שימוש ב- LEGEND או DESIRE ברשת פלאפון
שלום ,
אני מעוניין לרכוש את ה- LEGEND או את ה- DESIRE . עיקר השימוש במכשיר הוא גלישה באינטרנט (אני גולש המון ורוצה להינות מכלל החוויה) . משחקים לא על הפרק בכלל .
העניין הוא ששני המכשירים אינם תומכים בתדר 850 , שהוא העיקרי של רשת פלאפון , אלא רק ב- 2100 . רציתי לדעת אם יש כאן בעלי LEGEND או DESIRE שמשתמשים איתם ברשת פלאפון . האם יש להם קליטה טובה , גלישה מהירה וכו' ?
או שישנן בעיות ?
כמו כן הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על איזה דגם יתאים לי יותר (המכשיר הוא לאינטרט בעיקר , קצת וידאו - אבל וידאו באינטרנט , אני לא מתכוון להפוך את המכשיר לקולנוע ביתי) .
אני מעמק יזרעאל לצורך העניין .
אני מעוניין לרכוש את ה- LEGEND או את ה- DESIRE . עיקר השימוש במכשיר הוא גלישה באינטרנט (אני גולש המון ורוצה להינות מכלל החוויה) . משחקים לא על הפרק בכלל .
העניין הוא ששני המכשירים אינם תומכים בתדר 850 , שהוא העיקרי של רשת פלאפון , אלא רק ב- 2100 . רציתי לדעת אם יש כאן בעלי LEGEND או DESIRE שמשתמשים איתם ברשת פלאפון . האם יש להם קליטה טובה , גלישה מהירה וכו' ?
או שישנן בעיות ?
כמו כן הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על איזה דגם יתאים לי יותר (המכשיר הוא לאינטרט בעיקר , קצת וידאו - אבל וידאו באינטרנט , אני לא מתכוון להפוך את המכשיר לקולנוע ביתי) .
אני מעמק יזרעאל לצורך העניין .
יש אנשים שאין להם בעיות ויש כאלה שמתלוננים על כאלה כל הזמן..הכל כמובן תלוי במיקום שלך בארץ ביחס לפריסת האנטנות (בנוסף אנשים מדווחים שגם כאשר הקליטה טובה, הסוללה עדיין נאכלת מהר מאוד). לא יודע מה פריסת אנטנות 2100MHz של פלאפון במעמק יזרעאל אבל ההימור שלי הוא שהקליטה שם פחות טובה מאשר באזור המרכז ובאזור הצפון (חיפה והקריות). ההמלצה שלי היא לרכוש לרשת פלאפון רק מכשיר שתומך גם בתדר דור 3 של 850MHz. לדוגמה מכשיר כמו הגלקסי S שכל כך מומלץ כאן ונחשב לאחד המכשירים המתקדמים כיום בעולם. אני מדבר על דגם ה Captivate שתומך בתדר הזה. אגב גם לדיזייר יש דגם שתומך בתדר 850MHz ונקרא Desire A8183
לדעתי כן (אני בטוח לגבי הסמסונג לא יודע לגבי הדיזיר). אבל זה נעשה דרך חנויות או מוכרים פרטים וכרגע לא באופן רשמי ע"י המפעילות (שים לב שגם הדייזיר חסר כרגע במלאי של ניופאן). בנוסף אתה כמובן תמיד יכול לרכוש את המכשירים האלה בחו"ל וגם לדעתי פלאפון ישיקו את הסמסונג גלקסי S בקרוב בארץ (לא יודע לגבי תימחור שלו אצלם אבל זול אני בטוח שזה לא יהיה)
כמעט כל מכשירי סמארטפון מהדורות האחרונים כיום יעשה את הדברים עליהם אתה מדבר. גלישה, וידאו, מיליים וכו. אתה צריך להיכנס לעובי הקורה של כל מכשיר ומכשיר כדי להבין מהן היכולות אקסטרה שלו ביחס לאחרים ואז להחליט מה הכי טוב לך. דברים כגון:
-האם מקלדת חשובה לך?
-האם מצלמה איכותית (יחסית לסלולאר) חשובה לך?
-האם אתה מעוניין לצלם וידאו ב 720p?
-האם רדיו FM מעניין אותך?
-איזה ממשק משתמש נראה טוב יותר בעינך.....זה של סמסונג, מוטורולה, HTC או אולי האייפון?
-עד כמה חשוב לך גודל המסך? מה נראה לך שיתאים לך יותר: מסך 3.5 אינצ', 3.7 אינצ', 4 אינצ' או אולי 4.3 אינצ'
-מה התקציב שלך?
-האם נראה לך שתתקין כל מיני רומים משודרגים למערכת שלך או שאתה תשאר עם הרום שיגיע עם המכשיר?
-האם מעניין אותך תפריטים בעברית או שמספיק לך שתהיה את היכולת לכתוב וקרוא עברית תקינה?
- האם נראה לך שאתה הולך להתקין הרבה מאוד אפליקציות על המכשיר או לא? (דורש יותר מקום בזיכרון ה ROM לצורך זה)
-האם מקלדת חשובה לך?
-האם מצלמה איכותית (יחסית לסלולאר) חשובה לך?
-האם אתה מעוניין לצלם וידאו ב 720p?
-האם רדיו FM מעניין אותך?
-איזה ממשק משתמש נראה טוב יותר בעינך.....זה של סמסונג, מוטורולה, HTC או אולי האייפון?
-עד כמה חשוב לך גודל המסך? מה נראה לך שיתאים לך יותר: מסך 3.5 אינצ', 3.7 אינצ', 4 אינצ' או אולי 4.3 אינצ'
-מה התקציב שלך?
-האם נראה לך שתתקין כל מיני רומים משודרגים למערכת שלך או שאתה תשאר עם הרום שיגיע עם המכשיר?
-האם מעניין אותך תפריטים בעברית או שמספיק לך שתהיה את היכולת לכתוב וקרוא עברית תקינה?
- האם נראה לך שאתה הולך להתקין הרבה מאוד אפליקציות על המכשיר או לא? (דורש יותר מקום בזיכרון ה ROM לצורך זה)
כבר ביררתי לגבי מפרט של כל מכשיר , גם של HTC .
פשוט ננעלתי על ה- LEGEND 0 וה- DESIRE כיוון ששניהם תומכים בפלאש וזה משהו שחשוב לי לגלישה . גם התנסיתי בשימוש באייפון וב- LEGEND (ממש גלישה עם פלאש והכל - טחנתי אותו) .
רדיו\מצלמה\משחקים\אפליקציות למיניהן.. כל זה לא מעניין אותי ואני ממש לא מתכוון לעשות בזה שימוש . אני קונה את המכשיר 90% נטו בשביל גלישה באינטרנט (ה- 10% הנותרים זה בשביל שיחות ו- SMS) .
העברית מאוד חשובה לי (למרות שאני שולט באנגלית) , אבל אני צריך אותה בשביל גלישה באינטרנט ו- SMS . מעבר לזה לא יהיה שימוש לעברית .
המקלדת בטח שחשובה לי (דווקא המקלדת של ה- LEGEND סבבה לגמרי) . שמעתי דווקא שיש בעיה עם המקלדת של ה- DESIRE , זה נכון ?
רומים משודרגים ??? לא חשבתי על זה , אבל אני בהחלט אשמח למכשיר שאפשר לשפר אותו בעתיד .
ואני ממש לא רוצה יותר מ- 3.7 אינץ' , אחרת הייתי קונה כבר מיני לפטופ .
פשוט ננעלתי על ה- LEGEND 0 וה- DESIRE כיוון ששניהם תומכים בפלאש וזה משהו שחשוב לי לגלישה . גם התנסיתי בשימוש באייפון וב- LEGEND (ממש גלישה עם פלאש והכל - טחנתי אותו) .
רדיו\מצלמה\משחקים\אפליקציות למיניהן.. כל זה לא מעניין אותי ואני ממש לא מתכוון לעשות בזה שימוש . אני קונה את המכשיר 90% נטו בשביל גלישה באינטרנט (ה- 10% הנותרים זה בשביל שיחות ו- SMS) .
העברית מאוד חשובה לי (למרות שאני שולט באנגלית) , אבל אני צריך אותה בשביל גלישה באינטרנט ו- SMS . מעבר לזה לא יהיה שימוש לעברית .
המקלדת בטח שחשובה לי (דווקא המקלדת של ה- LEGEND סבבה לגמרי) . שמעתי דווקא שיש בעיה עם המקלדת של ה- DESIRE , זה נכון ?
רומים משודרגים ??? לא חשבתי על זה , אבל אני בהחלט אשמח למכשיר שאפשר לשפר אותו בעתיד .
ואני ממש לא רוצה יותר מ- 3.7 אינץ' , אחרת הייתי קונה כבר מיני לפטופ .
-התמיכה בפלאש קשורה לאנדרואיד ולא לסוג המכשיר. כלומר כל מכשיר אנדרואיד שמריץ גירסה 2.2 (פרויו) תומך בפלאש (להוסיף על זה ולומר שחלק מהמכשירים שמריצים את גירסת 2.1 תומכים גם הם בפלאש אבל זה ע"י מימוש פנימי של החברה המייצרת אותם כגון HTC).
-אני לא מכיר בעיות במקלדת של דייזיר. אגב, כשדיברתי על מקלדת התכוונתי למכשירים שיש להם תמיכה במקלדת אמיתית (מקלדת QWERTY מלאה) ולא דרך ממשק המגע. מכשירים כמו המיילסטון או מכשיר הדייזר Z החדש שיוצא בקרוב
-אני לא מכיר בעיות במקלדת של דייזיר. אגב, כשדיברתי על מקלדת התכוונתי למכשירים שיש להם תמיכה במקלדת אמיתית (מקלדת QWERTY מלאה) ולא דרך ממשק המגע. מכשירים כמו המיילסטון או מכשיר הדייזר Z החדש שיוצא בקרוב
יש דגם LEGEND שמתאים לפאלפון שתומך בתדר 850MHz ברשת דור 3 (הדגם ל Asia Pacific)
http://www.htc.com/hk-en/product/legend ... ation.html
השאלה היא איפה אתה יכול לרכוש את הדגם הזה
http://www.htc.com/hk-en/product/legend ... ation.html
השאלה היא איפה אתה יכול לרכוש את הדגם הזה