שלום לכולם,
כפי שכותרת ההודעה צועקת, אני זקוק לעזרתכם.
יש לי TV של SONY אמריקאית 52 אינץ' שהבאתי מארה"ב לפני שנתיים וחצי. כמובן שה TV עובדת בשיטת NTSC אז גם קניתי ממיר איכותי HDMI שממיר מ PAL ל NTSC ברמה של 1080P. עד לפני חודשיים הכל היה טוב וראו מעולה!! במיוחד בערוצי ה HD.
אחרי ההקדמה הזו, לפני כחודשיים בערך, הפסקתי לראות ערוצי HD, מתקבל הודעה: העתקת הגנה נכשלה (3) למרות שאת כל הערוצים אני רואה ללא בעיה. מתחקיר שאני עשיתי, הבנתי שזו בעיה של צופן HDCP. הגיעו אליי כמה טכנאים והרימו ידיים שהם לא אחראים לתקלה ואין באפשרותם לפתור את הבעיה, כי הבעיה בממיר של ה PAL/NTSC שלי, אבל זה ממש לא נכון, אז איך ראיתי שנתיים ערוצי HD? התשובה הפשוטה שלפני כן תוכן HD לא הוצפן ב HDCP. ה HDCP לא אוהב את הממיר שלי, וחוסם שידור של ערוצי HD, יש רק קול וכתוביות ומסך שחור.
קניתי כבל HDMI לקומפוננט אך זה לא פתר לי את הבעיה, אין תמונה בכלל, חבר בעבודה אמר לי כי HDMI זה אות דיגיטלי, וקומפוננט זה אות אנלוגי, לכן אני לא רואה כלום.
המחלקה הטכנית של YES לא מוכנים להוריד את ה HDCP, הם אומרים שזה גורף לכולם.
מה לעזאזל עושים? איך פותרים את הבעיה? מה שווה TV HD ללא ערוצי HD?
אשמח לקבל פיתרון יצירתי לבעייה זו שגזלה ממני הרבה בריאות.
תודה
אופיר
העתקת הגנה נכשלה (3) - סיוט!!! עזרה בבקשה!!
אולי זה יעזור קצת. אני עם ממיר יס מקס HD טלויזיה סוני 32P3000 סבלתי הרבה מגנת ההעתקה נכשלה, מדובר על לפני יותר מחודשים, אם זכרוני לא מטעה אותי מדובר על לפני חצי שנה. התקשרתי ליס ודיווחתי על הדגם הספציפי של המסך שלי ולאחר כמה עדכוני תוכנה הבעיה כמעט ונעלמה לחלוטין. מדי כמה שבועות זה מופיע והפתרון מאוד פשוט, מכבים ומדליקים את הממיר שוב כאשר הטלויזיה נשארת דולקת וזה נפתר. לידיעתך ההצפנה לא החלה רק לפני חודשיים אלא מהשלבים הראשונים של שידורי ה-HD.bugracer כתב:שלום לכולם,
כפי שכותרת ההודעה צועקת, אני זקוק לעזרתכם.
יש לי TV של SONY אמריקאית 52 אינץ' שהבאתי מארה"ב לפני שנתיים וחצי. כמובן שה TV עובדת בשיטת NTSC אז גם קניתי ממיר איכותי HDMI שממיר מ PAL ל NTSC ברמה של 1080P. עד לפני חודשיים הכל היה טוב וראו מעולה!! במיוחד בערוצי ה HD.
אחרי ההקדמה הזו, לפני כחודשיים בערך, הפסקתי לראות ערוצי HD, מתקבל הודעה: העתקת הגנה נכשלה (3) למרות שאת כל הערוצים אני רואה ללא בעיה. מתחקיר שאני עשיתי, הבנתי שזו בעיה של צופן HDCP. הגיעו אליי כמה טכנאים והרימו ידיים שהם לא אחראים לתקלה ואין באפשרותם לפתור את הבעיה, כי הבעיה בממיר של ה PAL/NTSC שלי, אבל זה ממש לא נכון, אז איך ראיתי שנתיים ערוצי HD? התשובה הפשוטה שלפני כן תוכן HD לא הוצפן ב HDCP. ה HDCP לא אוהב את הממיר שלי, וחוסם שידור של ערוצי HD, יש רק קול וכתוביות ומסך שחור.
קניתי כבל HDMI לקומפוננט אך זה לא פתר לי את הבעיה, אין תמונה בכלל, חבר בעבודה אמר לי כי HDMI זה אות דיגיטלי, וקומפוננט זה אות אנלוגי, לכן אני לא רואה כלום.
המחלקה הטכנית של YES לא מוכנים להוריד את ה HDCP, הם אומרים שזה גורף לכולם.
מה לעזאזל עושים? איך פותרים את הבעיה? מה שווה TV HD ללא ערוצי HD?
אשמח לקבל פיתרון יצירתי לבעייה זו שגזלה ממני הרבה בריאות.
תודה
אופיר...