אינטרקונקט XLO ..
-
נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
יש מאמינים בכבלים ויש שלא מאמינים..
מי שלא מאמין לא יעזור מה ישימו לו במערכת הוא אף פעם לא ירגיש בשינוי וזה חבל..
יש מאמינים שמצליחים להרגיש בשינוי מה שמעצים את החוויה ואת האהבה והרגישות לתחביב..
הודעה זו נערכה עקב ויכוח ואי הסכמות שגרמו לי לחזור להתחלה ולהבין שאת מבחני הכבלים צריך לעשות למאמינים בלבד..
בברכה נמר.
מי שלא מאמין לא יעזור מה ישימו לו במערכת הוא אף פעם לא ירגיש בשינוי וזה חבל..
יש מאמינים שמצליחים להרגיש בשינוי מה שמעצים את החוויה ואת האהבה והרגישות לתחביב..
הודעה זו נערכה עקב ויכוח ואי הסכמות שגרמו לי לחזור להתחלה ולהבין שאת מבחני הכבלים צריך לעשות למאמינים בלבד..
בברכה נמר.
נערך לאחרונה על ידי נמר ב 22/04/2006 3:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
Re: אינטרקונקט XLO .. מבחן.!
מענין שלא ציינת איזה דגם, או שזה לא חשוב?נמר כתב:לכל אלה שמסכימים איתי או לא לגבי הבדלים בין כבלים אני מוכרח לציין שיש הבדל ואפילו גדול..
לאחר ששמעתי לעצתו של חבר קרוב אודיופיל אמיתי לקחתי למבחן אינטרקונקט של חברת XLO .. לא בדיוק לקחתי אלה בביקורי אצל אייל פור החלטתי להשקיע בכבל איכותי.
שמעתי כבר מהרבה מחברי שלאינטרקונקט מוכרחת להיות השפעה על המערכת והחלטתי לעשות מבחן אמיתי..
ביקשתי מחבר להחליף לי את הכבלים לפי רצונו .. {יעני יגיד החלפתי ולא יחליף או שכן יחליף ... במילים אחרות יעבוד עלי }
חברים יקרים חבל לכם על הזמן.
לא רק שיש הבדל אלה הוא לטובה..
XLO ידועים בתור כבלים שקופים ורזים וזה בדיוק מה שהייתי צריך.
מערכת כמו שלי שהיא יחסית נפוחה קיבלה מכת אנרגיה בהיתחשב שלפני כן היו לי אינטרקונקטים של קנה ובנה.
המערכת פתאום יותר מאוזנת יותר מפורטת ופחות צבועה.
לכל הסקפטים :
לא צריך להיות סופרמן בכדי לשים לב להבדלים ולא צריך אוזניים מיוחדות..
אלה טיפה רגישות וכמובן להכיר את המערכת .
במבחן העיוור עשינו הרבה העברות ומהפעם השלישית קלעתי בול מה מנגן.
המלצתי החמה היא אינטרקונקטורים טובים ואיכותיים הם ממש יכולים להציל אתכם משדרוג מסויים בלי לדעת מה הבעיה.
בברכה נמר....
תומר
אפילו אלה שאומרים שיש הבדלים לא מעיזים להגיד שהוא גדול !נמר כתב: אני מוכרח לציין שיש הבדל ואפילו גדול.....
אם ישנם הבדלים הם ממש מינוריים ..
הרשה לי שובנמר כתב: והחלטתי לעשות מבחן אמיתי.....
מוכרח להיות לטובהנמר כתב:חברים יקרים חבל לכם על הזמן.
לא רק שיש הבדל אלה הוא לטובה.....
אני מבטיח לך שהנפיחות באה בגלל החדר הקטן על הרמקול ב100 מידות ובגלל האלמנטים העודפים של ה 726 ובשום אופן לא בגלל שום כבל במערכת .נמר כתב:XLO ידועים בתור כבלים שקופים ורזים וזה בדיוק מה שהייתי צריך.
מערכת כמו שלי שהיא יחסית נפוחה קיבלה מכת אנרגיה בהיתחשב שלפני כן היו לי אינטרקונקטים של קנה ובנה....
אני יכול גם להבטיח לך ששום כבל לא יוריד את הנפיחות הזאת אלא אם כן יש לו בפנים מערך קבלים שפשוט יחסמו את כל התדרים מ 500HZ ומטה !
מה אתה אומר ? פתאום !?נמר כתב:המערכת פתאום יותר מאוזנת יותר מפורטת ופחות צבועה....
ועכשיו לפינלה ....
אני בטוח שהכרת כל פינה במערכתו של אייל פור בביתו שלו ובשל כך הבחנת בגדול בשינוי כבלים כבר מהפעם ה3 ..נמר כתב:לא צריך להיות סופרמן בכדי לשים לב להבדלים ולא צריך אוזניים מיוחדות..
אלה טיפה רגישות וכמובן להכיר את המערכת ....
גם אם הבאת את כל המערכת שלך לשם ...(מה שאני בטוח שלא עשית ... ) לא היית מצליח להבחין בכך ...מצטער
המלצות חמות זה אחלה ..אבל להצהיר שזה יכול "להציל" מערכות במקום לעשות שינויים מהותיים שכנראה יעזרו הרבה יותר ..זה קצת בעייתי ..נמר כתב:המלצתי החמה היא אינטרקונקטורים טובים ואיכותיים הם ממש יכולים להציל אתכם משדרוג מסויים בלי לדעת מה הבעיה.
בברכה נמר....
עכשיו בנימה קצת שונה :
נמר הוא חבר טוב שלי למי שהגיע עד לכאן וחושב שאני ממש מגעיל אליו בשרשור הזה ..
אבל זה קצת נאיבי מצידו לכתוב כזה פוסט ..
אני ועוד רבים אחרים חווים את העולם הזה שנקרא אודיופיליה כבר מס שנים שמענו אין ספור מגברים , מכשיר פרה, מקורות רמקולים מכל הסוגים , קראנו כתבות ניסינו ללמוד כמעט כל פיפס בעולם הזה, התווכחנו אין ספור על כבלים :כן או לא, על השוואות בין מקורות, מגברים וכל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליו ..
גם אם שמעתי אי פעם הבדלים הם היו כל כך מינוריים שהיה יכול להיות מאד שלא שמעתי ורק דימיינתי ..אני עדיין לא בטוח בכלום !
רק לעשות סדר אני מאלה שכן חושב שיש שוני בין מקורות , בין מגברים ,בין מכשירי פרה וגם לפעמים בין כבלים ...
אחרי אימון האוזן והיותי 20 שנה מוסיקאי דיי מקצועי שמתפרנס מלימוד מוסיקה, שומע אין ספור שעות מוסיקה ביום, מקליט באולפנים ,עובד עם אומנים ובעל אוזן מיומנת (אני לא אומר מחוננת),
אחרי כל זה מאד מאד מאד מאד קשה לישמוע הבדלים בין כבלים מה שעוד יותר קשה ואפילו בלתי אפשרי כמעט זה להבדיל בין כבלים בחדר שלא שלי ובמערכת שלא שמעתי בחיי גם אם הייתי אצל אותו האדם 4 שעות .
בדרך כלל את ההבדלים אני אולי אשמע בעזרת אוזניות מאד מאד מפורטות עם מגבר מאד מאד שקוף .
קצת בעייתי מבחינתי לעמוד מן הצד ולקרוא פוסט כזה נמר אני מצטער !
אוהב אותך אבל אתה צריך להפסיק להצחיק אותי ככה!
אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אכן משעשע, ואיני מתיימר להיות בעל מספיק ניסיון בשביל להבין משהו בהבדל בין כבלים,
אבל אם זה מה שעושה לו את זה ובראש שלו הוא שומע את ההבדלים (והוא בפירוש לא היחיד כידוע)- אז על אחת כמה וכמה, שידרבק לו כמה כבלים!
תתחדש נמר!
אבל אם זה מה שעושה לו את זה ובראש שלו הוא שומע את ההבדלים (והוא בפירוש לא היחיד כידוע)- אז על אחת כמה וכמה, שידרבק לו כמה כבלים!
תתחדש נמר!
byrdparis
"
נמר כתב:
אני בטוח שהכרת כל פינה במערכתו של אייל פור בביתו שלו ובשל כך הבחנת בגדול בשינוי כבלים כבר מהפעם ה3 ..
גם אם הבאת את כל המערכת שלך לשם ...(מה שאני בטוח שלא עשית ... ) לא היית מצליח להבחין בכך ...מצטער "
נראה לי שקצת התבלבלת פה, ממה שאני קורא ומבין כל ההשוואה היתה בביתו שלו ובמערכת שלו,ואם כך כמו שכל אחד מכיר טוב את הסאונד שיש לו בבית קצת קשה לדמיין דברים "קיצוניים" לדברי נמר, לא כך נמר?
"
נמר כתב:
אני בטוח שהכרת כל פינה במערכתו של אייל פור בביתו שלו ובשל כך הבחנת בגדול בשינוי כבלים כבר מהפעם ה3 ..
גם אם הבאת את כל המערכת שלך לשם ...(מה שאני בטוח שלא עשית ... ) לא היית מצליח להבחין בכך ...מצטער "
נראה לי שקצת התבלבלת פה, ממה שאני קורא ומבין כל ההשוואה היתה בביתו שלו ובמערכת שלו,ואם כך כמו שכל אחד מכיר טוב את הסאונד שיש לו בבית קצת קשה לדמיין דברים "קיצוניים" לדברי נמר, לא כך נמר?
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אני תמיד אמרתי את זה בכל הוויכוחים בנושא הכבלים, שכל עוד הכבל הוא מעל רמה של כבל ב 10 ש"ח בACE, והוא ברמה של כמה מאות שקלים אז הרוב זה שטויות.
ולכן אני לא מופתע בכלל ממה שאתה אומר כאן.
מה שכן החלטתי לנסות בעצמי לראות האם יש הבדלים בין 2 כבלים שהם יחסית טובים.
עד כה השתמשתי ב IC של XLO/VDO, שהוא הכי פשוט של XLO אני חושב.
וכבל חשמל רגיל לגמרי.
אתמול קיבלתי סוף סוף את הכבל חשמל ואת ה IC שהזמנתי.
הכבלים הם של חברת Signal Cable, ה IC מדגם Analoge Two, עם פלאגים שונים של אייכמן (כן אני יודע, השם לא נעים במיוחד אבל זה מה יש.)
למי שרוצה עוד פרטים מוזמן להכנס לאתר של היצרן.
הכבל חשמל נקרא Magic Power Cable.
אני יכול להגיד שיש שינוי, אך השינוי קטן ולמי שלא מכיר את המערכת די טוב (כמוני) לא בטוח שירגיש בהבדל. מה שכן הבחור שמייצר אותם מציין שרצוי לתת הרצה של 50 שעות לפחות.
ממה שהצלחתי להבדיל עד כה, ה Harsh שהיה לי עם אוזניות הגראדו די נעלם או ירד בצורה דרסטית, ובכלליות המערכת נהייתה יותר מעודנת, אני מקווה שזה ישתפר אחרי ה BURN IN.
אני חושב שגם יש כמה פרטים קטנים שלא שמתי לב אליהם במוזיקה מקודם, אבל אני עוד לא בטוח לגבי זה, אולי זה רק ברא שלי, לצערי עברו הרבה שינויים במערכת שלי לאחרונה ואני כבר לא מכיר אותה כמעט ולכן קשה לי לעמוד על השינויים אם בכלל.
הבעיה גם שהחלפתי 2 דברים ביחד ולכן אני לא יודע מה יצר את השינוי.
אחרי שהכבלים האלה יצברו מספיק שעות אני יעשה ראש בראש ויבדוק האם באמת קיים הבדל, אם קיים אז איזה וכמה ההבדל הזה באמת מורגש ובולט.
אחרי הכל יש דרך לעשות בדיקות, ומה שעשיתי עד עכשיו זה בהחלט לא אחת מהן.
בכל מקרה נמר תתחדש:-)
עריכה: אכן ראיתי שמדובר בדגם VDO, כמו שיש/היה לי.
אני מצתרף לאביעד בהרבה ממה שהוא אומר ועל אחת כמה וכמה לאחר שניסיתי כבלים אחרים לגמרי. שההבדלים הם מאד מאד מינוריים ואני לא בטוח שבמבחן עיוור אני בכלל ארגיש בשינויים.
אני חושב שמה שרשמת הוא מוגזם ומופרז, שלא נדבר על זה שמתדולוגיות הבדיקה שלך הם פשוט מגוחכות, סליחה על המילה, אני אישית יודע שמה שעשיתי עד עכשיו לא יכול להקרא בדיקה או השוואה, וציינתי זאת בהתאם.
חבל לי לראות שאנשים בארץ עוד לא מבינים מה זה מתודולוגיות בדיקה אלמנטריות
ולכן אני לא מופתע בכלל ממה שאתה אומר כאן.
מה שכן החלטתי לנסות בעצמי לראות האם יש הבדלים בין 2 כבלים שהם יחסית טובים.
עד כה השתמשתי ב IC של XLO/VDO, שהוא הכי פשוט של XLO אני חושב.
וכבל חשמל רגיל לגמרי.
אתמול קיבלתי סוף סוף את הכבל חשמל ואת ה IC שהזמנתי.
הכבלים הם של חברת Signal Cable, ה IC מדגם Analoge Two, עם פלאגים שונים של אייכמן (כן אני יודע, השם לא נעים במיוחד אבל זה מה יש.)
למי שרוצה עוד פרטים מוזמן להכנס לאתר של היצרן.
הכבל חשמל נקרא Magic Power Cable.
אני יכול להגיד שיש שינוי, אך השינוי קטן ולמי שלא מכיר את המערכת די טוב (כמוני) לא בטוח שירגיש בהבדל. מה שכן הבחור שמייצר אותם מציין שרצוי לתת הרצה של 50 שעות לפחות.
ממה שהצלחתי להבדיל עד כה, ה Harsh שהיה לי עם אוזניות הגראדו די נעלם או ירד בצורה דרסטית, ובכלליות המערכת נהייתה יותר מעודנת, אני מקווה שזה ישתפר אחרי ה BURN IN.
אני חושב שגם יש כמה פרטים קטנים שלא שמתי לב אליהם במוזיקה מקודם, אבל אני עוד לא בטוח לגבי זה, אולי זה רק ברא שלי, לצערי עברו הרבה שינויים במערכת שלי לאחרונה ואני כבר לא מכיר אותה כמעט ולכן קשה לי לעמוד על השינויים אם בכלל.
הבעיה גם שהחלפתי 2 דברים ביחד ולכן אני לא יודע מה יצר את השינוי.
אחרי שהכבלים האלה יצברו מספיק שעות אני יעשה ראש בראש ויבדוק האם באמת קיים הבדל, אם קיים אז איזה וכמה ההבדל הזה באמת מורגש ובולט.
אחרי הכל יש דרך לעשות בדיקות, ומה שעשיתי עד עכשיו זה בהחלט לא אחת מהן.
בכל מקרה נמר תתחדש:-)
עריכה: אכן ראיתי שמדובר בדגם VDO, כמו שיש/היה לי.
אני מצתרף לאביעד בהרבה ממה שהוא אומר ועל אחת כמה וכמה לאחר שניסיתי כבלים אחרים לגמרי. שההבדלים הם מאד מאד מינוריים ואני לא בטוח שבמבחן עיוור אני בכלל ארגיש בשינויים.
אני חושב שמה שרשמת הוא מוגזם ומופרז, שלא נדבר על זה שמתדולוגיות הבדיקה שלך הם פשוט מגוחכות, סליחה על המילה, אני אישית יודע שמה שעשיתי עד עכשיו לא יכול להקרא בדיקה או השוואה, וציינתי זאת בהתאם.
חבל לי לראות שאנשים בארץ עוד לא מבינים מה זה מתודולוגיות בדיקה אלמנטריות
נערך לאחרונה על ידי The-Fox ב 21/04/2006 22:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

זה שאביעד חשב ששמעתי אותו על המערכת של אייל זה לא מפתיע אותי. עם כל אהבתי אליו הוא אף פעם לא קורא עד הסוף.
אולי זה פסיכולוגי אולי לא .. אולי אני מדמיין אולי לא..
אולי ההבדל המינורי הזה הוא משמעותי לי .. אולי למדתי כמה דברים ובגלל שהרמקול די קרוב אלי מרגישים את ההבדל יותר.
מה שבטוח שהכבל הזה עושה משהו שאני מרגיש וזה לטובה.
מי שחושב שאין הבדל בין כבל וכבל זה ניראה לי יותר מוזר.. אחרי הכל יש כאן עיניין של מוליכות של איכות בניה ואפילו מראה שזה גם לפעמים כייף לראות שהכל מושקע..
בכל אופן שמעתי המון בזמן קצר ועם כל הכבוד לרפרנס של הרבה מחברי שהוא ראוי להערכה ... גם אני שמעתי מערכת או שתיים בחיים שלי.
אולי זה פסיכולוגי אולי לא .. אולי אני מדמיין אולי לא..
אולי ההבדל המינורי הזה הוא משמעותי לי .. אולי למדתי כמה דברים ובגלל שהרמקול די קרוב אלי מרגישים את ההבדל יותר.
מה שבטוח שהכבל הזה עושה משהו שאני מרגיש וזה לטובה.
מי שחושב שאין הבדל בין כבל וכבל זה ניראה לי יותר מוזר.. אחרי הכל יש כאן עיניין של מוליכות של איכות בניה ואפילו מראה שזה גם לפעמים כייף לראות שהכל מושקע..
בכל אופן שמעתי המון בזמן קצר ועם כל הכבוד לרפרנס של הרבה מחברי שהוא ראוי להערכה ... גם אני שמעתי מערכת או שתיים בחיים שלי.
נמר כתב:במבחן העיוור עשינו הרבה העברות ומהפעם השלישית קלעתי בול מה מנגן.
ר....
אם קיים הבדל כיצד לא הבחנת בו מייד ?
אני מניח שאם היו מחליפים לך CDP או רמקולים היתה מרגיש מייד
אני יכול להניח שההבדל הינו מינורי אם בכלל רק על פי השורה הנ"ל.
נ.ב
הזמנתי XLO מאבי יפה הוא היה נחמד ושלח לי הביתה (כמובן שסיכמתי איתו שאם לא ארגיש בהבדל אקבל החזר כספי מלא הוא נענה בחיוב איזה תותח ה..)
החלפתי את האינטרקונקט באינטרקונקט הקיים שלי אקוסטיק ריסרצ AR ולא היה הבדל
או לפחות לא הצלחתי להבחין בו .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
-
נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא מדבר על שני אינטרקונקטורים טובים..
אני מדבר על אחד של 6 שקלים לעומת אחת של 200 שקל ..
אתה כנראה בחנת על שניים טובים עם סיכוך טוב אני בדקתי על *** מול איכותי ולא טוב מול טוב מאוד.
\כנראה שבהשוואה כזו כן יש הבדל.
אני מדבר על אחד של 6 שקלים לעומת אחת של 200 שקל ..
אתה כנראה בחנת על שניים טובים עם סיכוך טוב אני בדקתי על *** מול איכותי ולא טוב מול טוב מאוד.
\כנראה שבהשוואה כזו כן יש הבדל.
נמר אתה כתבת שהיית אצל אייל ורכשת כבל .
על סמך מה רכשת אותו ?
לא שמעת אותו שם והחלטת שהוא מהווה יתרון ואז קנית ?<
או שהלכת איתו הביתה שמעת הבדלים ואז החלטת שאתה קונה ?
כי את זה לא כתבת
אולי לפעמים אני קורא אותך בעיון פחות ממה שהיית רוצה אבל להבין את מה שכתבת אני מבין ...
לגבי המוליכות ועיניין הטכנולוגיה בהשוואת בין כבלים והשוני ביניהם יש לך עוד המון מה ללמוד .
אז חבל שתכתוב דברים שאינך יודע אודותם ואינך מודע לקיומם ש הוכחות מדעיות בעיניין .
בכל מקרה :
מה שאני כן מקבל זה את המשפט שכתבת שזה עושה טוב יותר לראות שהכבל שמחבר את חלקי המערכת שלך מושקע .
זה אין לי ספק שגורם נחת ונראה אודיוילי הרבה יותר .
אם הנחת הזה שווה לך 200 שח אחלה
גם לי זה שווה לפעמים
מפה ולהתחיל לפרסם פוסטים עצבניים בשינויים דרסטים בנפיחות המערכת פירוט ועוד כל מיני סופרלטיבים מפולפלים זה בעיה !
אני מבטיח לך שאפילו אייל פור בעצמו שמוכר ומתפרנס ממכירת הכבל הנל וידוע כוודואיסט מושבע (ואין לי שום בעיה עם זה) יגיד לך שהפוסט שלך מוגזם ושום כבל ב 200 או אפילו ב 1000 יעשה את מה שתיארת שזה עשה אצלך ..
עם כל הכבוד לך נמר ...צריך קצת פרופורציות ...
אתה עדיין מקשיב בבית למוסיקה מרמקול שגדול מידי עם פוואר של רוטל דרך פרא של רסיבר
כבל ב 200 שח זה לא מה שישנה אצלך
את האמת גם אם תקנה נורדוסט ולאהלה ..לא ממש ישנה אצלך שום דבר .
חברים נשאר זה בטוח . !
אביעד
על סמך מה רכשת אותו ?
לא שמעת אותו שם והחלטת שהוא מהווה יתרון ואז קנית ?<
או שהלכת איתו הביתה שמעת הבדלים ואז החלטת שאתה קונה ?
כי את זה לא כתבת
אולי לפעמים אני קורא אותך בעיון פחות ממה שהיית רוצה אבל להבין את מה שכתבת אני מבין ...
לגבי המוליכות ועיניין הטכנולוגיה בהשוואת בין כבלים והשוני ביניהם יש לך עוד המון מה ללמוד .
אז חבל שתכתוב דברים שאינך יודע אודותם ואינך מודע לקיומם ש הוכחות מדעיות בעיניין .
בכל מקרה :
מה שאני כן מקבל זה את המשפט שכתבת שזה עושה טוב יותר לראות שהכבל שמחבר את חלקי המערכת שלך מושקע .
זה אין לי ספק שגורם נחת ונראה אודיוילי הרבה יותר .
אם הנחת הזה שווה לך 200 שח אחלה
גם לי זה שווה לפעמים
מפה ולהתחיל לפרסם פוסטים עצבניים בשינויים דרסטים בנפיחות המערכת פירוט ועוד כל מיני סופרלטיבים מפולפלים זה בעיה !
אני מבטיח לך שאפילו אייל פור בעצמו שמוכר ומתפרנס ממכירת הכבל הנל וידוע כוודואיסט מושבע (ואין לי שום בעיה עם זה) יגיד לך שהפוסט שלך מוגזם ושום כבל ב 200 או אפילו ב 1000 יעשה את מה שתיארת שזה עשה אצלך ..
עם כל הכבוד לך נמר ...צריך קצת פרופורציות ...
אתה עדיין מקשיב בבית למוסיקה מרמקול שגדול מידי עם פוואר של רוטל דרך פרא של רסיבר
כבל ב 200 שח זה לא מה שישנה אצלך
את האמת גם אם תקנה נורדוסט ולאהלה ..לא ממש ישנה אצלך שום דבר .
חברים נשאר זה בטוח . !
אביעד
-
נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

כל אחד והקטע שלו אביעד..
וחברים זה בטוח שנישאר.
לא אמרתי שאני מומחה כבלים ועשיתי בזה דוקטורט והרצאות בחו"ל יחד עם 10 פיסיקאים גדולים..
אמרתי שכבל איכותי הוא יותר מושקע מבחינת סיכוך מבחינת איכות החומרים ותו לא..
אף פעם לא שלפתי מהכיס נתונים טכנים על כבלים כי אני באמת לא מבין איך הוא בנוי אבל אני עדיין נולדתי עם אוזניים להבין מה הוא עושה..
אולי אייל וודואיסט אבל לא הייתה לו כל השפעה על הקניה מלבד הצגת הכבל בפני מחמאה טובה וזהו .
והיה והכל עבודה בעיניים והכבל הזה שווה ערך חומרית לכבל של 6 שקלים אני בטוח שאף אחד לא היה קונה אותו..
בידידות נמר.
וחברים זה בטוח שנישאר.
לא אמרתי שאני מומחה כבלים ועשיתי בזה דוקטורט והרצאות בחו"ל יחד עם 10 פיסיקאים גדולים..
אמרתי שכבל איכותי הוא יותר מושקע מבחינת סיכוך מבחינת איכות החומרים ותו לא..
אף פעם לא שלפתי מהכיס נתונים טכנים על כבלים כי אני באמת לא מבין איך הוא בנוי אבל אני עדיין נולדתי עם אוזניים להבין מה הוא עושה..
אולי אייל וודואיסט אבל לא הייתה לו כל השפעה על הקניה מלבד הצגת הכבל בפני מחמאה טובה וזהו .
והיה והכל עבודה בעיניים והכבל הזה שווה ערך חומרית לכבל של 6 שקלים אני בטוח שאף אחד לא היה קונה אותו..
בידידות נמר.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
לעדן את התגובה-דחוף
קיבלתי פעם על הראש מאיתמר ואביעד על על אופן תגובה והפנמתי זאת,נכון?,,,,,,,,,
אביעד אני אחד מהאנשים שמעריך אותך בלי להכירך אישית,איך מרטין אומר:קצת טקט
לא יזיק לאף אחד,במיוחד למנהלי קטגוריה
גם אני מוזיקאי ותיק מאד ויש לי אזניים שכל צופר של אוניה בנמל אומר באיזה טון הוא
תלחץ על הקלידים בשתיי הידיים ואומר לך מה לחצת ומה לא,ואני מבחין בהבדלים
במיוחד באינטרקונקטים,אביעד ידידי אולי דוקא במערכות האמצע+דוקא כן מבחינים
בהבדלים,כמו אצל נמר, אצלי ועוד רבים וטובים,מה זאת אומרת אין הבדלים?הבלים
הצחקתם אותי,הכל ברוח טובה כן?שמעתי הרבה אחים מדברים בעקיצות,זה בסדר
אבל כאן זה חשוף לעיני רבים,חברה להירגע,לא שומעים-לא להגיד בקול רם
אוהב את כולכם,יורם
אביעד אני אחד מהאנשים שמעריך אותך בלי להכירך אישית,איך מרטין אומר:קצת טקט
לא יזיק לאף אחד,במיוחד למנהלי קטגוריה
גם אני מוזיקאי ותיק מאד ויש לי אזניים שכל צופר של אוניה בנמל אומר באיזה טון הוא
תלחץ על הקלידים בשתיי הידיים ואומר לך מה לחצת ומה לא,ואני מבחין בהבדלים
במיוחד באינטרקונקטים,אביעד ידידי אולי דוקא במערכות האמצע+דוקא כן מבחינים
בהבדלים,כמו אצל נמר, אצלי ועוד רבים וטובים,מה זאת אומרת אין הבדלים?הבלים
הצחקתם אותי,הכל ברוח טובה כן?שמעתי הרבה אחים מדברים בעקיצות,זה בסדר
אבל כאן זה חשוף לעיני רבים,חברה להירגע,לא שומעים-לא להגיד בקול רם
אוהב את כולכם,יורם
אמן מייסר
-
נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

ילדיעפים..
ביני לבין אביעד יש כבר רומן ארוך בעקיצות כך שאני לוקח הכל ברוח טובה..
מעולם לא הסכמנו על דבר וזה כבר ידוע ..
ללמוד ממנו אני לומד תמיד אבל יש דברים שרק אתה מרגיש .. {אביעד מכיר את זה?}
אני חושב שלכל אחד יש את האוזן שלו וכל אחד מכיר את הציוד שלו כמו שהוא מכיר ..
מנסיון שלי בהגברה מקצועית לכבלים יש משמעות אדירה באיכות המערכת..
אינני חושב שבבית זה צריך להיות שונה ואפילו חשוב יותר ממערכות הגברה..
אני שמח ללמוד ושמח לקבל ביקורות אבל להגיד שאני חושב שאני מרגיש הבדל למרות שאין
זה כבר לא כל כך מתאים..
במקום לדבר הרבה אולי נסגור את העיניין הזה אחת ולתמיד ונפריד את התגובות כך שמי שלא מאמין בכבלים יכתוב לפני כן שהוא לא מאמין ואז אני פשוט אקח את התגובה בערבון מוגבל {בלי לפגוע כמובן}.. {למרות שאין כאן עיניין של אמונה ולא עיניין של וודו} כבר אמרתי שאינני פיסיקאי ואינני בונה כבלים היי אנד לחברות יוקרתיות..
אך עדיין אני סבור ובטוח שמי שמייצר את הכבלים האיכותיים לא כל כך טיפש כמו שעשיתם אותו ..
אני בטוח שאותו יצרן יבחין בדברים שהרבה מאיתנו לא יבחינו ואולי גם לעולם לא נבחין ..
אינני זוכר שאחד מהסקפטים בשרשור הזה היה איתי בחדר ושמע את ההבדלים.
טוב בכל אופן אני חושב שצריך לעשות הפרדה בין מאמינים בעובדות או לא מאמינים בעובדות..
זו טכנולוגיה זו איכות אלה חומרים ולא איזה משהו רוחני.
מבחינה הגיונית אין שום סיבה לקרוא לחומר וודו אלה אם כן זה כבל זהה ורק השם הישתנה..
אני קצת מאוכזב לשמוע {ולא רק אני} שיש דבר כזה לא מאמינים בכבלים ..
על אותו משקל אינני מאמין שרכב עם מנוע יותר איכותי ייסע יותר טוב!
הרי מנוע זה מנוע לא??
בברכה נמר
ביני לבין אביעד יש כבר רומן ארוך בעקיצות כך שאני לוקח הכל ברוח טובה..
מעולם לא הסכמנו על דבר וזה כבר ידוע ..
ללמוד ממנו אני לומד תמיד אבל יש דברים שרק אתה מרגיש .. {אביעד מכיר את זה?}
אני חושב שלכל אחד יש את האוזן שלו וכל אחד מכיר את הציוד שלו כמו שהוא מכיר ..
מנסיון שלי בהגברה מקצועית לכבלים יש משמעות אדירה באיכות המערכת..
אינני חושב שבבית זה צריך להיות שונה ואפילו חשוב יותר ממערכות הגברה..
אני שמח ללמוד ושמח לקבל ביקורות אבל להגיד שאני חושב שאני מרגיש הבדל למרות שאין
זה כבר לא כל כך מתאים..
במקום לדבר הרבה אולי נסגור את העיניין הזה אחת ולתמיד ונפריד את התגובות כך שמי שלא מאמין בכבלים יכתוב לפני כן שהוא לא מאמין ואז אני פשוט אקח את התגובה בערבון מוגבל {בלי לפגוע כמובן}.. {למרות שאין כאן עיניין של אמונה ולא עיניין של וודו} כבר אמרתי שאינני פיסיקאי ואינני בונה כבלים היי אנד לחברות יוקרתיות..
אך עדיין אני סבור ובטוח שמי שמייצר את הכבלים האיכותיים לא כל כך טיפש כמו שעשיתם אותו ..
אני בטוח שאותו יצרן יבחין בדברים שהרבה מאיתנו לא יבחינו ואולי גם לעולם לא נבחין ..
אינני זוכר שאחד מהסקפטים בשרשור הזה היה איתי בחדר ושמע את ההבדלים.
טוב בכל אופן אני חושב שצריך לעשות הפרדה בין מאמינים בעובדות או לא מאמינים בעובדות..
זו טכנולוגיה זו איכות אלה חומרים ולא איזה משהו רוחני.
מבחינה הגיונית אין שום סיבה לקרוא לחומר וודו אלה אם כן זה כבל זהה ורק השם הישתנה..
אני קצת מאוכזב לשמוע {ולא רק אני} שיש דבר כזה לא מאמינים בכבלים ..
על אותו משקל אינני מאמין שרכב עם מנוע יותר איכותי ייסע יותר טוב!
הרי מנוע זה מנוע לא??
בברכה נמר
נמר צר לי אבל נכנסת לבלון .דלת.חדר.עולם שהוא קצת גדול עליך בינתיים .
ההקבלה של המנוע אפילו לא קרובה להיות נכונה אז חבל להמשיך שם בכלל .
אני מציע לך שוב , עצה חברית ותו לא .
תוריד רגל מהגז .
האתר הזה מלא אינפורמציה והמון אנשים טובים ,
כיף להיות אודיופילי וכיף להקשיב להמון דברים ולנסות
ולמי שיש קצת כסף גם לקנות ..
עיניין הכבלים קצת יותר מסובך וקצת יותר גדול ממה שאתה חושב ...
סכם את הכל בזה שהוצאת 200 שח בכבלים ששמעת את ההבדל וזה עשה לך טוב
שיהיה לך כיף איתם .
הינה אפילו אני אומר לך תתחדש ושהיה רק טוב .
אני בזאת מסיים להגיב לכל שרשור שלך בנושא אודיופיליה ...לדעתי פיספסת ובגדול את העיניין .
אתה לא הרבה זמן בתחום אמנם אתה מטייל הרבה ושומע המון (כנראה שזמן יש לך ואני מקנא בך) אך את התובנות והמידע הנכון והלא נכון אתה קצת מפספס ..
אתה שומע המון קורא המון תגובות אבל לא מאמרים כתבות וכו ..
אתה יוצא בהמון שרשורים הצהרות ואם אני אעשהלך סריקה ארוכה אחורה אני פשוט יביך אותה עם כמות הבכות מטורפת ...
אתה פשוט סתרת את עצמך מאות פעמים .. כבר ...
אני אוהב אותך וחבל לי עליך ...
שאני התחלתי להכנס בעולם אני כמעט ולא כתבתי ...אולי רק שאלתי שאלות ...
אתה בדיוק ההיפך ..
יש פה עיניין של גישה ופריצה לדברים ...
עקומת למידה ארוכה והבנה בסיסית של המון ידע טכנולוגיה האזנה ממשוכת צבירת רפרנס וכדומה כדי לצאת בהצרות כגון הפוסט שלך הנל ..
בגלל זה התגובה הראשונית שלי היית :
זה היה פשוט מצחיק כי אני מכיר אותך . ואני יודע מה אתה יודע ומה לא ...
אתה רוצה ללמוד ואתה רוצה להבין ואתה הולך ומקשיב ומאד להוט בעיניין רק שמשהו שחכת באמצע
לימודים לוקחים זמן .
ידע דורש זמן .
עיניין הכבלים הוא ויכוח שנשמך שנים בין אודיופילים ...אין לך מושג כמה מבחנים עושים ועשו וישעו בנושא
על כמות ציודים שאתה לא מתאר לעצמך
כמות הסברות והטכנולוגיות שנבדקו
סטיסטיקות מטורפות
מבחנים עיבריים שאנשים אכלו כובעים על ימין ועל שמאל
והנה אתה מגיע ויוצא בשרשור ענק על הבדל של כבל שעולה 200 שח מול כבל של 12 שח ..שעשה לך מהפיכה בסאונד בחדר ...כאילו החלפת רמקול !
זה פשוט מצחיק ..
יש שרשורים ובחנות אין סוף על הבדלים בין סידי לנגן MP3
בין מגברי סטיראו לבין רסיברים של קב ...
עם מערכות ששות מעל 100K שח ....ועדיין חבר המנוסים ממך עם מיומנויות ...קשה להם להצליח לגלות הבדלים או מה מנגן ..
תחשוב על זה .
אל תגיב רק לחשוב !
כמו שאמרתי זהו הפוסט האחרון שלי בשרשורי האודיופילה שלך .
(לפחות עד שהשרושרים שלך יהיו "אמיתיים" קצת יותר ... )
נב שים לב, אני לא אמרתי בשום תגובה שאני לא מאמין שאין הבדל .
בחברות
אביעד
ההקבלה של המנוע אפילו לא קרובה להיות נכונה אז חבל להמשיך שם בכלל .
אני מציע לך שוב , עצה חברית ותו לא .
תוריד רגל מהגז .
האתר הזה מלא אינפורמציה והמון אנשים טובים ,
כיף להיות אודיופילי וכיף להקשיב להמון דברים ולנסות
ולמי שיש קצת כסף גם לקנות ..
עיניין הכבלים קצת יותר מסובך וקצת יותר גדול ממה שאתה חושב ...
סכם את הכל בזה שהוצאת 200 שח בכבלים ששמעת את ההבדל וזה עשה לך טוב
שיהיה לך כיף איתם .
הינה אפילו אני אומר לך תתחדש ושהיה רק טוב .
אני בזאת מסיים להגיב לכל שרשור שלך בנושא אודיופיליה ...לדעתי פיספסת ובגדול את העיניין .
אתה לא הרבה זמן בתחום אמנם אתה מטייל הרבה ושומע המון (כנראה שזמן יש לך ואני מקנא בך) אך את התובנות והמידע הנכון והלא נכון אתה קצת מפספס ..
אתה שומע המון קורא המון תגובות אבל לא מאמרים כתבות וכו ..
אתה יוצא בהמון שרשורים הצהרות ואם אני אעשהלך סריקה ארוכה אחורה אני פשוט יביך אותה עם כמות הבכות מטורפת ...
אתה פשוט סתרת את עצמך מאות פעמים .. כבר ...
אני אוהב אותך וחבל לי עליך ...
שאני התחלתי להכנס בעולם אני כמעט ולא כתבתי ...אולי רק שאלתי שאלות ...
אתה בדיוק ההיפך ..
יש פה עיניין של גישה ופריצה לדברים ...
עקומת למידה ארוכה והבנה בסיסית של המון ידע טכנולוגיה האזנה ממשוכת צבירת רפרנס וכדומה כדי לצאת בהצרות כגון הפוסט שלך הנל ..
בגלל זה התגובה הראשונית שלי היית :
זה היה פשוט מצחיק כי אני מכיר אותך . ואני יודע מה אתה יודע ומה לא ...
אתה רוצה ללמוד ואתה רוצה להבין ואתה הולך ומקשיב ומאד להוט בעיניין רק שמשהו שחכת באמצע
לימודים לוקחים זמן .
ידע דורש זמן .
עיניין הכבלים הוא ויכוח שנשמך שנים בין אודיופילים ...אין לך מושג כמה מבחנים עושים ועשו וישעו בנושא
על כמות ציודים שאתה לא מתאר לעצמך
כמות הסברות והטכנולוגיות שנבדקו
סטיסטיקות מטורפות
מבחנים עיבריים שאנשים אכלו כובעים על ימין ועל שמאל
והנה אתה מגיע ויוצא בשרשור ענק על הבדל של כבל שעולה 200 שח מול כבל של 12 שח ..שעשה לך מהפיכה בסאונד בחדר ...כאילו החלפת רמקול !
זה פשוט מצחיק ..
יש שרשורים ובחנות אין סוף על הבדלים בין סידי לנגן MP3
בין מגברי סטיראו לבין רסיברים של קב ...
עם מערכות ששות מעל 100K שח ....ועדיין חבר המנוסים ממך עם מיומנויות ...קשה להם להצליח לגלות הבדלים או מה מנגן ..
תחשוב על זה .
אל תגיב רק לחשוב !
כמו שאמרתי זהו הפוסט האחרון שלי בשרשורי האודיופילה שלך .
(לפחות עד שהשרושרים שלך יהיו "אמיתיים" קצת יותר ... )
נב שים לב, אני לא אמרתי בשום תגובה שאני לא מאמין שאין הבדל .
בחברות
אביעד