עזרה בהתאמת צילום למסך מחשב ללא עיוותים
-
קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
אני מבקש עזרה בנושא הנ"ל כך שהקובץ המצולם יופיע על מסך המחשב ללא עיוותים
מערכת ההפעלה היא XP ומסך המחשב היא בפרופורציות של 3:4 ,ייתכן ומערכת ההפעלה תוחלף בקרוב כך שאשמח לקבל עזרה ב"תיקון" הנדרש גם ל WIN7
תודה
מערכת ההפעלה היא XP ומסך המחשב היא בפרופורציות של 3:4 ,ייתכן ומערכת ההפעלה תוחלף בקרוב כך שאשמח לקבל עזרה ב"תיקון" הנדרש גם ל WIN7
תודה
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
איזה קובץ ?
ואם אתה מדבר על קובץ שהוא לא 3:4 (16:9 למשל) אז אין ברירה, אם תרצה לשמור על פרופרציות התוכן תאלץ לחתוך את השוליים.
ואם אתה מדבר על קובץ שהוא לא 3:4 (16:9 למשל) אז אין ברירה, אם תרצה לשמור על פרופרציות התוכן תאלץ לחתוך את השוליים.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לא זוכר בXP אבל ב7 אתה לוחץ קליק ימני על שולחן העבודה,
בוחר PERSONALIZE, במסך שנפתח DESKTOP BACKGROUND,
ויש לך PICTURE POSITION - בחר אופציית FIT והוא יציג את התמונה כראוי ואם היא לא תואמת את רזולוציית המסך יהיו לך פסים שחורים בהתאמה איפה שחסר.
בXP זה קליק ימני מאפיינים ישר אתה על DESKTOP BACKGROUND חפש את אותו מקום שבו משנים מFILL לFIT.
בוחר PERSONALIZE, במסך שנפתח DESKTOP BACKGROUND,
ויש לך PICTURE POSITION - בחר אופציית FIT והוא יציג את התמונה כראוי ואם היא לא תואמת את רזולוציית המסך יהיו לך פסים שחורים בהתאמה איפה שחסר.
בXP זה קליק ימני מאפיינים ישר אתה על DESKTOP BACKGROUND חפש את אותו מקום שבו משנים מFILL לFIT.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

על מנת שהתוכן ייראה תקין הוא חייב להראות ביחס המקורי שלו ואם המסך לא באותו יחס אז או שהתוכן יימרח עם FILL או שהתוכן יהיה חלק מהמסך עם FIT.