אני רוצה לבקש ממכם עזרה בהתאמה בבקשה החדר שלי קטן ולא יודע איזה מערכת לבחור התקציב בעייתי ואני לא יודע מה לקנות. אני ממש התלהבתי מהמערכת הזאת והרבה אנשים המליצו עליה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728292 והיא יושבת גם בול בתקציב שלי אבל הבנתי שהרמקולים שם לוויניים השאלה בנוגע למערכת הזאת היא האם אפשר לחבר את הרמקולים עם חוטים כדי שהאיכות לא תפגע כי הבנתי שבלווינים האיכות נפגעת.
וישנה עוד בעיה שהטיוי והמחשב נמצאים ב 2 צדדים שונים של החדר ככה שאני לא יודע ומתלבת איפה לשים את הסנטר ואת הסאב האם לשים אותם ליד המחשב או ליד הטיוי.
אשמח לשמוע עצות לגבי מערכות, פרטים נוספים שיעזרו לכם וכו'
עזרה בהתאמת מ.ק לגודל החדר
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה רואה סרטים ליד המחשב תמקם את הסנטר ליד המחשב, אם בטלויזיה אז בטלויזיה.
תקח בחשבון שמערכות אלו מוגבלות בכניסות ולא תמיד אתה יכול לחבר אליהן את כל המכשירים שיש לך וצריך לרכוש מוצרים נוספים.
הכבלים של מערכות אלו קצרים מאוד וחיבור של כבלים אחרים יכול לתת הנחתה בעוצמה ולפעמים עדיף להחליף את כל הכבל.
תקח בחשבון שמערכות אלו מוגבלות בכניסות ולא תמיד אתה יכול לחבר אליהן את כל המכשירים שיש לך וצריך לרכוש מוצרים נוספים.
הכבלים של מערכות אלו קצרים מאוד וחיבור של כבלים אחרים יכול לתת הנחתה בעוצמה ולפעמים עדיף להחליף את כל הכבל.
- Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 428
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
קנה רסיבר משובח יד שניה, בגלל התחדשות הפורמטים את יכול לקנות רסיבר על בפחות מרבע ממחירו. בנוסף רכוש BOSE או חדש או יד שניה
הם מלאים בלוחות ונותנים תמורה טובה לכסף (שווה לקנות אותם רק בפחות מ50% ממחירם כחדש)
הם מלאים בלוחות ונותנים תמורה טובה לכסף (שווה לקנות אותם רק בפחות מ50% ממחירם כחדש)