Popcorn Hour A200 +תמונה
חברה שמעו בגלל שיש לי בעיה עם הרשת בסטרימר אז אני עכשיו מחר את הסטרימר עם הכונן קשיח שלו למחשב שלי בשביל להעביר דברים והשאלה שלי איך אני יכול להתקין תוכנות לסטרימר נגיד כמו לשנות ערכת נושא,למקום לראות את שם הסרט לראות את התמונה של הסרט אני יכול לעשות את זה ככה ?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
NiKiPrO,
החבר'ה פה קצת מטעים אותך, בוודאי שאתה יכול להתקין על הפופקורן תוכנות, ויש הרבה מעבר ל-YAMJ (שהוא JB טוב בפני עצמו, אבל מצריך עבודה עם מחשב והוא לא עצמאי), זה אחד היתרונות של מכשירי ה-NMT.
רק לא הבנתי מה הבעיה ולמה אתה מנסה לעשות את זה כשהסטרימר מחובר למחשב בכבל USB.
אם יש לך בעיה עם הרשת האלחוטית, פשוט חבר כבל רשת ותעבוד עם רשת קווית.
אני מכיר שיטה אחת טובה ויעילה שבאמצעותה תוכל להתקין JB פנימי עצמאי, ותוכל להתקין את שאר התוכנות והתוספים שהותאמו למכשירי ה-NMT, כמו טורנט קליינט ועוד כמה (כמובן שלא תשווה את זה למחשב, יש כמה דברים שימושיים...).
קח בחשבון שאתה אמור לפרמט את הכונן הפנימי ולהתקין עליו את חבילת השרתים. תפעיל את שרת ה-FTP בסטרימר. תוריד למחשב ותתקין את ה-NMT CSI. כך תוכל להתחיל להעביר תוכנות ותוספים לסטרימר (לדעתי ה-OVERSIGHT יהיה הכי שימושי בשבילך).
עוד משהו מומלץ, תפעיל את שרת ה-SAMBA בסטרימר וצור שיתוף SMB, כך תוכל לראות את הכונן של הסטרימר על המחשב שלך ולהעביר/להעתיק קבצים בשני הכיוונים (למרות שמדובר על חיבור רשת ושהכונן מפורמט בשיטת קבצים אחרת).
אולי יש גם שיטות אחרות, אבל זו השיטה היציבה ביותר לצרכים שלך (לפחות כרגע...).
פה יש דוגמה לתוכנת JB שהותקנה על הפופקורן ועובדת ללא קשר למחשב:
החבר'ה פה קצת מטעים אותך, בוודאי שאתה יכול להתקין על הפופקורן תוכנות, ויש הרבה מעבר ל-YAMJ (שהוא JB טוב בפני עצמו, אבל מצריך עבודה עם מחשב והוא לא עצמאי), זה אחד היתרונות של מכשירי ה-NMT.
רק לא הבנתי מה הבעיה ולמה אתה מנסה לעשות את זה כשהסטרימר מחובר למחשב בכבל USB.
אם יש לך בעיה עם הרשת האלחוטית, פשוט חבר כבל רשת ותעבוד עם רשת קווית.
אני מכיר שיטה אחת טובה ויעילה שבאמצעותה תוכל להתקין JB פנימי עצמאי, ותוכל להתקין את שאר התוכנות והתוספים שהותאמו למכשירי ה-NMT, כמו טורנט קליינט ועוד כמה (כמובן שלא תשווה את זה למחשב, יש כמה דברים שימושיים...).
קח בחשבון שאתה אמור לפרמט את הכונן הפנימי ולהתקין עליו את חבילת השרתים. תפעיל את שרת ה-FTP בסטרימר. תוריד למחשב ותתקין את ה-NMT CSI. כך תוכל להתחיל להעביר תוכנות ותוספים לסטרימר (לדעתי ה-OVERSIGHT יהיה הכי שימושי בשבילך).
עוד משהו מומלץ, תפעיל את שרת ה-SAMBA בסטרימר וצור שיתוף SMB, כך תוכל לראות את הכונן של הסטרימר על המחשב שלך ולהעביר/להעתיק קבצים בשני הכיוונים (למרות שמדובר על חיבור רשת ושהכונן מפורמט בשיטת קבצים אחרת).
אולי יש גם שיטות אחרות, אבל זו השיטה היציבה ביותר לצרכים שלך (לפחות כרגע...).
פה יש דוגמה לתוכנת JB שהותקנה על הפופקורן ועובדת ללא קשר למחשב:
- Irus
- חבר מביא חבר

NiKiPrO,
שיחקתי קצת עם ה-NMT CSI, לאחר שאתב מתקין את התוכנה על המחשב, במידה והפופקורן מחובר עם USB, אתה בוחר בתפריט את סוג המכשיר וכשאתה מגיע לפופוקנים יש אפשרות לסמן A200 USB. ככה תוכל להעביר תוכנות, כמו ה-JB, דפדפן ועוד כמה דברים, ישירות לפופקורן, בלי יותר מדי הגדרות.
שיחקתי קצת עם ה-NMT CSI, לאחר שאתב מתקין את התוכנה על המחשב, במידה והפופקורן מחובר עם USB, אתה בוחר בתפריט את סוג המכשיר וכשאתה מגיע לפופוקנים יש אפשרות לסמן A200 USB. ככה תוכל להעביר תוכנות, כמו ה-JB, דפדפן ועוד כמה דברים, ישירות לפופקורן, בלי יותר מדי הגדרות.
- Irus
- חבר מביא חבר

כפי שרשמתי לך בהודעה האחרונה, ברגע שאתה מתקין על המחשב את ה-NMT CSI, יש גם אופציה להעביר את התוכנות והתוספים על ידי חיבור ה-A200 באמצעות ה-USB SLAVE למחשב.
מעבר לזה, אתה גם יכול לעבוד באמצעות כבל רשת ושרת FTP.
מעבר לזה, אתה גם יכול לעבוד באמצעות כבל רשת ושרת FTP.
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
Irus,
אני חושב שאתה טועה,
נראה לי שהאופציה של A-200 (USB) היא לשם התקנת האפליקציות דרך הרשת על usb drive שמחובר ל-a200 (בניגוד להתקנה דרך הרשת על כונן פנימי), ולא לשם התקנת האפליקציות על הדיסק הפנימי כשה-a200 מחובר כ-usb slave.
אני חושב שאתה טועה,
נראה לי שהאופציה של A-200 (USB) היא לשם התקנת האפליקציות דרך הרשת על usb drive שמחובר ל-a200 (בניגוד להתקנה דרך הרשת על כונן פנימי), ולא לשם התקנת האפליקציות על הדיסק הפנימי כשה-a200 מחובר כ-usb slave.
- Irus
- חבר מביא חבר

לפי מה ש-shlomki אומר, לא ניתן להעביר תוכנות בחיבור USB ישירות למחשב.
מה הבעיה שלך עם האינטרנט? יש לך בעיה בחיבור אלחוטי?
בעיקרון, עם כבל רשת זה אמור להיות מאוד פשוט, אין לך אפשרות לחבר כבל רשת מהראוטר לפופקורן?
מה הבעיה שלך עם האינטרנט? יש לך בעיה בחיבור אלחוטי?
בעיקרון, עם כבל רשת זה אמור להיות מאוד פשוט, אין לך אפשרות לחבר כבל רשת מהראוטר לפופקורן?