תגובות לביקורת: מערכת מיני בחלקים מבית Mistral/NAPA Acoustic
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
מערכת מיני בחלקים מבית Mistral/NAPA Acoustic
מערכת מיני בחלקים מבית Mistral/NAPA Acoustic
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
יפה מאד אורי!
העלות בארץ אחרי משלוח ומיסים צפוייה להיות כ-6000 ש"ח שזה לא טריויאלי. שווה להשוות את ביצועי המערכת למערכת ברמת מחיר זהה כאן בארץ כדי להבין מה הערך האמיתי שלה. אני גם מצפה שיהיה ניתן להמיר את הרכיבים ל-230V בלי הרבה מאמץ.
העלות בארץ אחרי משלוח ומיסים צפוייה להיות כ-6000 ש"ח שזה לא טריויאלי. שווה להשוות את ביצועי המערכת למערכת ברמת מחיר זהה כאן בארץ כדי להבין מה הערך האמיתי שלה. אני גם מצפה שיהיה ניתן להמיר את הרכיבים ל-230V בלי הרבה מאמץ.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
התרשמות כללית על אותה מערכת שבביקורת הופיעה היום באתר dvice לאחר התרשמות ממנה בתערוכת The Rocky Mountain Audio Fest אשר הסתיימה היום.
http://dvice.com/archives/2010/10/need-a-new-ster-2.php
http://dvice.com/archives/2010/10/need-a-new-ster-2.php
- ITZIKDA2005
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
סקירה נהדרת
אורי!
ישר כח על השקעתך בכתיבה יסודית, מעמיקה ומהוקצעת.
אני מבקש את עזרתך במספר תשובות נקודתיות לשאלות טכניות נוספות לגבי המוצר הנ"ל,
אודה לך אם תיצור עמי קשר טלפוני: 054-4960548,
תודה מראש וכל טוב, איציק.
ישר כח על השקעתך בכתיבה יסודית, מעמיקה ומהוקצעת.
אני מבקש את עזרתך במספר תשובות נקודתיות לשאלות טכניות נוספות לגבי המוצר הנ"ל,
אודה לך אם תיצור עמי קשר טלפוני: 054-4960548,
תודה מראש וכל טוב, איציק.
- ITZIKDA2005
-
- חבר שרק התחיל

- ITZIKDA2005
-
- חבר שרק התחיל

יעוץ טרם רכישה
מבקש יעוץ טכני וכללי נוסף לגבי המוצר הנ"ל בשלמותו, אודה מראש ומקרב לב לכל מי שיוכל לסייע.
איציק
איציק
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ITZIKDA2005,
ראיתי שהיו לך פה כמה שאלות מקיפות על הנושא. לצערי אני בתקופה עמוסה מאוד (עושה ניסויים אחרונים לתזה, כותב מאמר ומכין פוסטר לכנס) והאתר זוכה רק לחלק קטן מאוד מזמני (וגם זה בהתנדבות כמובן), ועל כן לא הגעתי לענות. מסיבה שאני לא ממש מבין, כנראה מחקת את השאלות בהודעה הארוכה, אז התשובה שלי תהיה מצומצמת.
אני לא זוכר את כל שאלותייך, אבל מהמעט שאני זוכר אוכל לענות שלא יצא לי להתרשם ממערכות high end רבות לאורך זמן כפי שזכיתי להנות מהמערכת הזו, ועל כן לא ביצעתי השוואה כי אם סיקור סובייקטיבי לחלוטין.
עבורי המערכת הזו הייתה יכולה לתת מענה מצוין גם לסביבה סלונית בגודל סביר, אולם איני יכול להעיד עבור בעלי אוזניים מיומנות או תפיסה מוזיקלית מפותחת משלי.
כתבת (אם אני זוכר נכון) שברוך מ BG sound מייבא את מוצרי Mistral Audio. על כן, אני ממליץ לך פשוט לבחון את הרמקולים אצלו ולבדוק אפשרות לקבלם לבדיקה בסביבה הסלונית שלך (לאחר burn in ראוי).
ראיתי שהיו לך פה כמה שאלות מקיפות על הנושא. לצערי אני בתקופה עמוסה מאוד (עושה ניסויים אחרונים לתזה, כותב מאמר ומכין פוסטר לכנס) והאתר זוכה רק לחלק קטן מאוד מזמני (וגם זה בהתנדבות כמובן), ועל כן לא הגעתי לענות. מסיבה שאני לא ממש מבין, כנראה מחקת את השאלות בהודעה הארוכה, אז התשובה שלי תהיה מצומצמת.
אני לא זוכר את כל שאלותייך, אבל מהמעט שאני זוכר אוכל לענות שלא יצא לי להתרשם ממערכות high end רבות לאורך זמן כפי שזכיתי להנות מהמערכת הזו, ועל כן לא ביצעתי השוואה כי אם סיקור סובייקטיבי לחלוטין.
עבורי המערכת הזו הייתה יכולה לתת מענה מצוין גם לסביבה סלונית בגודל סביר, אולם איני יכול להעיד עבור בעלי אוזניים מיומנות או תפיסה מוזיקלית מפותחת משלי.
כתבת (אם אני זוכר נכון) שברוך מ BG sound מייבא את מוצרי Mistral Audio. על כן, אני ממליץ לך פשוט לבחון את הרמקולים אצלו ולבדוק אפשרות לקבלם לבדיקה בסביבה הסלונית שלך (לאחר burn in ראוי).
נערך לאחרונה על ידי uriler ב 03/07/2012 9:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ITZIKDA2005
-
- חבר שרק התחיל

שוב, השאלות
תודה רבה לך אורי אשר בכל זאת הקדשת לי מזמנך בכדי לחזור אלי, ברשותך אציג בפניך שוב את השאלות, ורק בזמנך הפנוי אשמח אם תוכל לשוב ולהתייחס אליהן, או לפחות לחלקן..
בכבוד רב,
איציק
בכבוד רב,
איציק
נערך לאחרונה על ידי ITZIKDA2005 ב 03/07/2012 16:45, נערך פעם 1 בסך הכל.