דחוף: כיוונים, רזולוציות, LCD, ממיר לווין ו-HTPC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
yarnic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי מחשב HTPC עם pvr 150mce של האופאג. כרטיס מסך אינטגרלי מלוח אם של ג'יגבייט 6100. הממיר הלוויני (visionet vn-8000s - מחובר לאינטרנט כדי לקבל קוד לפתיחת ערוצים מאתר היבואן) עובד ברזולוציות של 720X756 ו-25 פריים לשניה. הטלוויזיה שלי LCD של הייאר, 37", ברזולוציה מרבית למחשב של 1024X768. מיועדת גם ל-HDTV בחיבור קומפוננט DVT 1080i. לממיר יש רק חיבורי scart ו-RCA. חיברתי SCART ישירות לטלויזיה ו-RCA למחשב (ניסיתי מתאם SCART ל-svideo ורואים ממש גרוע אז נשארתי עם ה-RCA). הבעיה..... בחיבור הממיר לטלויזיה פשוטה CRT רואים יותר טוב!!!. דרך המחשב התמונה מעט מטושטשת/מגורענת. ישירות ל-LCD עם SCART התמונה במקרה הטוב כמו בטלויזיה הפשוטה אם לא יותר גרועה במעט. איך אפשר לכוון בין כולם??? האם כבל SCART מקצועי יותר (זה שיש לי עלה כ-35 ש"ח) ישפר בהרבה? האם יש מה לשפר את החיבור למחשב עם ה-RCA? האם בכלל אפשר לראות תמונה טובה עם מגבלת הממיר? האם אני צרך להקטין את רזולוציית הצפייה במחשב??? אגב, יש לי גם כרטיס מסך 6600GT שכרגע לא מחובר כי מפיל לי מדי פעם את המחשב ובו יש חיבור DVI. האם לחבר אותו שוב?האם יש כיוונים לPVR שיכולים לשנות פה כמה דברים ולשפר לעומת חיבור ישיר של הממיר לטלויזיה (לתת לו pushup..) נא עזרתכם כי אני שומע כבר את אשתי ברקע תוהה למה הוצאתי 12,000 ש"ח על טלוויזיה כשבטלויזיה שעלתה 1000 ש"ח רואים יותר טוב... לך תסביר לה על העתיד הרחוק ב-HD... (והאמת שגם אותי זה כבר לא משכנע כרגע...)
אגב, לפני שבועיים שלושה, כשעוד שיחקתי עם כרטיס המסך 6600GT וראיתי סרט בDVD היתה תמונה מדהימה!! כך שהמסך מסוגל להציג נתונים גבוהים.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”