Samsung סדרה 5 , מספר מודל הבדלים דחוף !!!
היי חברים,
אחריי שחפרתי ומצאתי מחיר טוב ל32C530 אני זקוק לעזרתכם ,
דבר ראשון גיליתי שאין בארץ דגמים עם DVB-T מישהו יכול לאמת?
לגביי הקיצורים במק"ט מישהו יודע מה ההבדל בין F1 ל E1 , ובין X ל RX ?
ברור הצגים ומקט"ים שראיתי (כן כמו חולה נפש עברתי על כל הקופסאות שראיתי ) הופיע SQ , שאני מניח שזה סוג הפאנל.
השוני היחיד הוא מה שציינתי קודם.
מישהו יכול לעזור? אני חפרתי בגוגל כמו מטורף ולא מצאתי תשובה. אני רק יודע שהקיצור BD מסמן DVB-T .
תודה רבה רבה רבה לעונים
אחריי שחפרתי ומצאתי מחיר טוב ל32C530 אני זקוק לעזרתכם ,
דבר ראשון גיליתי שאין בארץ דגמים עם DVB-T מישהו יכול לאמת?
לגביי הקיצורים במק"ט מישהו יודע מה ההבדל בין F1 ל E1 , ובין X ל RX ?
ברור הצגים ומקט"ים שראיתי (כן כמו חולה נפש עברתי על כל הקופסאות שראיתי ) הופיע SQ , שאני מניח שזה סוג הפאנל.
השוני היחיד הוא מה שציינתי קודם.
מישהו יכול לעזור? אני חפרתי בגוגל כמו מטורף ולא מצאתי תשובה. אני רק יודע שהקיצור BD מסמן DVB-T .
תודה רבה רבה רבה לעונים
תודה על התגובה המהירה ,
אם להיות יותר ספציפי אני שואל לגביי הבדלים בין F1RXSQ , ו E1XSQ .
כאשר SQ הוא הפאנל של סמסונג שזה אחלה.
עכשיו מצאתי כתבה באתר כלשהו שטוענים ש
F indicates that's this set is a full high definition 1080p display.
ואני שואל את עצמי WTF זה גם ככה אמור להיות FHD 1080P ...
http://www.associatedcontent.com/articl ... tml?cat=15 [url]
מופיע בסוף.
אם להיות יותר ספציפי אני שואל לגביי הבדלים בין F1RXSQ , ו E1XSQ .
כאשר SQ הוא הפאנל של סמסונג שזה אחלה.
עכשיו מצאתי כתבה באתר כלשהו שטוענים ש
F indicates that's this set is a full high definition 1080p display.
ואני שואל את עצמי WTF זה גם ככה אמור להיות FHD 1080P ...
http://www.associatedcontent.com/articl ... tml?cat=15 [url]
מופיע בסוף.
מעניין אותי גם מאוד העניין של ה F ו E משום שאני בקרוב גם אקנה את המסך כנראה... נחכה יחד לתשובה
רציתי לשאול אותך איך בדקת את סוג הפאנל לפני קנייה? אני גם רוצה לדעת לפני שאני לוקח קופסא... ומה הוא המחיר שהצלחת להשיג את המסך ומאיפה?
תודה רבה
רציתי לשאול אותך איך בדקת את סוג הפאנל לפני קנייה? אני גם רוצה לדעת לפני שאני לוקח קופסא... ומה הוא המחיר שהצלחת להשיג את המסך ומאיפה?
תודה רבה
בעקרון יש מדבקה על המסך עצמו ,מצד ימין,שבו כתוב איזה פאנל מורכב , אבלללללל על הקופסה יש בעצם מדבקה עם הפרטים את המספר של המודל ואת המספר הסידורי .
כמו שכתבתי מופיע במספר המודל (LA32C53E1XSQ ובדקתי את הצג שבתצוגה הוא גם SQ אז אני מניח שמדובר על זה.אחרת היה AA או משהו אחר.
לגביי מחיר אחריי הרבה חפירות ושיגועים הצלחתי לקבל 2700 שקל ב 10 תשלומים בא.ל.מ , ביג בוקס לא רוצו לרדת מ2780 ואני נודניק , בנסוף הם משווק מורשה ואני מקבל את האחריות המלאה של ה3 שנים.(שנה מלאה שנתיים חלקי) לא היה לי האומץ להזמין מהמוכר הכי זול בזאפ (2550 ש"ח ).
ולפרוטוקול הטלויזה כרגע לא אצלי .. אני סטודנט מסגרת אשראי וזה .... כנראה תהיה אצלי ביד בשישי.
אני רוצה לדעת מה ההבדל בקיצורים בשביל לשגע אותם עוד קצת
כמו שכתבתי מופיע במספר המודל (LA32C53E1XSQ ובדקתי את הצג שבתצוגה הוא גם SQ אז אני מניח שמדובר על זה.אחרת היה AA או משהו אחר.
לגביי מחיר אחריי הרבה חפירות ושיגועים הצלחתי לקבל 2700 שקל ב 10 תשלומים בא.ל.מ , ביג בוקס לא רוצו לרדת מ2780 ואני נודניק , בנסוף הם משווק מורשה ואני מקבל את האחריות המלאה של ה3 שנים.(שנה מלאה שנתיים חלקי) לא היה לי האומץ להזמין מהמוכר הכי זול בזאפ (2550 ש"ח ).
ולפרוטוקול הטלויזה כרגע לא אצלי .. אני סטודנט מסגרת אשראי וזה .... כנראה תהיה אצלי ביד בשישי.
אני רוצה לדעת מה ההבדל בקיצורים בשביל לשגע אותם עוד קצת
זאת אומרת שאתה לא ראית באמת את הקופסה של הטלוויזיה הספציפית שקנית אלא שיערת שתקבל פאנל דומה לזה של מסך התצוגה...
בכל מקרה... אני בלי לבלבל את מוח ישר קיבלתי הצעה ל 2700 בטרקילן חשמל. ביג בוקס אני אבדוק כנראה גם השבוע. הבעיה היחידה שלי היא הלוטו פאנל הזה. המסך השני שאני מתלבט אם לקנות או לא הוא BX300 של סוני.
בכל מקרה... אני בלי לבלבל את מוח ישר קיבלתי הצעה ל 2700 בטרקילן חשמל. ביג בוקס אני אבדוק כנראה גם השבוע. הבעיה היחידה שלי היא הלוטו פאנל הזה. המסך השני שאני מתלבט אם לקנות או לא הוא BX300 של סוני.
- dazzz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
הכיתוב XSQ מופיע על כול קופסה של סמסונג שסמיליין מביא גם על הC650 שקניתי הופיע אבל מה שרשום בסוף על הטלויזה זה CN01 .....למרות שהטלויזה מדהימה בסופו שדבר 
פינקי
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....
אני מתכוון לוודא שמה שכתוב בחוץ כתוב גם בפנים , במידה ויש להם מודלים שונים אני אקח את זה שאני רוצה ולא את זה שהם ידחפו לי. אם אתה רוצה אני אעדכן את השרשור לאחר שאני אקח את הטלויזיה בשישי.reloader כתב:זאת אומרת שאתה לא ראית באמת את הקופסה של הטלוויזיה הספציפית שקנית אלא שיערת שתקבל פאנל דומה לזה של מסך התצוגה...
בכל מקרה... אני בלי לבלבל את מוח ישר קיבלתי הצעה ל 2700 בטרקילן חשמל. ביג בוקס אני אבדוק כנראה גם השבוע. הבעיה היחידה שלי היא הלוטו פאנל הזה. המסך השני שאני מתלבט אם לקנות או לא הוא BX300 של סוני....
לגביי טרקלין , כל הכבוד לך כי כשאני הייתי אצלם , לא היה עם מי לדבר , לא רצה לרדת פחות מ 2850,אני מניח שזה תלוי בסניף.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תתחדש ! מסך איכותי עם פנל SQ ....החפירות היו שוותalexkog כתב:א. החפירות התישו אותי ..
ב. הטלויזיה אצלי המקט שעל הקופסה הוא C530F1RXSQ ובתוך הקופסא יושבת טלויזיה עם SQ05
הסאגה נגמרה ......