מסע חיפוש אחרי רמקולים - חוו"ד על POLKAUDIO MONITOR 7
אני נמצא בעיצומו של מסע חיפוש אחרי רמקולים קדמיים (וסנטר).
תזכורת: אני שומע 50% קולנוע ביתי 50% מוזיקה.
מגבר אונקיו 602.
מבחן השמיעה כלל מוזיקה עברית (שלמה ארצי, אהוד בנאי וכו') ופינק פלויד.
עד לשלב זה בחנתי מספר דגמים בינהם (העיקריים): B&W 602, פולקאודיו (לא זוכר את הדגם המדויק יתכן ש- RT10), קליפש 35, TRIANGLE, סטודיו 40 ו- 60, KEF IQ 9, ENERGY 2.3 , JBL 890.
חלק מהדגמים לקחתי לבדיקה בבית (הקליפש והאנרג'י).
לקבוצה הסופית הגיעו מבחינתי ה- STUDIO 60, ה- קליפש 35 וה- JBL 890 אם נטיה מסויימת לטובת הקליפש (ב- JBL מדובר בדגם חדש בשוק).
יש לציין שלא היה דגם אחד שממש "נפלתי" ממנו ושהיה ברור לי שזה הדגם הניבחר (ההשוואה היא גם, לרמקולים הרצפתיים הישנים והזולים שיש לי בבית).
בנוסף אין ספק שקשה מאוד להשוות דגמים שלא נמצאים באותו מקום וניתן להחליף בינהם במהירות.
הוצא לי לבדוק גם את הפולק אודיו MONITOR 70. אשמח לשמוע את דעתכם האישית על דגם זה.
כמו כן אשמח לשמוע עצות וטיפים נוספים בנושא.
תזכורת: אני שומע 50% קולנוע ביתי 50% מוזיקה.
מגבר אונקיו 602.
מבחן השמיעה כלל מוזיקה עברית (שלמה ארצי, אהוד בנאי וכו') ופינק פלויד.
עד לשלב זה בחנתי מספר דגמים בינהם (העיקריים): B&W 602, פולקאודיו (לא זוכר את הדגם המדויק יתכן ש- RT10), קליפש 35, TRIANGLE, סטודיו 40 ו- 60, KEF IQ 9, ENERGY 2.3 , JBL 890.
חלק מהדגמים לקחתי לבדיקה בבית (הקליפש והאנרג'י).
לקבוצה הסופית הגיעו מבחינתי ה- STUDIO 60, ה- קליפש 35 וה- JBL 890 אם נטיה מסויימת לטובת הקליפש (ב- JBL מדובר בדגם חדש בשוק).
יש לציין שלא היה דגם אחד שממש "נפלתי" ממנו ושהיה ברור לי שזה הדגם הניבחר (ההשוואה היא גם, לרמקולים הרצפתיים הישנים והזולים שיש לי בבית).
בנוסף אין ספק שקשה מאוד להשוות דגמים שלא נמצאים באותו מקום וניתן להחליף בינהם במהירות.
הוצא לי לבדוק גם את הפולק אודיו MONITOR 70. אשמח לשמוע את דעתכם האישית על דגם זה.
כמו כן אשמח לשמוע עצות וטיפים נוספים בנושא.
מלך,
אני עוקב בעניין גם אחרי "המסע" שלך.
את הקליפש שמעתי בבית.
הם היו אצלי כמה ימים ובחנתי אותם הן במוזיקה והן בקולנוע ביתי.
דווקא התלהבתי מהם .
את ה- JBL שמעתי בחנות מספר דקות בלבד (עם הדיסקים ששהבאתי).
לתומי חשבתי שברמת המחירים של הרמקולים שבחנתי ניתן לקבל "תמורה" משמעותית ביחס לרמקולים זולים יותר. ברור לי שקשה לכמת את התמורה (עלות מול איכות ) ומדובר במשהו סוביקטיבי ואישי לחלוטין, אם זאת אני קצת התאכזבתי וכאמור לא שמעתי רמקול שידעתי שזה זה זה.
אני עוקב בעניין גם אחרי "המסע" שלך.
את הקליפש שמעתי בבית.
הם היו אצלי כמה ימים ובחנתי אותם הן במוזיקה והן בקולנוע ביתי.
דווקא התלהבתי מהם .
את ה- JBL שמעתי בחנות מספר דקות בלבד (עם הדיסקים ששהבאתי).
לתומי חשבתי שברמת המחירים של הרמקולים שבחנתי ניתן לקבל "תמורה" משמעותית ביחס לרמקולים זולים יותר. ברור לי שקשה לכמת את התמורה (עלות מול איכות ) ומדובר במשהו סוביקטיבי ואישי לחלוטין, אם זאת אני קצת התאכזבתי וכאמור לא שמעתי רמקול שידעתי שזה זה זה.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אז לדעתי כדאי לך ללכת על הקליפש אם התלהבת.
את הקליפש או שאוהבים מאוד או ששונאים מאוד אז יכול להיות שאתה טיפוס של קליפש.
לרבים ולי גם הקליפש הוא רמקול מציק וצורמני עד כאב אבל הוא בטח שלא משאיר אותך אדיש אליו.
כדאי לך לשמוע את ה JBL יותר זמן כי הוא שונה מאוד מהקליפש.
אם לאחר מכן עדיין תחשוב שהקליפש טובים יותר לטעמך אז לך עליהם.
זו דעתי
את הקליפש או שאוהבים מאוד או ששונאים מאוד אז יכול להיות שאתה טיפוס של קליפש.
לרבים ולי גם הקליפש הוא רמקול מציק וצורמני עד כאב אבל הוא בטח שלא משאיר אותך אדיש אליו.
כדאי לך לשמוע את ה JBL יותר זמן כי הוא שונה מאוד מהקליפש.
אם לאחר מכן עדיין תחשוב שהקליפש טובים יותר לטעמך אז לך עליהם.
זו דעתי
- Audiophiller
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ממליץ לך בחום ללכת ולשמוע פוקל עם הגברה טובה, אתה יכול לקרוא את השרשור שפתחתי אולי הוא יעניין אותך