אקסטרימר - בעיות בניגון BBC Life 1080P
יש לי ETRAYZ, מחובר ברשת קווית לאקסטרימר עם צלעות קירור. כשאני מנסה לנגן פרק מ BBC LIFE, קובץ של 6.5GB לשעה ב 1080P. יש קירטועים אחרי כמה דק', כלומר תקיעות של האודיו והוידאו לכמה שניות ושוב ממשיך לנגן במיוחד כאשר יש שינויים/תנועה בתמונה. הקובץ תקין, ניסיתי מספר פרקים שונים, אותו בעיה. יכול להיות שהאקסטרימר מתחמם מידי ונתקע?
בהתחלה חשבתי שזאת הרשת אבל היא קווית ולא עמוסה. 6.5 GB לשעה אמור להיות 14.4 מגה ביט לשניה.
מישהו נתקל בבעיה דומה?
בהתחלה חשבתי שזאת הרשת אבל היא קווית ולא עמוסה. 6.5 GB לשעה אמור להיות 14.4 מגה ביט לשניה.
מישהו נתקל בבעיה דומה?
", קובץ של 6.5GB לשעה " ??
לא הבנתי מה זה אבל LIFE הנ"ל שנמצא אצלי בגירסת ה MKV הגדולה מזרים BIT RATE מאוד גבוה של כ 35 MBPS , דבר שיוצר בעיות תנועה קלות גם בנגן עם מעבד שנחשב חזק יותר (A200 עם SD ) ובעל עדיפות קלה בעבודה ברשת וזה ביחס לאקסטרימרים.
הבעיה אצלי לא חמורה כפי שאתה מתאר.
תנסה לנגן לוקלית כדי לנטרל את בעיית הרשת כמקור ובנוסף תבדוק אם אתה מרגיש חום לא רגיל במקרה הזה באקסטרימר.
אתה יכול להעלות MEDIA INFO של הקובץ שלך ?
לא הבנתי מה זה אבל LIFE הנ"ל שנמצא אצלי בגירסת ה MKV הגדולה מזרים BIT RATE מאוד גבוה של כ 35 MBPS , דבר שיוצר בעיות תנועה קלות גם בנגן עם מעבד שנחשב חזק יותר (A200 עם SD ) ובעל עדיפות קלה בעבודה ברשת וזה ביחס לאקסטרימרים.
תנסה לנגן לוקלית כדי לנטרל את בעיית הרשת כמקור ובנוסף תבדוק אם אתה מרגיש חום לא רגיל במקרה הזה באקסטרימר.
אתה יכול להעלות MEDIA INFO של הקובץ שלך ?
הכוונה היא פרק של שעה בקובץ בגודל של 6.5 GB. לפי החישוב שלי זה 14.4 מגה ביט לשניה, כלומר לא נראה לי כמו בעית רשת.mika כתב:", קובץ של 6.5GB לשעה " ??
אתה יכול להעלות MEDIA INFO של הקובץ שלך ?...
אני אנסה לחבר ישירות דרך הארד דיסק חיצוני, אבדוק את ה Media info ואעדכן/
מעניין שגם ב A200 יש בעיות אם ה LIFE...
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
זה שהקובץ שוקל 6.5GB לא אומר מה קצב הנתונים בו. אל תשכח שהקובץ גם מכיל רצועת סאונד, ובנוסף קצב הביטים הוא לא קבוע לאורך הסרט, ומשתנה בים סצינה לסצינה.
בעצמך אמרת שהתקיעות קורות כאשר יש תנועה או שינוי בתמונה. כנראה שבקטעים אלו יש פיקים של קצבי נתונים גבוהים שהרשת לא עומדת בהם.
בעצמך אמרת שהתקיעות קורות כאשר יש תנועה או שינוי בתמונה. כנראה שבקטעים אלו יש פיקים של קצבי נתונים גבוהים שהרשת לא עומדת בהם.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
סתם שאלה (מתכוון לקנות סטרימר בקרוב) - אם ב LIFE שהוא פרק של שעה הסטרימר לא מסוגל להתמודד ונתקע ומקרטע , אז מה קורה בסרטים באורך של שעתיים ??לא הבנתי מה זה אבל LIFE הנ"ל שנמצא אצלי בגירסת ה MKV הגדולה מזרים BIT RATE מאוד גבוה של כ 35 MBPS , דבר שיוצר בעיות תנועה קלות גם בנגן עם מעבד שנחשב חזק יותר (A200 עם SD ) ובעל עדיפות קלה בעבודה ברשת וזה ביחס לאקסטרימרים....
It's Five O'Clock Somewhere
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מצליח לנגן בדיסק מקומי או בדיסק שמחובר ב USB ללא בעיות, אז מדובר בפרוש בבעיית רשת.
במחשב יכולה להיות בעייה שאיזה אנטי וירוס עובד ברקע ותוכן את המחשב, דיסק לא מאורגן (הרץ DEFRAG)
נתב בעייתי כבל רשת תקול וכו".
יתכן גם שאם תתקין שרת NFS על ה PC שלך זה גם ישפר ביצועים חפש בפורום מידע נוסף בנושא זה.
במחשב יכולה להיות בעייה שאיזה אנטי וירוס עובד ברקע ותוכן את המחשב, דיסק לא מאורגן (הרץ DEFRAG)
נתב בעייתי כבל רשת תקול וכו".
יתכן גם שאם תתקין שרת NFS על ה PC שלך זה גם ישפר ביצועים חפש בפורום מידע נוסף בנושא זה.
טוב, זאת הרשת...
בחיבור דיסק חיצוני ב USB עובד חלק.
לא מבין מה הבעיה ברשת. מחובר קווי לראוטר EDIMAX, כבל CAT 6 לראוטר ומהראוטר ל ETRAYZ. הרשת לא עמוסה בכלל - שאר המחשבים כבויים. אני אנסה לשים ראוטר אחר ולראות. 100 מגה ביט לשניה אמור להיות מעל ומעבר, לא?
בחיבור דיסק חיצוני ב USB עובד חלק.
לא מבין מה הבעיה ברשת. מחובר קווי לראוטר EDIMAX, כבל CAT 6 לראוטר ומהראוטר ל ETRAYZ. הרשת לא עמוסה בכלל - שאר המחשבים כבויים. אני אנסה לשים ראוטר אחר ולראות. 100 מגה ביט לשניה אמור להיות מעל ומעבר, לא?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
Amir27,
רשת 10/100 פנויה הינה די והותר עבור ניגון קבצים תובעניים במזרימי מדיה.
שים לב למה שכתב החבר arotman, במידה ואתה לא עושה שימוש בשיתוף NFS, רצוי כי תעבור לפרוטוקול זה, ה Xtreamer יצליח לנגן קבצים בקצב נתונים גבוה יותר.
ה eTRAYz תומך NFS ורצוי לעשות בו שימוש למטרה זו.
רשת 10/100 פנויה הינה די והותר עבור ניגון קבצים תובעניים במזרימי מדיה.
שים לב למה שכתב החבר arotman, במידה ואתה לא עושה שימוש בשיתוף NFS, רצוי כי תעבור לפרוטוקול זה, ה Xtreamer יצליח לנגן קבצים בקצב נתונים גבוה יותר.
ה eTRAYz תומך NFS ורצוי לעשות בו שימוש למטרה זו.
לא רוצה לקלקל את מסיבת ה NFS אבל זו הבעיה הקטנה שהביאה אותי להתקין NFS .
טוב אבל לא מצויין
נוח ,זמין תמיד ומיתר את MYIHOME ועדיף על SMB אבל את הבעיה של LIFE שיתוף NFS מצמצם ולא מעלים.
נכון - הבעיה אצלי הרבה יותר קטנה ומתבטאת בקפיצות קטנות בתנועות PAN רחבות אבל עדיין קימת בקטנה.
ניגון BR נטול בעיות וגם MKV מאוד כבדים רצים בכיף נכון לרגע זה כך שבכללי הנושא זניח.
הייתי שמח לבדוק ראש בראש 200 למול X חדיש כדי לוודא למי יש מעבד עדיף במקרה הזה.
טוב אבל לא מצויין
נוח ,זמין תמיד ומיתר את MYIHOME ועדיף על SMB אבל את הבעיה של LIFE שיתוף NFS מצמצם ולא מעלים.
נכון - הבעיה אצלי הרבה יותר קטנה ומתבטאת בקפיצות קטנות בתנועות PAN רחבות אבל עדיין קימת בקטנה.
ניגון BR נטול בעיות וגם MKV מאוד כבדים רצים בכיף נכון לרגע זה כך שבכללי הנושא זניח.
הייתי שמח לבדוק ראש בראש 200 למול X חדיש כדי לוודא למי יש מעבד עדיף במקרה הזה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
יתכן שאתה מדבר על נושא ה FRAME RATE האם יתכן שהמזרימדיה שברשותך אינו ממתג ל FRAME RATE הנכוןmika כתב:לא רוצה לקלקל את מסיבת ה NFS אבל זו הבעיה הקטנה שהביאה אותי להתקין NFS .
טוב אבל לא מצויין
הייתי שמח לבדוק ראש בראש 200 למול X חדיש כדי לוודא למי יש מעבד עדיף במקרה הזה....
או שאם יש לו את האופצייה הזאת האם יתכן שלא הפעלת אותה או האם הטלביזיה שלך תומכת ב FRAME RATE
של 23.978 ואו 24 ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
mika,
כנראה שאתה מדבר על בעיות Judder, לא של קצב נתונים גבוה מידי עבור סטרימנג מהרשת.
כנראה שאתה מדבר על בעיות Judder, לא של קצב נתונים גבוה מידי עבור סטרימנג מהרשת.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הממ אצלי זה NTFS SHARE רגיל של חלונות ואמנם מחשב מנגן את זה אבל אין בעייה בכלל ברשת 100.
יכול להיות גם בעיית DEFRAG או גישה לכונן מצד המחשב המספק.
ניסית לנגן ממחשב שלישי באותה רשת ?
יכול להיות גם בעיית DEFRAG או גישה לכונן מצד המחשב המספק.
ניסית לנגן ממחשב שלישי באותה רשת ?