מה המומחים אומרים על הדגם הבא :
LG-LE5300 42
מסך 42 אינץ' .עד היום הייתי נעול על דגם של פיליפס 5405 תמורת 5100k אבל המוכר הציע לי דגם של LG במחיר שלא רחוק מהפיליפס מה אתם אומרים שווה ללכת על LG LED במקום LCD?
-LG-
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
-פיליפס-
http://www.philips.co.uk/c/televisions/ ... ifications
צרכים מיוחדים :
1-סלון מקיר לקיר 4.2 מ'
2- צפיה בשידורים רגילים כ-75 אחוז
3-HD /סטרימר 25 אחוז
4-לא פלאזמה (סתם כי אני מחבר את המחשב הנייד דרך hdmi )
5-בתקציב של עד 6500K
6-לעניין המסכים המבריקים (אם זה חשוב) יש יציאה למרפסת בגודל 2.1*2.4 מטר ב-90 מעלות לקיר הטלוויזיה
7-במידה ואתה מכירים מסך העונה לקריטריונים הללו ומתעלה על השניים אשמח אם תציעו .
סליחה על החפירות ותודה מראש
מסך 42 אינץ' .עד היום הייתי נעול על דגם של פיליפס 5405 תמורת 5100k אבל המוכר הציע לי דגם של LG במחיר שלא רחוק מהפיליפס מה אתם אומרים שווה ללכת על LG LED במקום LCD?
-LG-
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
-פיליפס-
http://www.philips.co.uk/c/televisions/ ... ifications
צרכים מיוחדים :
1-סלון מקיר לקיר 4.2 מ'
2- צפיה בשידורים רגילים כ-75 אחוז
3-HD /סטרימר 25 אחוז
4-לא פלאזמה (סתם כי אני מחבר את המחשב הנייד דרך hdmi )
5-בתקציב של עד 6500K
6-לעניין המסכים המבריקים (אם זה חשוב) יש יציאה למרפסת בגודל 2.1*2.4 מטר ב-90 מעלות לקיר הטלוויזיה
7-במידה ואתה מכירים מסך העונה לקריטריונים הללו ומתעלה על השניים אשמח אם תציעו .
סליחה על החפירות ותודה מראש
נערך לאחרונה על ידי crakmm ב 10/10/2010 11:25, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
מסכים אם sufgi123. למרחק כמו שלך אתה צריך מסך גדול מ-42''. C550 זו בחירה ראויה לחלוטין. אם אתה יכול למתוח את התקציב ומעוניין דווקא ב-LCD. הייתי הולך על ה-C650 של סמסונג. מדהימה. קראתי בפורום שמישהו השיג אותה ב-7900...
יש גם את ה-W5500 של סוני שנמצאת פחות או יותר במסגרת התקציב שלך.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!
יש גם את ה-W5500 של סוני שנמצאת פחות או יותר במסגרת התקציב שלך.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!
ראשית בהצלחה,
אוכל לספר לך שהסתובבתי עם אבי לאחרונה, הוא חיפש מסך לסלון - לבסוף הוסכם על 46'.
בסופו של דבר התכנסנו לשלושה מועמדות
סוני EX500
סמסונג C650
טושיבה XV733
הסדר שציינתי את המסכים לא מקרי , הפיבוריתית שלי היתה הסוני,
לאחר שצפינו בשידורי SD + HD בכמה חנויות ההתלבטות הצתמצמה לסוני ולטושיבה.
אם אתה מופתע אוכל לספר לך שהסוני וסמסונג פחות או יותר באותו טווח מחירים, הטושיבה רחוקה ב 1700 ש"ח מהסוני כאשר האחרונה יקרה יותר.
הסיבה שהסוני גברה על הסמסונג היא שלטעמנו היא התמודדה יותר טוב מהסמסונג בשידורי SD, היא מציגה תמונה נעימה יותר ופחות "מתוחה" בעקבות שימוש במנגנון SMART.
אוסיף ואומר שגם אם טווח המחירים קרוב מאוד אני מעדיף לקבל מותג כמו סוני מאשר סמסונג. אם אני זוכר נכון לסוני היה גם יתרון בנושא תקופת האחריות שעומדת לפחות כרגע על 5 שנים מלאות. אני בעלים של סוני כמעט 3 שנים ומאוד מרוצה מהבחירה.
בקיצור... אבי לעומת זאת בחר בטושיבה (בכנות - מעט התאכזבתי)
הנימוק היה שהוא לא מבחין בהבדלים גדולים ומשמעותיים בין הטושיבה לסוני, והוא לא "יזכור" את ההבדלים הדקים בבית. ולכן אין הצדקה לפער של כ -1700 ש"ח.
במאמר מוסגר אספר שאני מופתע מאיכות התמונה הטובה של הטושיבה. אני קורא פה בפורום הרבה זמן במדורים השונים והשם של טושיבה כמעט לא עולה פה כאילו המותג מצורע.
אם לא הייתי רואה את המסך בתצוגות, ומבחין בפערי המחיר לא הייתי חושב עליו כאלטרנטיבה.
בסופו של דבר אבי קיבל החלטה של עלות מול תועלת / האם הפערים מצדיק (מבחינתו) את הפער במחיר.
ביום שלישי הקרוב צריכים להתקין לו את המסך, במידה והפוסט יהיה עדיין פעיל אספר לך מההתרשמות שלי.
לגביך - את הטושיבה רכשנו במסגרת התקציב שלך, כך שאם תחפוץ אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ואספר לך היכן המסך נרכש ובכמה. המוכר נתן לנו שירות מצויין ואדיב ובהחלט מגיע לו שאשלח אליו לקוחות.
שיהיה לך צייד מוצלח
שלומי
אוכל לספר לך שהסתובבתי עם אבי לאחרונה, הוא חיפש מסך לסלון - לבסוף הוסכם על 46'.
בסופו של דבר התכנסנו לשלושה מועמדות
סוני EX500
סמסונג C650
טושיבה XV733
הסדר שציינתי את המסכים לא מקרי , הפיבוריתית שלי היתה הסוני,
לאחר שצפינו בשידורי SD + HD בכמה חנויות ההתלבטות הצתמצמה לסוני ולטושיבה.
אם אתה מופתע אוכל לספר לך שהסוני וסמסונג פחות או יותר באותו טווח מחירים, הטושיבה רחוקה ב 1700 ש"ח מהסוני כאשר האחרונה יקרה יותר.
הסיבה שהסוני גברה על הסמסונג היא שלטעמנו היא התמודדה יותר טוב מהסמסונג בשידורי SD, היא מציגה תמונה נעימה יותר ופחות "מתוחה" בעקבות שימוש במנגנון SMART.
אוסיף ואומר שגם אם טווח המחירים קרוב מאוד אני מעדיף לקבל מותג כמו סוני מאשר סמסונג. אם אני זוכר נכון לסוני היה גם יתרון בנושא תקופת האחריות שעומדת לפחות כרגע על 5 שנים מלאות. אני בעלים של סוני כמעט 3 שנים ומאוד מרוצה מהבחירה.
בקיצור... אבי לעומת זאת בחר בטושיבה (בכנות - מעט התאכזבתי)
הנימוק היה שהוא לא מבחין בהבדלים גדולים ומשמעותיים בין הטושיבה לסוני, והוא לא "יזכור" את ההבדלים הדקים בבית. ולכן אין הצדקה לפער של כ -1700 ש"ח.
במאמר מוסגר אספר שאני מופתע מאיכות התמונה הטובה של הטושיבה. אני קורא פה בפורום הרבה זמן במדורים השונים והשם של טושיבה כמעט לא עולה פה כאילו המותג מצורע.
אם לא הייתי רואה את המסך בתצוגות, ומבחין בפערי המחיר לא הייתי חושב עליו כאלטרנטיבה.
בסופו של דבר אבי קיבל החלטה של עלות מול תועלת / האם הפערים מצדיק (מבחינתו) את הפער במחיר.
ביום שלישי הקרוב צריכים להתקין לו את המסך, במידה והפוסט יהיה עדיין פעיל אספר לך מההתרשמות שלי.
לגביך - את הטושיבה רכשנו במסגרת התקציב שלך, כך שאם תחפוץ אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ואספר לך היכן המסך נרכש ובכמה. המוכר נתן לנו שירות מצויין ואדיב ובהחלט מגיע לו שאשלח אליו לקוחות.
שיהיה לך צייד מוצלח
שלומי
שמע שלומי הסיפור שלך דומה בצורה מדהימה לשלי:
גם אני הלכתי עם אבי לבחור מסך כאשר הוחלט על 46 וההתלבטות היתה בין אותם 3 דגמים.
אני הייתי לגמרי בעד הסמסונג אבל לבסוף גם אבי בחר בטושיבה מאותן סיבות שאביך ציין. מה שחשוב לנו כנראה להם פחות רלוונטי ,דור אחר...
מתקינים לו את המסך ביום א' הקרוב.
שיהנו להם

גם אני הלכתי עם אבי לבחור מסך כאשר הוחלט על 46 וההתלבטות היתה בין אותם 3 דגמים.
אני הייתי לגמרי בעד הסמסונג אבל לבסוף גם אבי בחר בטושיבה מאותן סיבות שאביך ציין. מה שחשוב לנו כנראה להם פחות רלוונטי ,דור אחר...
מתקינים לו את המסך ביום א' הקרוב.
שיהנו להם
- masterblaster
-
- חבר פעיל

- תגובות: 80
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
אם אתה רוכש מסך 42" למרחק שכזה תקנה גם טלסקופ שתוכל לראות משהוא לפחות...
אתה חייב מסך 50"+ למרחק כזה.
SHARP LC-52LE810 מצויין.
SONY KDL-52EX700 מסך לא מבריק ,ללא השתקפויות.
או סמסונג 55C6000 דגם אירופי בלבד!!!
SHARP LC-52LE810 מצויין.
או סמסונג 55C6000 דגם אירופי בלבד!!!
האמת שקראתי כאן בפורום שעל חדרים הרבה יותר קטנים ממליצים 50" אז באמת נראה לי שאני אלך על גדול יותר .. מה מבחינת c-650 של סמסונג ,המסך במבריק לא יעשה לי בעיות עם החלון ?masterblaster כתב:אם אתה רוכש מסך 42" למרחק שכזה תקנה גם טלסקופ שתוכל לראות משהוא לפחות...![]()
SHARP LC-52LE810 מצויין.
או סמסונג 55C6000 דגם אירופי בלבד!!!...
- masterblaster
-
- חבר פעיל

sony kdl-52ex700
מתמודדת יפה מאוד עם השתקפויות ומסך מצויין.
מחירו כ-12,500 ש"ח.
55C650 מחיר של 11,000 בערך אבל המסך מבריק ויש השתקפויות.
ראיתי את המסך בבית סמסונג באירופה.יש השתקפות!!!
מחירו כ-12,500 ש"ח.
ראיתי את המסך בבית סמסונג באירופה.יש השתקפות!!!
תוכל לשתף איפה משיגים היום 52ex700 ב-12,500?masterblaster כתב:sony kdl-52ex700
מחירו כ-12,500 ש"ח.
ראיתי את המסך בבית סמסונג באירופה.יש השתקפות!!!...
מעניין לדעת איפה משיגים אותה לאחר שסוני הפסיקו את יצורה עקב בעיות הספקת הפנל של ה-52" והחלפת הפנל ל-55"
- masterblaster
-
- חבר פעיל

קיימת, לא ביבוא רשמי.
מניסיון שלי רק LG ,התמורה הכי טובה לכסף,השירות של מיניליין היבואן הרשמי סמסונג ,הוא אותו שירות של היבואן
המקביל רטפון ,במקום לברך המתקין אומר לך דירבלק אם יקרה משהו ל-LCD לא באחריותנו אם היא תיפול ,באמת
כיף של תודעת שירות,משהו .
נ.ב לא שהיה לי קל עם ח.י יבואנית LG ,דיי נסו להתחמק מבעיה שהייתה בפלזמה ,
רצו שלוח טכנאי ,בבקשה, מתקשרים בבוקר ואומרים לך אנחנו מגיעים עוד שעתיים ,נראה לכם
הגיוני להתריע שעתיים מראש בלי שידעתי בכלל על הגעת טכנאי ,
אח"כ אמרו לי ביקור נוסף של טכנאי יעלה כסף,על מההה ,על ביטול הפעם הראשונה .
עד שעשית מעשה לגיטימי ואחד המנהלים דיבר איתי והכל סודר ,אמרתי לו חבל לשלוח טכנאי ,יגיד לי לא בסדר ,
יקח הפלאזמה , יבוא שוב,ביקשתי חדש באותו יום ,אכן הגיע חדש לאחר שהטכנאי ראה את הפלזמאה שהותקנה 7
ימים לפני .
לדעתי הפלאזמה הייתה טובה שיצאה מ LG ,אבל שאתם רואים את הקרטון שהגיע אליי
מלא קרעים וקמטים ,אתה מבין שהוא עבר התעללות ,נפל,נזרק מצד לצד איפה שהוא בדרך .
טיפ שלי ,תמיד להיות ראשונים בבוקר באספקה ,לכו תדעו מה עבר המוצר שקניתם עד 17:00 ,כמה
תהפוכות הוא עבר .
המקביל רטפון ,במקום לברך המתקין אומר לך דירבלק אם יקרה משהו ל-LCD לא באחריותנו אם היא תיפול ,באמת
כיף של תודעת שירות,משהו .
נ.ב לא שהיה לי קל עם ח.י יבואנית LG ,דיי נסו להתחמק מבעיה שהייתה בפלזמה ,
רצו שלוח טכנאי ,בבקשה, מתקשרים בבוקר ואומרים לך אנחנו מגיעים עוד שעתיים ,נראה לכם
הגיוני להתריע שעתיים מראש בלי שידעתי בכלל על הגעת טכנאי ,
אח"כ אמרו לי ביקור נוסף של טכנאי יעלה כסף,על מההה ,על ביטול הפעם הראשונה .
עד שעשית מעשה לגיטימי ואחד המנהלים דיבר איתי והכל סודר ,אמרתי לו חבל לשלוח טכנאי ,יגיד לי לא בסדר ,
יקח הפלאזמה , יבוא שוב,ביקשתי חדש באותו יום ,אכן הגיע חדש לאחר שהטכנאי ראה את הפלזמאה שהותקנה 7
ימים לפני .
לדעתי הפלאזמה הייתה טובה שיצאה מ LG ,אבל שאתם רואים את הקרטון שהגיע אליי
מלא קרעים וקמטים ,אתה מבין שהוא עבר התעללות ,נפל,נזרק מצד לצד איפה שהוא בדרך .
טיפ שלי ,תמיד להיות ראשונים בבוקר באספקה ,לכו תדעו מה עבר המוצר שקניתם עד 17:00 ,כמה
תהפוכות הוא עבר .