ffdshow
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שאני מקליט מיס מקס ל PVR 150 דרך S-VIDEO ההקלטה יוצאת איכותית אבל בצפייה בפלזמה שיש תנועה מהירה יש קצת בעיה של פריימים איטיים ב טלויזיה רגילה פחות רואים את זה אבל מי שם לב ירגיש
האם יש דרך לשפר את איכות ההקלטה ( ניסיתי כמה תוכנות כגון WINTV200 ו CHRISTV )
גם התקנתי FFDSHOW אבל לא שיניתי כלום בהגדרות )
האם צריך לשנות משהו ספציפי - ( אני מקליט ב MPEG2 ) וצרוב את זה ל DVD-VIDEO
האם יש דרך לשפר את איכות ההקלטה ( ניסיתי כמה תוכנות כגון WINTV200 ו CHRISTV )
גם התקנתי FFDSHOW אבל לא שיניתי כלום בהגדרות )
האם צריך לשנות משהו ספציפי - ( אני מקליט ב MPEG2 ) וצרוב את זה ל DVD-VIDEO
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6200 ופנטיום 4 3.0
ובדחיסה נתתי את האפשרות הגבוהה ביותר של הכרטיס 12M
נסיתי כמה קודקים בקלטה בעזרת התוכנה של CHRISTV
בכולם יש את הבעייה של הפריימים בתנועה מהירה מאוד ( רואים את יותר לאחר הצריבה ב פלזמה כך שאין קשר לכרטיס מסך )
מה עוד אפשר לעשות ???
יוכל להיות שככה זה עם הכרטיס PVR150 למשהו שיש כרטיס כזה נתקל בבעייה דומה ??
ובדחיסה נתתי את האפשרות הגבוהה ביותר של הכרטיס 12M
נסיתי כמה קודקים בקלטה בעזרת התוכנה של CHRISTV
בכולם יש את הבעייה של הפריימים בתנועה מהירה מאוד ( רואים את יותר לאחר הצריבה ב פלזמה כך שאין קשר לכרטיס מסך )
מה עוד אפשר לעשות ???
יוכל להיות שככה זה עם הכרטיס PVR150 למשהו שיש כרטיס כזה נתקל בבעייה דומה ??
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לי יש את הכרטיס ואין לי את הבעיה שהזכרת. באיזו תוכנה אתה משתמש להקלטה?
האם ניתן להגדיר בה את הדחיסה של הקודק? אני משתמש ב meedio ואני יכול להגדיר דרכה אם ההקלטה תעשה ב 2Mbps או ב 5 או ב 10 או בכל דחיסה בין 1 ל 16.
האם ניתן להגדיר בה את הדחיסה של הקודק? אני משתמש ב meedio ואני יכול להגדיר דרכה אם ההקלטה תעשה ב 2Mbps או ב 5 או ב 10 או בכל דחיסה בין 1 ל 16.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
tamiral
GSPOT לא מזהה אצלי כמעט כלום.
הכל unknown מצידה.
לא TS לא QT h264 לא MKV.
למה היא טובה?
GSPOT לא מזהה אצלי כמעט כלום.
הכל unknown מצידה.
לא TS לא QT h264 לא MKV.
למה היא טובה?
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

אני מקליט ב WINTV2000 ויש שם אפשרות לבחור את איכות ההקלטה אני בוחר ב כי איכותית 12MBPS ניסתי גם בכמה תוכנות שונות ובכולם יש את הבעיה הזאת
יותר נכון ההקלטה יוצאת טוב ואין קיטועים הכל עובד חלק
הבעיה קצת קשה להגדיר אותה לדוגמא משחק כדרוגל שמראים את הפרצוף של השחקן בפוקוס והוא זז מהר אז התמונה עוברת בסדר אבל שהפרצוף זז יש כמו צל שרודף אחרי התמונה ( לא ממש צל קצת קשה להסביר את זה )
שניסתי להקליט את זה ב DVD מקליט של LG איכות ההקלטה היתה זהה אבל הבעיה שיש לי היתה שם מאוד מינורית יותר טוב מההקלטה בכרטיס PVR150
האם הבעיה היא שזה האיכות של ההקלטה ???
אני משתמש בדרייבים הכי מעודכנים שיש באתר של ה PVR150
יש דייבר או קודק אחר שכדי להתקין ???
יותר נכון ההקלטה יוצאת טוב ואין קיטועים הכל עובד חלק
הבעיה קצת קשה להגדיר אותה לדוגמא משחק כדרוגל שמראים את הפרצוף של השחקן בפוקוס והוא זז מהר אז התמונה עוברת בסדר אבל שהפרצוף זז יש כמו צל שרודף אחרי התמונה ( לא ממש צל קצת קשה להסביר את זה )
שניסתי להקליט את זה ב DVD מקליט של LG איכות ההקלטה היתה זהה אבל הבעיה שיש לי היתה שם מאוד מינורית יותר טוב מההקלטה בכרטיס PVR150
האם הבעיה היא שזה האיכות של ההקלטה ???
אני משתמש בדרייבים הכי מעודכנים שיש באתר של ה PVR150
יש דייבר או קודק אחר שכדי להתקין ???
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
passanger57,
כרטיס המסך שלך תומך בקידוד בחומרה. לא ציינת עם איזה מחשב אתה עובד, לכן קודם כל אמליץ להוריד את המקודד של PUREVIDEO. המקודד הזה יידע להעמיס את עבודת פריסת הוידאו על ה-GPU (המעבד של כרטיס המסך) ולא על ה-CPU (המעבד של המחשב).
לגבי התקיעות בניגון וידאו, אני מאמין (ומקווה) שהבעיה היא בסוג ה-DEINTERLACING שבחרת במקודד שלך (ב-PUREVIDEO ניתן לבחור בין מצב SMART, FILM, VIDEO ועוד) או ב-VIDEO RENEDER. גם את ה-RENEDER ניתן לבחור מ-PUREVIDEO,
האפשרויות הן OVERLAY או VRM9.
תנסה את זה, מקווה שתצליח.
איתי, תנסה להוריד גרסה יותר מתקדמת של GSPOT. אני חושב שהתוכנה מאוד שימושית לנושאים כמו התנגשויות קודקים ולהתקנת קודקים חדשים (למרות שאחרי PUREVIDEO+KLITE MEGA PACK לא צריך עוד כלום, ואני כבר לא השתמשתי בה כמה חודשים).
כרטיס המסך שלך תומך בקידוד בחומרה. לא ציינת עם איזה מחשב אתה עובד, לכן קודם כל אמליץ להוריד את המקודד של PUREVIDEO. המקודד הזה יידע להעמיס את עבודת פריסת הוידאו על ה-GPU (המעבד של כרטיס המסך) ולא על ה-CPU (המעבד של המחשב).
לגבי התקיעות בניגון וידאו, אני מאמין (ומקווה) שהבעיה היא בסוג ה-DEINTERLACING שבחרת במקודד שלך (ב-PUREVIDEO ניתן לבחור בין מצב SMART, FILM, VIDEO ועוד) או ב-VIDEO RENEDER. גם את ה-RENEDER ניתן לבחור מ-PUREVIDEO,
האפשרויות הן OVERLAY או VRM9.
תנסה את זה, מקווה שתצליח.
איתי, תנסה להוריד גרסה יותר מתקדמת של GSPOT. אני חושב שהתוכנה מאוד שימושית לנושאים כמו התנגשויות קודקים ולהתקנת קודקים חדשים (למרות שאחרי PUREVIDEO+KLITE MEGA PACK לא צריך עוד כלום, ואני כבר לא השתמשתי בה כמה חודשים).
Good advise $5, me shut up $10
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

ל TAMIRAL לא הבנתי משהו בבסיסי
קודם כל כן צייני שיש לי פנטיום 4 3G וזיכרון 512M וכרטיס מסך GEFORCE 6200 256M אבל אני מקליט דרך כרטיס ה TV PVR150 שלפי מה שהבנתי הוא מקודד בחומרה בעצמו ולא משנה איזה מחשב ואיזה סוג כרטיס מסך
ושוב אין לי קטועים אלא בעיה כמו שציינתי למעלה אולי פריים אבל לא בטוח לא יודע איך להסביר את זה - הבעיה היא לא במחשב אלא שאני צופה ב DVD ביתי על גביי פלזמה
במסך רגיל הבעייה פחות נראת לעין
מה אמור ה PUREVIDEO לעזור לי
ומה זה DEINTERLACING מה הוא אמור לפתור לי
2. מצאתי גם באינטרנט דרייברים אונברסלים לכרטיס PVR-150 (לא של היצרן משהו כללי לכל סוגי הכרטיסים ) אז מה עדיף דרייבר של היצרן או אונברסלי או שלא יהיה הבדל <?
קודם כל כן צייני שיש לי פנטיום 4 3G וזיכרון 512M וכרטיס מסך GEFORCE 6200 256M אבל אני מקליט דרך כרטיס ה TV PVR150 שלפי מה שהבנתי הוא מקודד בחומרה בעצמו ולא משנה איזה מחשב ואיזה סוג כרטיס מסך
ושוב אין לי קטועים אלא בעיה כמו שציינתי למעלה אולי פריים אבל לא בטוח לא יודע איך להסביר את זה - הבעיה היא לא במחשב אלא שאני צופה ב DVD ביתי על גביי פלזמה
במסך רגיל הבעייה פחות נראת לעין
מה אמור ה PUREVIDEO לעזור לי
ומה זה DEINTERLACING מה הוא אמור לפתור לי
2. מצאתי גם באינטרנט דרייברים אונברסלים לכרטיס PVR-150 (לא של היצרן משהו כללי לכל סוגי הכרטיסים ) אז מה עדיף דרייבר של היצרן או אונברסלי או שלא יהיה הבדל <?
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
אני לא רוצה להטעות אבל אני לא חושב שה-150 מקודד בחומרה. אם אני לא טועה זה FEATURE של ה-PVR350 בלבד.
בכל מקרה, בין אם מקודד בחומרה ובין אם לא, העבודה הרצינית של המחשב היא בפריסת וידאו ולא בלכידה.
אצלי, בזמן הקלטה ה-CPU עובד בין 8-15%, ובזמן ניגון וידאו (לא דרך PUREVIDEO, ז"א קידוד בתוכנה) - עובד על 90-100%.
בזמן ניגון וידאו עם PUREVIDEO (קידוד בחומרה) - עומד על משהו כמו 10-30%.
אני חושב שהבעיה שלך היא בפריסה ולא בלכידה. המחשב שלך גם חזק לכן אני מאמין שזוהי בעיית קונפיגורציה קטנה.
לא הבנתי למה אמרת: "הבעיה היא לא במחשב אלא שאני צופה ב DVD ביתי על גביי פלזמה". אתה מדבר על ניגון DVD דרך המחשב או ניגון תוכניות מוקלטות מיס? האמת ששניהם MPEG2...
שוב, תנסה לשחק בהגדרות המקודד שלך, אני ממליץ להוריד PUREVIDEO.
חפש תמיד VIDEO RENEDER (בדר"כ עדיף OVERLAY על VRM9) וחפש אופציות ל-DEINTERLACING, זה אמור לפתור את הבעיה לדעתי.
בכל מקרה, בין אם מקודד בחומרה ובין אם לא, העבודה הרצינית של המחשב היא בפריסת וידאו ולא בלכידה.
אצלי, בזמן הקלטה ה-CPU עובד בין 8-15%, ובזמן ניגון וידאו (לא דרך PUREVIDEO, ז"א קידוד בתוכנה) - עובד על 90-100%.
בזמן ניגון וידאו עם PUREVIDEO (קידוד בחומרה) - עומד על משהו כמו 10-30%.
אני חושב שהבעיה שלך היא בפריסה ולא בלכידה. המחשב שלך גם חזק לכן אני מאמין שזוהי בעיית קונפיגורציה קטנה.
לא הבנתי למה אמרת: "הבעיה היא לא במחשב אלא שאני צופה ב DVD ביתי על גביי פלזמה". אתה מדבר על ניגון DVD דרך המחשב או ניגון תוכניות מוקלטות מיס? האמת ששניהם MPEG2...
שוב, תנסה לשחק בהגדרות המקודד שלך, אני ממליץ להוריד PUREVIDEO.
חפש תמיד VIDEO RENEDER (בדר"כ עדיף OVERLAY על VRM9) וחפש אופציות ל-DEINTERLACING, זה אמור לפתור את הבעיה לדעתי.
Good advise $5, me shut up $10
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אולי בכלל הבעיה שלך היא תופעה של ghosting במסך הפלזמה ולא בעיה בקידוד או הפיענוח של קובץ הוידאו.
התופעה נגרמת כאשר אמצעי החוזי לא מסוגל לרענן את התצוגה במהירות מספיק גבוהה כדי להתמודד עם תנועות מהירות ואז מקבלים אפקט של מריחה או שובל אחרי הדמות שנעה במהירות על גבי המסך.
איזה סוג פלזמה יש לך? אולי אחד מהמומחים בפלזמות יוכל לחוות את דעתו על הפלזמה שלך.
התופעה נגרמת כאשר אמצעי החוזי לא מסוגל לרענן את התצוגה במהירות מספיק גבוהה כדי להתמודד עם תנועות מהירות ואז מקבלים אפקט של מריחה או שובל אחרי הדמות שנעה במהירות על גבי המסך.
איזה סוג פלזמה יש לך? אולי אחד מהמומחים בפלזמות יוכל לחוות את דעתו על הפלזמה שלך.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
tamiral
תודה. אני אגיד לך מה מבאס אותי, שהמחשב שלי לא מסוגל לנגן את הטריילרים מהאתר של אפל בצורה חלקה.
לפני כמה זמן התקנתי נרו 7, וניסיתי לנגן טריילר בעזרת הנגן שלהם ופתאום הטריילר ב 1080P ניגן חלק כמו חמאה!
דבל קליק על הטריילר השני, ושוב נתקע. לא מנגן בכלל.
זה amd 3500 עם 6800GT.
איפה לבדוק, מה?

תודה. אני אגיד לך מה מבאס אותי, שהמחשב שלי לא מסוגל לנגן את הטריילרים מהאתר של אפל בצורה חלקה.
לפני כמה זמן התקנתי נרו 7, וניסיתי לנגן טריילר בעזרת הנגן שלהם ופתאום הטריילר ב 1080P ניגן חלק כמו חמאה!
דבל קליק על הטריילר השני, ושוב נתקע. לא מנגן בכלל.
זה amd 3500 עם 6800GT.
איפה לבדוק, מה?