המלצה בבקשה לממיר דיגטאלי לצפייה בטלוויזה בחינם דחוף
היי לכולם,
החלטתי לקנות ממיר במקום להתחבר ליס והוט לאחר שעברתי בפורום הזה עדיין לא הצלחתי לגבש דיעה
איזה ממיר שישנו בשוק כדאי לקנות.
הבנתי שכדאי לקנות ממיר שתומך ב-HD אך של איזה חברה
ראיתי שישנם תלונות רבות לגבי הממרים בשוק כמו קונקה שאין לו עדכונים וממרים אחרים שנתקעים
אז לכן אשמח לקבל חוות דעת על מסך התנסות אישית מה הממיר שיספק תמונה טובה ללא תקיעות
אני גר במערב ראשון לציון בקומה 7 כאשר אין בננינים מולי עד לים .
האם במקרה שאחליט לקנות את המכשיר קונקה ראיתי באתרים המכירה השונים שהם ממלצים מעבר לאנטנה שמגיעה במתנה עם המכשיר להוסיף אנטנה פנימית בעלות 99 ש"ח .
האם לדעתכם אני צריך לרכוש גם אנטנה כזו
תודה מראש
לילו
החלטתי לקנות ממיר במקום להתחבר ליס והוט לאחר שעברתי בפורום הזה עדיין לא הצלחתי לגבש דיעה
איזה ממיר שישנו בשוק כדאי לקנות.
הבנתי שכדאי לקנות ממיר שתומך ב-HD אך של איזה חברה
ראיתי שישנם תלונות רבות לגבי הממרים בשוק כמו קונקה שאין לו עדכונים וממרים אחרים שנתקעים
אז לכן אשמח לקבל חוות דעת על מסך התנסות אישית מה הממיר שיספק תמונה טובה ללא תקיעות
אני גר במערב ראשון לציון בקומה 7 כאשר אין בננינים מולי עד לים .
האם במקרה שאחליט לקנות את המכשיר קונקה ראיתי באתרים המכירה השונים שהם ממלצים מעבר לאנטנה שמגיעה במתנה עם המכשיר להוסיף אנטנה פנימית בעלות 99 ש"ח .
האם לדעתכם אני צריך לרכוש גם אנטנה כזו
תודה מראש
לילו
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אל תקנה אנטנה , בלי שתראה בדיוק איך היא נראית, ואל תקנה אנטנה בלי עצה ממומחה (החנות היא לא מומחה!).
לפעמים מוכרים לך צ'יקמוק קטן, וקוראים לזה אנטנה, וזה פשוט ביזיון לקרוא לזה ככה.
צריך לקרוא לזה הכל בדולר, במיוחד לאחר שהם קונים את האנטנות האלה מסין בפרוטות...
צריך לקרוא לזה הכל בדולר, במיוחד לאחר שהם קונים את האנטנות האלה מסין בפרוטות...
תנסה לבדוק את האנטנה שמגיע עם המכשיר, בעיקרון במדינות יותר נורמליות האנטנות הקטנות האלו יכולים לעבוד יותר טוב, אך יש סיכוי טוב שתצליח לקלוט אייתה.dvb-acavish כתב:אל תקנה אנטנה , בלי שתראה בדיוק איך היא נראית, ואל תקנה אנטנה בלי עצה ממומחה (החנות היא לא מומחה!).
צריך לקרוא לזה הכל בדולר, במיוחד לאחר שהם קונים את האנטנות האלה מסין בפרוטות......
במידה ויש לך אנטנה בבניין אז תחבר את הממיר לאנטנה ואז הקליטה תהייה 100% בטוח(אלא אם האנטנה לא במצב טוב)..
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לגבי ממיר, לדעתי כדאי לך לקנות כל ממיר HD .
כל דגמי הממירים שנמכרים היום בארץ הם דפוקים (זה נבלה וזה טרפה), ולכל אחד יש בעייתיות, אין מושלם.
שים לב שעדיין לא משודר High Definition בארץ דרך התשתית הקרקעית, ככה שיש מצב שמוכרים לך ממיר שאומרים לך שהוא בעל יכולות HD,
אבל ת'כלס בפועל בכלל לא יתאים לשידורי ה- HD לכשיהיו... חבל שהרשות השניה לא משדרת אפילו שקופית קבועה ב- HD....
רק כדי שנוכל לבדוק את הממירים.
כל דגמי הממירים שנמכרים היום בארץ הם דפוקים (זה נבלה וזה טרפה), ולכל אחד יש בעייתיות, אין מושלם.
שים לב שעדיין לא משודר High Definition בארץ דרך התשתית הקרקעית, ככה שיש מצב שמוכרים לך ממיר שאומרים לך שהוא בעל יכולות HD,
אבל ת'כלס בפועל בכלל לא יתאים לשידורי ה- HD לכשיהיו... חבל שהרשות השניה לא משדרת אפילו שקופית קבועה ב- HD....
רק כדי שנוכל לבדוק את הממירים.
אני רכשתי את הממיר של HYUNDAI
נמכר למשל בהומ-סנטר ב 300 ש"ח (אבל עם תווי קניה זה יוצא לי בפועל 250 ש"ח).lilo123 כתב:תודה רבה,
מה לגבי המלצה לממיר טוב?...
סה"כ לא ציפיתי ליותר מדי, רק שישדר 3 ערוצים בחדר ילדים.
אבל העדפתי את הדגם הזה ע"פ Apex (אותו המחיר באותה חנות) בגלל יכולתו לנגן סרטים דרך USB.
התרשמות אחרי חודש בשימוש:
המכשיר עובד בלי בעיות. למזלי לא הסתדרתי ללא אנטנה נוספת (אני גר בחולון). אבל זה היה ממש מזל: בהתחלה לא קלטתי כלום ואז ראיתי שלאנטנה המסופקת יש מגנט בתחתית. אז הצמדתי אותה למכשיר DVD כבוי שנמצא ליד ופתאום יש קליטה. לא מבין למה ולא נוגע.
EPG בעברית: בסדר גמור.
ניגון סרטים דרך USB: עובד אבל לא יותר מזה. למשל:
- אם ב setup של המכשיר קובעים יחס 3:4 אי אפשר לשנות את זה לסרט מסוים ואז מתבצעת מתיחה במידה והסרט 9:16.
- סרט MKV ניגן אבל למרות שהיה בו subtitle עברי כמחדל, לא ראו את זה בסרט. בכל נגן אחר זה עבד טוב.
ממשק משתמש: אפשר להסתדר ויש גם ממשק בעברית. אבל מדובר על ממשק בסיסי ביותר.
בינתיים לא בדקתי הקלטה ל USB.
לסיכום: עבור 300 ש"ח המכשיר נותן תמורה מלאה לחדר שינה - לא לסלון.
אם היה עולה יותר, כבר לא היה מומלץ.