Samsung אחריות
שלום חברים ,
שאלה קטנה בנושא אחריות , אני צריך לקחת בימים הקרובים את ה C530 שלי והמוכר זרק לי משהו לגביי להיתקשר לסמליין ולהגיד שפתחתי לבד. באותו רגע לא יחסתי לזה חשיבות ואחרי שאלתי אנשים בעבודה אמרו לי שיש מצב שאם אני פותח והמוצר פגום בצורה כלשהי זה לא בגדר האחריות.
יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
מישהו נתקל במצב כזה? איך בכלל סמליין כנותנת שירות?
ניסיתי ליצור איתם קשר ועדיין אין מענה
שאלה קטנה בנושא אחריות , אני צריך לקחת בימים הקרובים את ה C530 שלי והמוכר זרק לי משהו לגביי להיתקשר לסמליין ולהגיד שפתחתי לבד. באותו רגע לא יחסתי לזה חשיבות ואחרי שאלתי אנשים בעבודה אמרו לי שיש מצב שאם אני פותח והמוצר פגום בצורה כלשהי זה לא בגדר האחריות.
יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
מישהו נתקל במצב כזה? איך בכלל סמליין כנותנת שירות?
ניסיתי ליצור איתם קשר ועדיין אין מענה
לדורות הבאים:
התקשרתי לסמליין ושאלתי לגביי כל העניין של "לפתוח לבד" והיא אמרה בקול צווחני "אבל אסור לך לפתוח לבד"
היא הפנתה אותי לרשפון , וקבעתי איתם "הדרכה". הבחור יגיע ביום שני.
תרשו לי לציין שזה מפגר לגמריי.
מעניין אם אני אצליח לעמוד בפיתוי ...
התקשרתי לסמליין ושאלתי לגביי כל העניין של "לפתוח לבד" והיא אמרה בקול צווחני "אבל אסור לך לפתוח לבד"
היא הפנתה אותי לרשפון , וקבעתי איתם "הדרכה". הבחור יגיע ביום שני.
תרשו לי לציין שזה מפגר לגמריי.
מעניין אם אני אצליח לעמוד בפיתוי ...
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
האמת היא שהדבר ידוע ולפי דעתי מאוד הגיוני.
הרי לצורך העניין, יכולה להיות סיטואציה בה אדם פותח את הפלזמה החדשה שלו וזו בטעות מקבלת מכה מהקיר ונסדקת מעט.. אם האחריות הייתה תקפה גם לאחר פתיחת הקופסה באופן עצמאי,הרי שכל צרכן היה מנצל את העניין הזה....
אבל מה זה חשוב... העיקר שתתחדש ותהנה..
נשמח לתמונות
הרי לצורך העניין, יכולה להיות סיטואציה בה אדם פותח את הפלזמה החדשה שלו וזו בטעות מקבלת מכה מהקיר ונסדקת מעט.. אם האחריות הייתה תקפה גם לאחר פתיחת הקופסה באופן עצמאי,הרי שכל צרכן היה מנצל את העניין הזה....
אבל מה זה חשוב... העיקר שתתחדש ותהנה..
נשמח לתמונות