עזרה בהתאמת מ.ק לגודל החדר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
leonid18 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה לבקש ממכם עזרה בהתאמה בבקשה החדר שלי קטן ולא יודע איזה מערכת לבחור התקציב בעייתי ואני לא יודע מה לקנות. אני ממש התלהבתי מהמערכת הזאת והרבה אנשים המליצו עליה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728292 והיא יושבת גם בול בתקציב שלי אבל הבנתי שהרמקולים שם לוויניים השאלה בנוגע למערכת הזאת היא האם אפשר לחבר את הרמקולים עם חוטים כדי שהאיכות לא תפגע כי הבנתי שבלווינים האיכות נפגעת.

וישנה עוד בעיה שהטיוי והמחשב נמצאים ב 2 צדדים שונים של החדר ככה שאני לא יודע ומתלבת איפה לשים את הסנטר ואת הסאב האם לשים אותם ליד המחשב או ליד הטיוי.

אשמח לשמוע עצות לגבי מערכות, פרטים נוספים שיעזרו לכם וכו'

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אם אתה רואה סרטים ליד המחשב תמקם את הסנטר ליד המחשב, אם בטלויזיה אז בטלויזיה.
תקח בחשבון שמערכות אלו מוגבלות בכניסות ולא תמיד אתה יכול לחבר אליהן את כל המכשירים שיש לך וצריך לרכוש מוצרים נוספים.
הכבלים של מערכות אלו קצרים מאוד וחיבור של כבלים אחרים יכול לתת הנחתה בעוצמה ולפעמים עדיף להחליף את כל הכבל.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 428
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

קנה רסיבר משובח יד שניה, בגלל התחדשות הפורמטים את יכול לקנות רסיבר על בפחות מרבע ממחירו. בנוסף רכוש BOSE או חדש או יד שניה
הם מלאים בלוחות ונותנים תמורה טובה לכסף (שווה לקנות אותם רק בפחות מ50% ממחירם כחדש)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”