קצב גלישה דרך הסלולר

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
eagle75 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #1 

היי,

צ'יפרתי את המכשיר שלי (ואותי) בחבילת גלישה סלולרית . אני מחובר דרך אורנג'. מהו הקצב שאני אמור לצפות לו?
אני משתמש ב speedtest app ומקבל מספרים שנעים בין 300kbps לבין 1300kpbs . להבנתי מדובר בקצבים נמוכים, אני צודק? מה לגבי חוסר היציבות של התוצאות.

בנוסף, האייקון ב status bar משתנה בין 3G לבין H כל הזמן. זה אומר שאין לי חיבור יציב של? מה זה אומר?

eagle75 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #2 

טוב, קיבלתי גם 2.3Mbps, כנראה שהכיסוי של אורנג' לא מדהים באיזור שלי ומאוד לא יציב.
אני בכל זאת רוצה לוודא משהוא: כאשר אני מקבל אייקון של 3G הכוונה היא ל UMTS (דור 3) וכאשר אני מקבל אייקון של H הכוונה היא ל HSDPA (דור 3.5)?
איך זה אצל אנשים אחרים עם אורנג'? (אני מניח שזה לא משנה מה המכשיר כל עוד הוא תומך HSDPA).

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #3 

אצלי האותיות H ו 3G משתנות מרום לרום גם כאשר אני נמצא באותו האזור (זה ממש קשור למימוש עצמו של הצגת האייקון במערכת יותר משזה מציג באיזה מהירות המכשיר מחובר). בקשר לנתונים שקיבלת מאורנג', אז זה באמת נשמע סביר, גם אצלי זה נע באזור ה 1Mbps באורנג'

eagle75 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

זה מאוד נמוך! לפי וויקי, HSDPA אמור להגיע ל 14.4M תיאורטי ו 3.6M מעשי.
המשכתי לבדוק זאת באזורים שונים ואני כבר מגיע ל 2.8M .

לגבי האותיות, אני דיי בטוח ש H זה HSDPA ושלאורנג' אין פריסה טובה ולכן כאשר אין סיגנל טוב הוא יורד ל UMTS ואז האייקון משתנה ל 3G. אתה חושב שאני טועה?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #5 

אצלי בבית , אני על רום אחד מקבל את הסימון H ועל רום אחר מקבל את הסימון 3G וקצב הנתונים (כאשר בודקים באותה השעה ביום) הוא כמעט זהה (אגב, קצב הנתונים אמור לרדת משמעותית בשעות הערב). קיים מימוש פנימי בקוד שמחליט להחליף סימון ב bar למעלה במכשיר ולדעתי זה משהו שמשתנה מרום לרום ותלוי מהירות (ייתכן שהמימוש ברום הרשמי, ה-Stock Rom, מדויק יותר אבל אני לא סגור על זה)

eagle75 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

אוקיי,אני מניח שגם יש הבדלים בין המכשירים השונים בהקשר הזה.
תודה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #7 

יכול להיות שאני טועה ומדבר שטויות אז אל תתפוס אותי במילה :oops: ...אולי באמת ייתכן שיש שם איזה דגל שמסמן לאיזה רשת הוא התחבר ואז הוא מציג את האייקון המתאים...אגב, אפשר לשאול באיזה שעה ביום קיבלת את המהירויות הגבוהות ובאיזה אזור בדקת את זה?

eagle75 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

איזור התעשיה הרצליה פיתוח, בערך בשעה 19:00.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”