בעיה| בחיבור מחשב ל LCD לא מועבר צבע ירוק
קניתי לא מזמן טלויזיית Panasonic מסוג THL42U20M וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב בחיבור DVI-DVI הוא לא מעביר צבע ירוק (ז"א שמועבר רק צבעים כחול ואדום).
ניסיתי לשחק עם הגדרות הצבע אבל זה כאילו לא קיים צבע ירוק (הגעתי למצב שכשאני מוריד לאפס את הצבעים באדום והכחול אני מקבל מסך שחור).
בצפייה רגילה בטלויזיה או ב DVD אין את הבעיה הזו.
ניסיתי את החיבור על מחשב נייד עם כרטים מסך: Intel® 82852/82855 Graphics Controller Family.
בעיה נוספת פחות דחופה שהיא נראה לי קשורה לכרטים מסך המעפן זה שאין אפשרות להגדיר רזולוציה גדולה לLCD.
זה מראה כאילו ה LCD הוא סוג של מקרן וכאילו הוא צ'יפ נוסף במערכת של המחשב.
הצלחתי לעשות סוג של משהו עם PowerStrip אבל אני לא יודע כ"כ לעבוד איתה ולהגיע להגדות אופטימליות לטלויזיה שלי.
אם צריך עוד פרטים דברו איתי.
עדיפות לבעיה הראשונה הדחופה יותר.
תודה רבה!!
ניסיתי לשחק עם הגדרות הצבע אבל זה כאילו לא קיים צבע ירוק (הגעתי למצב שכשאני מוריד לאפס את הצבעים באדום והכחול אני מקבל מסך שחור).
בצפייה רגילה בטלויזיה או ב DVD אין את הבעיה הזו.
ניסיתי את החיבור על מחשב נייד עם כרטים מסך: Intel® 82852/82855 Graphics Controller Family.
בעיה נוספת פחות דחופה שהיא נראה לי קשורה לכרטים מסך המעפן זה שאין אפשרות להגדיר רזולוציה גדולה לLCD.
זה מראה כאילו ה LCD הוא סוג של מקרן וכאילו הוא צ'יפ נוסף במערכת של המחשב.
הצלחתי לעשות סוג של משהו עם PowerStrip אבל אני לא יודע כ"כ לעבוד איתה ולהגיע להגדות אופטימליות לטלויזיה שלי.
אם צריך עוד פרטים דברו איתי.
עדיפות לבעיה הראשונה הדחופה יותר.
תודה רבה!!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נשמע שהכבל שלך לא תקין. האם ניסית את הכבל בחיבור למסך אחר?