צריך המלצה למדפסת אמינה
שלום לכולם,
האם מישהו יכול להמליץ על דגם של מדפסת עם מוניטין טוב?
הצרכים שלי:
משולבת (מדפסת, פקס, סורק)
הזרקת דיו.
סביבות ה-500 ש"ח (עדיף טיפה פחות)
הדבר הכי חשוב לי הוא שהמדפסת תחזיק זמן רב ככל הניתן ושלא יהיו תקלות (לכן חשובה לי האמינות והמוניטין שיצא לה).
לאחר מכן כמובן שחשוב לי טיב ההדפסה, שהתוכנה תהיה ידידותית וכיו"ב.
אודה מאוד לכל המלצה.
האם מישהו יכול להמליץ על דגם של מדפסת עם מוניטין טוב?
הצרכים שלי:
משולבת (מדפסת, פקס, סורק)
הזרקת דיו.
סביבות ה-500 ש"ח (עדיף טיפה פחות)
הדבר הכי חשוב לי הוא שהמדפסת תחזיק זמן רב ככל הניתן ושלא יהיו תקלות (לכן חשובה לי האמינות והמוניטין שיצא לה).
לאחר מכן כמובן שחשוב לי טיב ההדפסה, שהתוכנה תהיה ידידותית וכיו"ב.
אודה מאוד לכל המלצה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
alogobi, מה איכפת לך אם מדפסת שעולה כמו פעמיים למלא דלק במכונית או ארוחה זוגית אחת טובה תתקלקל ? לדעתי, במצב שבו המכשיר עולה פחות מהמתכלים הנדרשים לשימושו, האמינות היא הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מצטרף להמלצה על הHP 6500, יש לי אותה כבר איזה שנה, המלצתי עליה ללא מעט אנשים וכולם מרוצים.
עלות הדפסה נמוכה מאוד, פקס, כרטיס רשת מובנה ואיכות הדפסה/סריקה טובה.
הדגם הרגיל עולה בסביבות ה550 ש"ח, יש גם דגם אלחוטי שעולה 100 ש"ח יותר.
עלות הדפסה נמוכה מאוד, פקס, כרטיס רשת מובנה ואיכות הדפסה/סריקה טובה.
הדגם הרגיל עולה בסביבות ה550 ש"ח, יש גם דגם אלחוטי שעולה 100 ש"ח יותר.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
כמו Catskinner, גם אני חושב שעלות הדיו צריכה להיות חשובה לך יותר מהאמינות, אלא אם המדפסת עובדת הרבה, ואז חשובים שני הדברים - אתה לא רוצה להתקשקש עם תקלות.
במקרה כזה, לך על מדפסת מסדרה קצת יותר מקצועית - כמו ה 6500 שהציעו.
- אם יש לך צרכים נוספים - רשת (כולל סריקה מהרשת), הדפסה דו צדדית (הדפסה של מסמך רב עמודים חוסך הרבה נייר) וכו - אז יש פתרונות נוספים.
קצת מעל המחיר שלך - מ 610 בזאפ יש את ה HP J6413.
יש לי כזו, וזו אחת הקניות היותר מוצלחות שלי.
גם רשת קווית, גם רשת אלחוטית, גם הדפסה דו צדדית, גם הזנת דפים שלא נתקעת, אפשר לקבל ולשלוח פקס מהמחשב, וגם אופציה למיכלי דיו גדולים וחסכוניים.
מיכלי ה XL מכילים כמעט פי 3 דיו והחלופיים (אני לא קונה ממוחזרים, אלא חדשים שמיוצרים ע"י יצרנים שאינם HP) עולים פחות מדיו מקורי קטן. מחזיקים לי הרבה חודשים של הדפסה גם בש"ל וגם בצבע.
מאד אמינה, וגם איכות הסריקה טובה. ההדפסה לא מדהימה בתמונות, אבל סבירה בהחלט.
העובדה ש HP לא מוציאים לה תחליף מעידה לדעתי שיצאה להם מדפסת טובה מידי...
במקרה כזה, לך על מדפסת מסדרה קצת יותר מקצועית - כמו ה 6500 שהציעו.
- אם יש לך צרכים נוספים - רשת (כולל סריקה מהרשת), הדפסה דו צדדית (הדפסה של מסמך רב עמודים חוסך הרבה נייר) וכו - אז יש פתרונות נוספים.
קצת מעל המחיר שלך - מ 610 בזאפ יש את ה HP J6413.
יש לי כזו, וזו אחת הקניות היותר מוצלחות שלי.
גם רשת קווית, גם רשת אלחוטית, גם הדפסה דו צדדית, גם הזנת דפים שלא נתקעת, אפשר לקבל ולשלוח פקס מהמחשב, וגם אופציה למיכלי דיו גדולים וחסכוניים.
מיכלי ה XL מכילים כמעט פי 3 דיו והחלופיים (אני לא קונה ממוחזרים, אלא חדשים שמיוצרים ע"י יצרנים שאינם HP) עולים פחות מדיו מקורי קטן. מחזיקים לי הרבה חודשים של הדפסה גם בש"ל וגם בצבע.
מאד אמינה, וגם איכות הסריקה טובה. ההדפסה לא מדהימה בתמונות, אבל סבירה בהחלט.
העובדה ש HP לא מוציאים לה תחליף מעידה לדעתי שיצאה להם מדפסת טובה מידי...
ערן
תודה לכולם!
1. לגבי לייזר- לא נראה לי שזו הבחירה הנכונה עבורי. המדפסת האחרונה שלי הייתה לייזר ואני יודע שבטווח הארוך יותר משתלם לייזר בשל עלות נמוכה של הטיונרים אבל ממה שאני יודע לייזר נועד לאנשים שמדפיסים הרבה וזה לא המצב שלי. שנית, אני מעדיף לחסוך לטווח הקצר מאשר לטווח הארוך (אני יודע שזה לא נשמע טוב אבל אני מעדיף לא להוציא סכום גבוה כרגע)
2. אין לי צורך בהדפסה מאסיבית- להיפך, אני הולך להדפיס מעט מאוד ופעם ב...
3. כשכתבתי אמינות התכוונתי לכך שלא יהיו תקלות וקילקולים ושהמדפסת תצליח להחזיק תקופה של 3-4 שנים בערך אם זה אפשרי.
4. ממה שהבנתי מהתגובות שלכם (והמון תודה על כך) האפשרויות הרלבנטיות מבחינתי הן:
HP J6413, הHP 6500HP Officejet 4500 נכון לעכשיו ה4500 נשמעת הכי משכנעת בשל המחיר וגם בשל ההמלצה של elad8.
אם יש הצעות נוספות, אשמח לשמוע.
תודה
1. לגבי לייזר- לא נראה לי שזו הבחירה הנכונה עבורי. המדפסת האחרונה שלי הייתה לייזר ואני יודע שבטווח הארוך יותר משתלם לייזר בשל עלות נמוכה של הטיונרים אבל ממה שאני יודע לייזר נועד לאנשים שמדפיסים הרבה וזה לא המצב שלי. שנית, אני מעדיף לחסוך לטווח הקצר מאשר לטווח הארוך (אני יודע שזה לא נשמע טוב אבל אני מעדיף לא להוציא סכום גבוה כרגע)
2. אין לי צורך בהדפסה מאסיבית- להיפך, אני הולך להדפיס מעט מאוד ופעם ב...
3. כשכתבתי אמינות התכוונתי לכך שלא יהיו תקלות וקילקולים ושהמדפסת תצליח להחזיק תקופה של 3-4 שנים בערך אם זה אפשרי.
4. ממה שהבנתי מהתגובות שלכם (והמון תודה על כך) האפשרויות הרלבנטיות מבחינתי הן:
HP J6413, הHP 6500HP Officejet 4500 נכון לעכשיו ה4500 נשמעת הכי משכנעת בשל המחיר וגם בשל ההמלצה של elad8.
אם יש הצעות נוספות, אשמח לשמוע.
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לי יש מדפסת לייזר צבעונית בבית. אני מדפיס אולי דף בשבוע.
המדפסת עלתה לי פחות מ 800 שקלים. לפי התחשיב שלי אני אסיים את הטונרים שקיבלתי איתה בעוד שנתיים אם אני ממש אשתולל. כשזה יקרה אני מתכונן פשוט לזרוק אותה ולרכוש חדשה כי הטונרים יעלו לי יותר. במילים אחרות, לאורך תקופת חייה של המדפסת אצלי בבית היא תעלה משהו כמו 250 שקלים לשנה במקרה הגרוע. זה פחות מרכישה שבועית שלי בסופר ולכן כל הסוגיה של אמינות ואורך חיים אינה רלוונטית.
מדפסת לייזר דווקא מתאימה למי שמדפיס מעט כי, להבדיל ממדפסת הזרקת דיו שבה הדיו נקרש וסותם את הראשים, ניתן ואפשר לסגור מדפסת לייזר למשך שבועות שלמים, להדליק אותה ולהדפיס דף בודד בלי שום בעיה וללא צורך בניקוי ראשים או החלפתם.
המדפסת עלתה לי פחות מ 800 שקלים. לפי התחשיב שלי אני אסיים את הטונרים שקיבלתי איתה בעוד שנתיים אם אני ממש אשתולל. כשזה יקרה אני מתכונן פשוט לזרוק אותה ולרכוש חדשה כי הטונרים יעלו לי יותר. במילים אחרות, לאורך תקופת חייה של המדפסת אצלי בבית היא תעלה משהו כמו 250 שקלים לשנה במקרה הגרוע. זה פחות מרכישה שבועית שלי בסופר ולכן כל הסוגיה של אמינות ואורך חיים אינה רלוונטית.
מדפסת לייזר דווקא מתאימה למי שמדפיס מעט כי, להבדיל ממדפסת הזרקת דיו שבה הדיו נקרש וסותם את הראשים, ניתן ואפשר לסגור מדפסת לייזר למשך שבועות שלמים, להדליק אותה ולהדפיס דף בודד בלי שום בעיה וללא צורך בניקוי ראשים או החלפתם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

בבקשה: Samsung CLP-310. נדמה לי שהיא כבר לא מיוצרת והוחלפה ב CLP-315 או 320. המחירים בטח נשארו דומים - תבדקו.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
נראה חביב, אבל:
- היא לא קצת גדולה?
- היא לא כוללת סורק ופקס, נכון?
- היא לא תענה לדרישות הפתיחה של alogobi לחסכון בטווח הקצר.
אם הוא יחפש רק מדפסת, יש HP גם בפחות 250 (F2483) שכוללות גם סורק על הדרך (ללא פקס).
הן גם מכונת צילום שלא דורשות חיבור המחשב.
לאבא שלי (איש מאד מבוגר) יש כזו, והיא אמינה.
alogobi, אתה חייב פקס?
- היא לא קצת גדולה?
אם הוא יחפש רק מדפסת, יש HP גם בפחות 250 (F2483) שכוללות גם סורק על הדרך (ללא פקס).
alogobi, אתה חייב פקס?
ערן
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לא טענתי שהיא יותר ממדפסת, לא אמרתי שהיא מתאימה לו וגם לא יעצתי לו לרכוש אותה. הבאתי אותה כדוגמה לכך שבמצב הנוכחי שבו חברות משווקות את המדפסות והמכונות המשולבות שלהן במחירים שהם בברור מתחת למחירי העלות והן עושות את הרווח מקריעת המשתמשים כשהם רוכשים את המתכלים, אין שום הגיון לחפש מכונה שתישאר איתך הרבה זמן.
אני מעדיף שיהיה לי פקס במדפסת, זה לא deal breaker אבל עדיף..eg99 כתב:נראה חביב, אבל:
- היא לא קצת גדולה?
alogobi, אתה חייב פקס?...
בדקתי את הסמסונג שיש לCatskinner ואתה צודק- היא מגושמת מדי לטעמי, למרות שמבחינה אחת יש היגיון לקנות מדפסת לייזר והיא שאם השימוש לא יומיומי (כמו אצלי) אז אין סיכון להיקרשות הדיו.
בשקלול הנתונים שהובאו בשרשור הזה (ושוב תודה לכולם) נראה לי שהבחירה הנכונה עבורי מבחינת מחיר, פיצ'רים ומוניטין היא HP6500.
אני גם באותה התלבטות.
אני חושב שאני אקח את הHP4500 עם כרטיס הרשת ב370ש"ח.
אני חושב שאני אקח את הHP4500 עם כרטיס הרשת ב370ש"ח.