ההבדל בין Pionear 436RXE ל- 436FDE
החלטתי לקנות Pionear 436.
אני יודע שב- FDE ה- Media Receiver הוא חיצוני וב- RXE הןא פנימי ובנוסף ב- RXE יש רמקול מובנה.
אשמח אם תוכלו לחדד את ההבדלים הנוספים (אם יש) ולקבל המלצות מה עדיףלקנות.
תודה מראש לעונים.
אני יודע שב- FDE ה- Media Receiver הוא חיצוני וב- RXE הןא פנימי ובנוסף ב- RXE יש רמקול מובנה.
אשמח אם תוכלו לחדד את ההבדלים הנוספים (אם יש) ולקבל המלצות מה עדיףלקנות.
תודה מראש לעונים.
ה - 436RXE
זולה יותר מה - FDE בכ - 1000 ש"ח עפ"י זאפ...
המחיר של ה - FDE אינו כולל רמקולים....
אני יכול לומר לך שגיסי רכש את ה - RXE ( כולל ערכת כבלים של אלפא שמסופקת עם המסך ע"י חנות / מתקין מורשה )
והוא נהנה עד הגג
אני יכול לומר לך שגיסי רכש את ה - RXE ( כולל ערכת כבלים של אלפא שמסופקת עם המסך ע"י חנות / מתקין מורשה )
והוא נהנה עד הגג
436
efratizv,
בארץ אין משמעות לטיונר הדיגיטלי.
כשם שיש שתי גירסאות למסך עם המדיה רסיבר החיצוני (ה-FDE הבסיסית וה-XDE המאובזרת והיקרה) כך קיימות גם שתי גירסאות למסך עם הרמקולים המובנים והפינות המעוגלות - RXE ו-SXE.
להלן קישור :
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_ ... y_id=62-63
בארץ אין משמעות לטיונר הדיגיטלי.
כשם שיש שתי גירסאות למסך עם המדיה רסיבר החיצוני (ה-FDE הבסיסית וה-XDE המאובזרת והיקרה) כך קיימות גם שתי גירסאות למסך עם הרמקולים המובנים והפינות המעוגלות - RXE ו-SXE.
להלן קישור :
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_ ... y_id=62-63
Re: ה - 436RXE
getsko כתב:זולה יותר מה - FDE בכ - 1000 ש"ח עפ"י זאפ...
והוא נהנה עד הגג...
בקשה קטנה ממך!
יש לי בעיה כשאני קורא את התגובות שלך!
אם לא קשה לך לשנות את התמונה ליד ניק שלך כי היא עושה לי פלשים לא טובים בעיניים
ברשותך יש לי גם הצעה מתקנת בשבילך
בתודה ואני מחכה להודעה הבאה שלך!!!
436 וארבעת גיראסותיה...
efratizv,
הפנל של ה-436 משותף לכל ארבעת הדגמים ואין שום הבדל בינהן באיכות המסך.
ההבדל עיקרו במספר הכניסות למכשיר + האפשרות לצפייה במסך מפוצל (תמונה לצד תמונה , תמונה בתוך תמונה) + שלט אלומיניום מוברש השולט על מספר מכשירים + יכולת קריאת כרטיסי זכרון - XDE - הגירסה המאובזרת של הדגם ללא הרמקולים עם המדיה רסיבר , SXE - הגירסה המאובזרת של הדגם עם הרמקולים ללא המדיה רסיבר. FDE ו-RXE הן הגירסאות ה"מוזלות" בהתאמה.
הפנל של ה-436 משותף לכל ארבעת הדגמים ואין שום הבדל בינהן באיכות המסך.
ההבדל עיקרו במספר הכניסות למכשיר + האפשרות לצפייה במסך מפוצל (תמונה לצד תמונה , תמונה בתוך תמונה) + שלט אלומיניום מוברש השולט על מספר מכשירים + יכולת קריאת כרטיסי זכרון - XDE - הגירסה המאובזרת של הדגם ללא הרמקולים עם המדיה רסיבר , SXE - הגירסה המאובזרת של הדגם עם הרמקולים ללא המדיה רסיבר. FDE ו-RXE הן הגירסאות ה"מוזלות" בהתאמה.
il62
האליפות השלישית ברציפות, הושגה היום באופן רישמי, מבלי שאפילו שיחקנו במחזור הנוכחי....
אני מקדיש אותה לך !!!!
efratizv,
קח בחשבון את עניין החיווט - בעוד שב - RXE כל המקורות שלך צריכים להתחבר למסך ( ללא התייחסות לרסיבר ) -
מצריך תשתיות בקיר וכו , אם אתה לר רוצה לראות כבלג', בעוד שב - FDE\XDE ישנו כבל dvi + control מקורי שמתחבר למדיה רסיבר וכל המקורות מתחברים אליו...
אני מקדיש אותה לך !!!!
efratizv,
קח בחשבון את עניין החיווט - בעוד שב - RXE כל המקורות שלך צריכים להתחבר למסך ( ללא התייחסות לרסיבר ) -
מצריך תשתיות בקיר וכו , אם אתה לר רוצה לראות כבלג', בעוד שב - FDE\XDE ישנו כבל dvi + control מקורי שמתחבר למדיה רסיבר וכל המקורות מתחברים אליו...