימי).
לגבי Tvxie - צודק, אפשר להתחיל לקטלג ידנית לתתי ספריות. אבל זה סטטי.
מה שאני מחפש (ותוהה האם קיים באיזשהו סטרימר) זה את היכולת לחפש בתוך מאגר הסרטים לפי במאי, שם סרט, שחקן שמופיע בסרט או ציון.
עם הנוחות של לעשות את זה בעזרת השלט ולנגן דרך הסטרימר ככה שגם אישתי / הילדים יוכלו בקלות למצוא את מה שהם רוצים לראות.
אני יכול לעשות את זה עם mymovies על ה-HTPC (אחרי עבודת הכנה). אבל יותר נוח לנגן עם סטרימר טוב (כמו שקניתי מכם).
פשוט חסר לי ממשק יותר מוצלח לניהול/חיפוש בתוך רשימה של אלף סרטים.
הממשק ש-Tvixe יוצר עם הכריכות של הסרטים ודף המידע נחמד מאוד. אבל סטטי - בלי יכולות חיפוש.
Irus - לא ממש הבנתי את התשובה שלך. על איזה סטרימר את מריץ Oversight והאם זה עונה על מה שאני מחפש מבחינת מיון / חיפוש / תצוגה דרך הסטרימר?
לגבי Tvxie - צודק, אפשר להתחיל לקטלג ידנית לתתי ספריות. אבל זה סטטי.
מה שאני מחפש (ותוהה האם קיים באיזשהו סטרימר) זה את היכולת לחפש בתוך מאגר הסרטים לפי במאי, שם סרט, שחקן שמופיע בסרט או ציון.
עם הנוחות של לעשות את זה בעזרת השלט ולנגן דרך הסטרימר ככה שגם אישתי / הילדים יוכלו בקלות למצוא את מה שהם רוצים לראות.
אני יכול לעשות את זה עם mymovies על ה-HTPC (אחרי עבודת הכנה). אבל יותר נוח לנגן עם סטרימר טוב (כמו שקניתי מכם).
פשוט חסר לי ממשק יותר מוצלח לניהול/חיפוש בתוך רשימה של אלף סרטים.
הממשק ש-Tvixe יוצר עם הכריכות של הסרטים ודף המידע נחמד מאוד. אבל סטטי - בלי יכולות חיפוש.
Irus - לא ממש הבנתי את התשובה שלך. על איזה סטרימר את מריץ Oversight והאם זה עונה על מה שאני מחפש מבחינת מיון / חיפוש / תצוגה דרך הסטרימר?