לאחר מסע שיכנועים די ארוך הצלחתי להניע את אחי להוציא את המסך המיושן שלו מדירתו .
אכן ... מדובר במסך סוני הקרנה אחורית בגודל 43 אינצ' שתפס לו חלק מאוד נכבד מהסלון .
עכשיו מגיע השלב הכי בעייתי שיש ..... איך מחליפים מסך 4-3 ל 16-9 . די בעייתי למי שהתרגל כל חייו למסך 4-3 .
ראשית הוא רוצה אך ורק מסך פלזמה .. וכמובן שתהיה בעלת כניסות סקרט הרי היא הוא יסבול את שידורי ה SD ביחס של 4-3 .
התקשרתי לדור "מפיוצ'ר" . ואכן הוא אומר לי שיש ליורוקום מסך 42 אינצ' פלזמה דגם s-10 אירופאי כמובן הכולל כניסת סקרט .
בלי לחשוב פעמיים... ביצעתי את הרכישה . .... הרי נדיר למצוא בארצנו פלזמה הכוללת כניסות סקרט .
שלב ההתקנה .. וביצועי המסך ......
1. המסך חובר לממיר יס דגם s-3100 . איכות השידור והיכולת של המסך פשוט מדהימה ואני לא מגזים .הרי שמדובר במסך FHD .
המסך מכוייל למצב AUTO והוא מבצע מתיחה חכמה בצורה הטובה ביותר . יש למסך את כל אפשריות המתיחה שמסך צריך .
עם יכולת ביצועים כאלה מרשימים בשידורי SD . כנראה שביצעי המסך בשידורי HD תהיה מדהימה .
איכות השחורים והצבע . די מרשימים עדיין מדובר בשידורי SD .
המסך אינו דורש ניצול של מרבית הקונטרסט הוא מסתדר הייטב . גם ב 60 אחוז מהיכולת שלו . תאורת המסך מצויינת .
השלב ....... שכולם מחכים לו בעיית ההשתקפות ...... וכאן המסך מוכיח את את עצמו בצורה הטובה ביותר .
עם חלון די גדול וכניסת אור חזקה ....... הפאנל של המסך מתמודד הייטב .
איכות השמע של המסך מעולה ........... בפחות ממחצית עוצמת השמע. כל חלל הסלון וכולל המטבח שמחובר לו התמלאו בנפח סאונד מצויין .
כניסות למסך .... פשוט כל מה שצריך .
לסיכום ....... מדובר במסך הפלזמה 42 FHD הכי איכותי שיש כיום בארץ ..... בתוספת כניסות סקרט .איכותיות . ועוד פיצרים שעדיין לא התעסקתי עימם ..
מומלץ מאוד ....... לכל מי שמעוניין ברכישת מסך פלזמה FHD מבית פנאסוניק הכולל כניסות סקרט .לחיבור לממירי הוט ויס הרגילים .
אני רוצה להודות לדור " מפיוצר" על היחס המצויין והמקצועי וכמובן על ההמלצה לגבי המסך .
יום טוב לכולם .