סנכרון עם שרת exchange

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
IProgrammer פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

שלום

רציתי לדעת עם סנכרון מכשירים מבוססים אנדרויד עם שרת exchange (ובמיוחד direct push לקבלת אימיילים ב- push) זה משהו שמגיע מובנה במערכת הפעלה, או שזו תוספת שיש צורך להתקין/לרכוש אפליקציה מיוחדת עבורה.

אני קורא כרגע על כל מיני מכשירי טלפון שאני מתלבט ברכישה שלהם וחלקם (לדוגמא המכשיר של מוטורולה) מצהירים על חיבור ל- exchange ואחרים לא אומרים כלום לגבי זה.

תודה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

בגירסה אנדרואיד 2.2 יש תמיכה מובנית ב Exchange קישור: http://developer.android.com/sdk/androi ... ights.html
גם בגירסאות קודמות (וחדשות) חלק מיצרני המכשיר הוסיפו תמיכה ב Exchange (לדוגמה HTC)
כמובן שיש גם תוכנות צד ג' שמסוגלת המשימה (כגון TouchDown)
אני אישית לא מחובר דרך Exchange לכן לא בדקתי אף אחד מהתוכנות האלה

shiMster
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

לי יש 2.2 (התקנתי בכח על HTC HD) ויש EXVCHNAGE וגם עובד טוב (כאשר יש קליטה והבטריה לא מתה - נדיר)
מסנכרן לך גם אנשי קשר ולוח שנה.

IProgrammer פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #4 

ואתה מקבל את המיילים ב- push ? (כלומר מיד עם הגעת המייל לשרת ?)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

יישום הסנכרון הטוב ביותר הוא של TouchDown. כי זה לא רק מסנכרן דואר ואנשי קשר אלא גם משימות ומאפשר להענות או לדחות בקשות לאירועים ופגישות. זה הדבר הקרוב ביותר שתמצא ב Android לסנכרון המושלם הקיים ב Windows Mobile.

אבל מה, זה עולה כסף.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

shiMster
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

כמובן. אתה יכול גם לתזמן לפי דקות (5, 10 ...) אבל PUSH היא האופציה העדיפה כמובן.
מה שכן חסר לי (ואולי קיים ואני לא יודע) זה שעות שיא, למשל בלילה שלא יסנכרן בכלל
אבל בשעות היום שיסנכרן ב PUSH..

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

הגדרת שעות שיא קיימת ב TouchDown. אני לא זוכר אם יש את זה גם ב Moxier ו Roadshow אבל ממילא שתי התוכנות האלו סובלות מבעיות אחרות שגרמו לי לדלג עליהן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

shiMster
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

אז מה הכי מומלץ בסופו של דבר (אני מתכנן לעתיד כשאקנה גלקסי או משהו..) ?
TouchDown?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

מבין הפתרונות שאני מכיר לקישוריות עם שרת Exchange הייתי מדרג אותם לפי הסדר היורד הבא:

TouchDown
עדיין מהווה את הפתרון המושלם ביותר להתקשרות עם שרת Exchange. החיסרון העיקרי שלו הוא שמבט על לוח הפגישות השבועי לא מקבל פוקוס על השעה הנוכחית.

RoadSync
סגר את רוב הפערים בינו לבין TouchDown, עדיין טיפה פחות ניתן לקינפוג אבל אפשר לחיות עם זה. החיסרון העיקרי הוא שזה בברור port מ Symbian ועל כן יש עדיין פונקציות שלא יושמו או שממשק המשתמש לא מנצל את כל האפשרויות של אנדרויד (ה Widgets די עלובים)

Moxier
זו האפליקציה הראשונה שהשתמשה ב ActiveSync ולצערי יש איתה כמה בעיות שגורמות לכך שהיא לא תהיה התוכנה המומלצת עלי. הבעיה העיקרית היא שפנקס הכתובות שלה נפרד לחלוטין מפנקס הכתובות של Android. זה גורם לכך שכל הפונקציות המסתמכות על האינטגרציה של פנקס הכתובות לא עובדות: שיחה מזוהה, sms מהיר וכו'. בקיצור, עובד אבל די מייגע.

מה שמקבלים עם מערכת ההפעלה מקבל את הציון הנמוך ביותר: אין סנכרון ל Tasks, אין אפשרות לאשר או לדחות בקשות לפגישות, אין אפשרות לקביעת זמני עבודה ושעות רגיעה וכו'. אבל זה בחינם וזה בכל זאת עושה את העבודה הבסיסית של סנכרון דואר.

shiMster
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

אחלה. רשמתי :)

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”