Behmor 1600 הגיע ארצה
-
coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
הקולה עבר דרך חתחתים, אבל נחת בשלום. אז הייתי שבוע שעבר בהולנד, והזמנתי את הקולה למלון מהיחיד שמוכר אותו ב HASBEAN: 220V. הוא נכנס למזוודה, והגיע אתי הביתה. משלוח באירופה לקח 3 ימים. אין את ההוד וההדר של לפתוח את האריזה כי היא נשארה במלון. הקולה הזה מריץ 5 תכניות שונות, מבוססות על % משתנים של הזרם. ניתן לכווץ ולהרחיב כל תכנית, או "לעבוד" עליו ולעבור לקירור בשלב שרוצים. מבחינת השקעה בעדכונים וכניסה לעומק הקליה, הרבה יותר מושקע מהג'ין. מציע לעיין באתר שלהם, שמתעדכן באינפורמציות חדשות לבקרים. הג'ין יצא בקרוב לשוק החופשי, אבל אל תלחצו כי אני צריך עוד לרכוש ביטחון וניסיון.
הייתי שמח אם מני, שהוא ותיק בקולה הזה, יתן קצת רמזים להצלחות, למרות ששתי הקליות הראשונות שעשיתי של קולומביה וטנזניה, נראות מבטיחות. איך טעמן? נדע עוד יומיים.
בברכה
אדי
הייתי שמח אם מני, שהוא ותיק בקולה הזה, יתן קצת רמזים להצלחות, למרות ששתי הקליות הראשונות שעשיתי של קולומביה וטנזניה, נראות מבטיחות. איך טעמן? נדע עוד יומיים.
בברכה
אדי
תתחדש!!!!
אז מה, כולנו שדרגנו מטחנות לרמה פחות או יותר הגבוהה ביותר שיש למשתמשים ביתיים (השפויים לפחות) עכשיו הגיע זמן הקולים?
אני עם הג'ין בינתיים. אני צריך למצוא הצדקה טובה באמת בכדי לשדרג את הקולה הזה (מישהו אמר מפגש?)
אז מה, כולנו שדרגנו מטחנות לרמה פחות או יותר הגבוהה ביותר שיש למשתמשים ביתיים (השפויים לפחות) עכשיו הגיע זמן הקולים?
אני עם הג'ין בינתיים. אני צריך למצוא הצדקה טובה באמת בכדי לשדרג את הקולה הזה (מישהו אמר מפגש?)
מנסיון - יכול להמליץ לך להזמין טכנאי של חברת HOT.קרמריקה כתב:תתחדש!!!!
אני עם הג'ין בינתיים. אני צריך למצוא הצדקה טובה באמת בכדי לשדרג את הקולה הזה (מישהו אמר מפגש?)...
יש להם נסיון מוכח בהשמדת קוליי קפה...
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
-
coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה למברכים!!!
רק שיהיה ברור: הבהמור יותר זול מהג'ין בצורה משמעותית. הבעיה שהבחור מHASBEAN לא מוכר סטנדרטית לישראל, ואחרי ויכוחים מרים הסכים לשלוח את המכשיר תמורת 100GBP. המשלוח לאירופה 25GBP . זו הייתה קפיצת הדרך. לגבי דרך החימום, גופי קוורץ מפיצים חום ע"י קרינה, שחודר ישירות דרך הרשת, אבל יש גם את המתכת של הרשת, שמחממת בהולכה. הפיצוץ השני פה מגיע ומורגש, בג'ין הרבה פחות מודגש. הדבר האמיתי זה קולה תוף? צריך לראות איך זה מבחינת שימור הטעם, כי נראה לי מאוד קרוב לקולה תוף, רק בלי המשקל.
רק שיהיה ברור: הבהמור יותר זול מהג'ין בצורה משמעותית. הבעיה שהבחור מHASBEAN לא מוכר סטנדרטית לישראל, ואחרי ויכוחים מרים הסכים לשלוח את המכשיר תמורת 100GBP. המשלוח לאירופה 25GBP . זו הייתה קפיצת הדרך. לגבי דרך החימום, גופי קוורץ מפיצים חום ע"י קרינה, שחודר ישירות דרך הרשת, אבל יש גם את המתכת של הרשת, שמחממת בהולכה. הפיצוץ השני פה מגיע ומורגש, בג'ין הרבה פחות מודגש. הדבר האמיתי זה קולה תוף? צריך לראות איך זה מבחינת שימור הטעם, כי נראה לי מאוד קרוב לקולה תוף, רק בלי המשקל.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מזל טוב!
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

מני, גם אני לא האמנתי. זה ממש הרבה הרבה הרבה פחות., למרות שהמנה היא של 450 גרם, הבית לא מקבל את הארומה, שהייתה כשקליתי ב-ג'ין. המכשיר מתחמם ולכן יושב תחת המפוח על התנור. בשלב מסויים ניצת הקטליסט, כנראה מגוף חימום, ולבסוף במהלך הקליה לא יוצא כלום. בזמן הקירור יש לחץ גבוה בהרבה, כי המפוח נכנס לעוצמה מירבית, ואז יוצא מעט דרך האטמים. נראה איך יחזיק מעמד לאורך זמן.
יוסי...תבוא ניקלה לך כמה נגלות, ולקראת החורף הממשמש תיקח את הסוודר.
בברכה
אדי
יוסי...תבוא ניקלה לך כמה נגלות, ולקראת החורף הממשמש תיקח את הסוודר.
בברכה
אדי
תתחדש, אני מאד נהנה מהמכונה,
אני לא יודע איך זה בארץ עם המתח הישראלי, אבל כאן באמריקה, בשימוש רגיל ובלי "טריקים" המכשיר לא מסיים קליה לרמה של פול סיטי או יותר מאחר והזמן שקיים בתוכנית לא מספק.
על מנת לקבל קליה ברמה שאני רוצה, אני עושה שתי פעולות.
ראשית, בקליה של פאונד אחד (16 אונקיות או 450 גרם) אני שוקל 14 אונקיות, שזה בערך 60 גרם מתחת לפאונד.
דבר שני , אני מפעיל את המכונה עם הפולים לפי תוכנית של פאונד אחד ולאחר שתי דקות אני מכבה ומיד מפעיל מחדש את התוכנית. כך אני מקבל עוד שתי דקות קריטיות להצלחה. חייבים לכבות ולהדליק במהירות רבה, אחרת המכונה לא תפעל עד שתתקרר.
יתכן שעם מתח ישראלי של 220 וולט, אין בעיה. אבל עם 110 וולט הבעיה מוכרת. אבל כמו שציינתי, אין בעיה לעקוף את את זה.
אני גם במעקב אחרי הקליה ואף פעם לא משאיר את המכונה בלי השגחה מאחר ושתי הדקות הנוספות ומשקל הפולים מתחת למשקל שבתכנית גורמים לקפה להגיע לקליה הדרושה בין חצי דקה לדקה וחצי לפני שתכבה באופן טבעי. אני מעדיף לשלוט בזמן שהקליה תסתיים.
אני לא יודע איך זה בארץ עם המתח הישראלי, אבל כאן באמריקה, בשימוש רגיל ובלי "טריקים" המכשיר לא מסיים קליה לרמה של פול סיטי או יותר מאחר והזמן שקיים בתוכנית לא מספק.
על מנת לקבל קליה ברמה שאני רוצה, אני עושה שתי פעולות.
ראשית, בקליה של פאונד אחד (16 אונקיות או 450 גרם) אני שוקל 14 אונקיות, שזה בערך 60 גרם מתחת לפאונד.
דבר שני , אני מפעיל את המכונה עם הפולים לפי תוכנית של פאונד אחד ולאחר שתי דקות אני מכבה ומיד מפעיל מחדש את התוכנית. כך אני מקבל עוד שתי דקות קריטיות להצלחה. חייבים לכבות ולהדליק במהירות רבה, אחרת המכונה לא תפעל עד שתתקרר.
יתכן שעם מתח ישראלי של 220 וולט, אין בעיה. אבל עם 110 וולט הבעיה מוכרת. אבל כמו שציינתי, אין בעיה לעקוף את את זה.
אני גם במעקב אחרי הקליה ואף פעם לא משאיר את המכונה בלי השגחה מאחר ושתי הדקות הנוספות ומשקל הפולים מתחת למשקל שבתכנית גורמים לקפה להגיע לקליה הדרושה בין חצי דקה לדקה וחצי לפני שתכבה באופן טבעי. אני מעדיף לשלוט בזמן שהקליה תסתיים.
-
coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

קודם כל תודה על ההערות. כאן אין כל בעייה של חוסר ביכולת חימום, להיפך.. אני נכנס לפיצוץ השני ומפסיק את הקליה לפחות דקה -2 לפני הסיום המיועד. השתמשתי ב-3 תכניות קליה שונות ולפי ההוראות B, C, וגם E עבור PNG.הוספתי זמן לפאונד לפי המומלץ, והגעתי בקלות (אולי רבה מדי) לפיצוץ השני. כשמתחיל קירור הפיצוץ השני רק מתגבר, וכאילו אומר לי היית צריך להוריד זמן בחישוב מראש. גם ספר ההוראות אומר think 15 seconds ahead of time. ועדיין לא ממש הפנמתי את זה. אשמח לשמוע על שגרת התחזוקה המונעת. האם אתה מפעיל כל 5 קליות על ריק? המוץ מוצא את דרכו לחורים שונים ולא ממש מתרכז בנקודה אחת. האם יש לך פטנטים לניקוי?
בתודה
אדי
בתודה
אדי
אני לא מכיר את ה Behmor 1600coffeeaddict כתב:האם יש לך פטנטים לניקוי?...
אבל אני משתמש בשואב אבק טוב שיכול להגיע לכל פינה לפעמים בשילוב עם ראש מברשת.
מנקה איתו גם את המטחנת קפה גם את הקולה.
"Cigars change thoughts into dreams."
מדי כמה קליות , אני מפעיל על ריק. מנקה את הדפנות עם מטלית לחה פעם ב10 קליות ושואב היטב בכל קליה.coffeeaddict כתב:קודם כל תודה על ההערות. כאן אין כל בעייה של חוסר ביכולת חימום, להיפך.. אני נכנס לפיצוץ השני ומפסיק את הקליה לפחות דקה -2 לפני הסיום המיועד. השתמשתי ב-3 תכניות קליה שונות ולפי ההוראות B, C, וגם E עבור PNG.הוספתי זמן לפאונד לפי המומלץ, והגעתי בקלות (אולי רבה מדי) לפיצוץ השני. כשמתחיל קירור הפיצוץ השני רק מתגבר, וכאילו אומר לי היית צריך להוריד זמן בחישוב מראש. גם ספר ההוראות אומר think 15 seconds ahead of time. ועדיין לא ממש הפנמתי את זה. אשמח לשמוע על שגרת התחזוקה המונעת. האם אתה מפעיל כל 5 קליות על ריק? המוץ מוצא את דרכו לחורים שונים ולא ממש מתרכז בנקודה אחת. האם יש לך פטנטים לניקוי?
בתודה
אדי...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אז מה? בהמור עדיף על ג'ין?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)