המלצה לסרטי ג'ימס בונד הטובים ביותר
לטעמי
גולדן איי
האיש בעל אקדח הזהב
העולם אינו מספיק
אוקטופוסי
וברח לי השם של הסרט הלפני אחרון (הראשון עם דניאל קרייג)
האיש בעל אקדח הזהב
העולם אינו מספיק
אוקטופוסי
וברח לי השם של הסרט הלפני אחרון (הראשון עם דניאל קרייג)
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
למעט גולדפינגר
אני חושב שרוב הסרטים עם שון קונרי לא עמדו במבחן הזמן.
אם תראה אותם כיום בפעם הראשונה, ללא הערך הנוסטלגי מצפייה בילדות - הם לא ממש ירשימו.
אם תראה אותם כיום בפעם הראשונה, ללא הערך הנוסטלגי מצפייה בילדות - הם לא ממש ירשימו.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
עניין של טעם.
אני כבר מזה זמן רואה את הסרטים ביס והראשונים (עכשיו כבר עברו לרוגר מור) מעולים !
תענוג לראות.
אני כבר מזה זמן רואה את הסרטים ביס והראשונים (עכשיו כבר עברו לרוגר מור) מעולים !
תענוג לראות.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
שלא תבין אותי לא נכון - גם אני מאוד אוהב את הסרטים
אבל אני גדלתי עליהם. אם תראה אותם למישהו בפעם הראשונה היום - חלקם הגדול לא יחזיק מים.agent__smith כתב:עניין של טעם.
תענוג לראות....
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
Re: שלא תבין אותי לא נכון - גם אני מאוד אוהב את הסרטים
כ"כ עצוב, אבל אתה צודק. צריך לזכור שהסרטים הראשונים משנות ה60. ראיתי את הראשונים כששודרו בYES לאחרונה, וזה בעיקר נוסטלגיה.theezway כתב:אבל אני גדלתי עליהם. אם תראה אותם למישהו בפעם הראשונה היום - חלקם הגדול לא יחזיק מים.agent__smith כתב:עניין של טעם.
תענוג לראות.......
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
Re: למעט גולדפינגר
אכן לא עמודים המבחן הזמן.theezway כתב:אני חושב שרוב הסרטים עם שון קונרי לא עמדו במבחן הזמן.
אם תראה אותם כיום בפעם הראשונה, ללא הערך הנוסטלגי מצפייה בילדות - הם לא ממש ירשימו....
כמי שראה את הסדרה כולה, מד"ר נו ועד קוונטום של נחמה, אני חייב להיות לא פופולארי בעמדתי ולהגיד שהכי טוב בפרמטרים הרלוונטים ל 2010 הוא "קזינו רוייאל".
הסייג שלי חשוב מכיוון שכל סרט (בעיקר סרטי פעולה) צריך להמדד בפרמטרים של התקופה .
אם הייתי צריך למדוד כל סרט לתקופתו, הייתי מגדיר את "גולדפינגר" כטוב ביותר.
הבעיה שבצפיה בו היום ,הוא אפילו מגוחך בחלקים מסויימים, נסו לראות היום את שון קונרי נאבק בתוך הבנק עם הסיני הגדול בעל הכובע/נשק.
ראיתי אותה לאחרונה והיא היתה מגוחחת ומפהקת.
לכן בשאלה הזאת יש לקחת את מדד התקופה.
לגבי "קזינו רויאל", מדובר בסרט ג'יימס בונד הראשון שכולל בפעם הראשונה קרבות רחוב ריאליים ולא כוריאוגרפיה מרקדת ואת מכת הקראטה המגוחחת בצוואר שגורמת ליריב להתעלף, כוללת פרקור והכי חשוב - נותנת לצופה הבנה ראשונה להתפתחות אופיו של בונד ,מדוע לא יכול להתאהב,מפנים רגשות וציני להחריד.
מי שראה את קזינו רויאל יבין איך סוף הסרט גורם לו להפוך למה שהוא.
* בתור ילד דווקא אהבתי בעיקר את הסרטים של רוג'ר מור אשר נצפו בפועל בקולנוע, כלומר מעודכנים לתקופתי.
בעיקר אהבתי את מבצע אוקטופוס ואת הסצנה של המרדף של זורקי הסכינים מהקרקס אחרי בונד.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
Re: למעט גולדפינגר
מסכים ב 100%. יש מעט מאוד סרטים משנות ה 60-80 שנראים סבירים בימינו, והסרטים של ג'יימס בונד לא ביניהם.avioren כתב: כמי שראה את הסדרה כולה, מד"ר נו ועד קוונטום של נחמה, אני חייב להיות לא פופולארי בעמדתי ולהגיד שהכי טוב בפרמטרים הרלוונטים ל 2010 הוא "קזינו רוייאל"....
לא ראיתי את כל הסרטים, זכור לי מונרייקר, אותו ראיתי בקולנוע בזמנו כמוצלח, בעיקר סצנת הפתיחה שאם אני לא טועה ערבה בריחה מכל מני ילידים עם אוטו שהופך למטוס, משהו כזה.
אני חושב שהסדרה התפתחה יפה, הסרט האחרון - קוואנטום של נחמה הוא דרך נחמדה להעביר את הזמן. לא מדובר פה על יצירות מופת.
אני חושב שהסדרה התפתחה יפה, הסרט האחרון - קוואנטום של נחמה הוא דרך נחמדה להעביר את הזמן. לא מדובר פה על יצירות מופת.