מישהו רוצה MEDAL OF HONOR החדש למחשב ב-120 שקל? :-)
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
www.cjs-cdkeys.com
הבהרה: הכותב איננו מבעליו של האתר המדובר, אין לו שום אינטרסים בפרסומו למעט כמובן טובת הכלל.
מדובר באוצר של ממש.
זהו אתר ששולח סיריאלים (חוקים למהדרין כמובן) להורדה דיגיטלית של משחקים בין אם מ-STEAM או EAGM ובזיל הזול. עבדכם הנאמן רכש משם את STARCRAFT2 ביום השחרור ב-160 שקלים וזאת ביחס ל-330 שקל שניתן היה למצוא אותו בשאר הארץ. יש שם מחירים זערוריים עד כדי גיחוך למשחקים המובילים בשוק. סתם לדוגמא:
MW2 - 140 שקל
BFBC2 - 77 שקל
FIFA 2011 - 120 שקל
PES 2011 - 112 שקל
ועוד ועוד ועוד...
יש עכשיו גם מבצע לקראת ההשקה של MOH החדש שנראה ממש ממש מאוד מבטיח - 120 שקל.
יש להם גם קהילת פייסבוק תוססת עם לא מעט ישראלים. למעשה הם אפילו הוסיפו תמיכה לאתר בעברית דרך הסקייפ.
בקיצור מומלץ לשים במועדפים למי שמשחק ב-PC.
הבהרה: הכותב איננו מבעליו של האתר המדובר, אין לו שום אינטרסים בפרסומו למעט כמובן טובת הכלל.
מדובר באוצר של ממש.
זהו אתר ששולח סיריאלים (חוקים למהדרין כמובן) להורדה דיגיטלית של משחקים בין אם מ-STEAM או EAGM ובזיל הזול. עבדכם הנאמן רכש משם את STARCRAFT2 ביום השחרור ב-160 שקלים וזאת ביחס ל-330 שקל שניתן היה למצוא אותו בשאר הארץ. יש שם מחירים זערוריים עד כדי גיחוך למשחקים המובילים בשוק. סתם לדוגמא:
MW2 - 140 שקל
BFBC2 - 77 שקל
FIFA 2011 - 120 שקל
PES 2011 - 112 שקל
ועוד ועוד ועוד...
יש עכשיו גם מבצע לקראת ההשקה של MOH החדש שנראה ממש ממש מאוד מבטיח - 120 שקל.
יש להם גם קהילת פייסבוק תוססת עם לא מעט ישראלים. למעשה הם אפילו הוסיפו תמיכה לאתר בעברית דרך הסקייפ.
בקיצור מומלץ לשים במועדפים למי שמשחק ב-PC.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אתה קנית משם את הסריאל של SC2, נכון? היו לך בעיות עם זה? כי פעם פרסמתי כאן קישור לאתר ואנשים מצאו תלונות עליו בפורומים של סטים.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
something smell fishy..... 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

לא פישי ולא נעל בית.Malcontent כתב:אתה קנית משם את הסריאל של SC2, נכון? היו לך בעיות עם זה? כי פעם פרסמתי כאן קישור לאתר ואנשים מצאו תלונות עליו בפורומים של סטים....
אני מתפנק על הסטארקרפט הזה שחבל לך על הזמן.
אני יודע בדיוק על איזה "תלונות" אתה מדבר.
מדובר באיש-פנים בצוות של STEAM שהאינטרס שלו הוא שתקנה את המשחקים רק ואך ורק דרך סטים עצמם. אין שום תלונות על האתר הזה והם גם פרסמו תגובה גורפת להודעה המדוברת. אילו לא היית מקבל סריקה של המשחק פלוס הקוד ולא הייתי כול כך מבסוט עליהם, האמן לי שלא היה לי שום אינטרס לפרסם אותם כאן. חוץ מזה, מי שכול כך סקפטי מוזמן לנסות. מקסימום יש ביטוח של פייפאל וחברת האשראי. אני גם ניסיתי עם סימן שאלה למרות שכבר רכשתי מס' סיריאלים בעבר מספקים שונים אך יקרים יותר. ומה אני אגיד לך? אין טענות.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

סיטואציה:קרמריקה כתב:למיטב הבנתי (ויכול להיות שאני טועה) זה חוקי בדיוק כמו להוריד גרסה פרוצה של המשחק. ההבדל הוא שכאן אתה יכול לשחק אונליין בלי הגבלה וכמובן שאתה משלם להם כסף......
אני קניתי משחק מחשב כלשהו, לא פתחתי אותו עדיין ופתאום התחרטתי.
מותר לי למכור אותו לחבר, נכון?
אממה? החבר גר מעבר לים.
מה נעשה? הוא ישלם לי ואני אשלח לו את הסיריאל איתו ישתמש להורדה מהספקית.
חוקי או לא חוקי?
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

כנס לפייסבוק שלהם ותשאל את שאר החבר'ה הישראלים מה הם חושבים.sagyle כתב:למרות שרציתי לרכוש מהם בעבר, כל העניין לא מריח טוב
בנוסף, אין אפשרות לשלם ב paypal...
כמו כן תסתכל בתמונות שם ותראה איזה הררי משחקים יש להם במחסנים.
בנוגע לפייפאל לפי הפייסבוק שלהם הוא יהיה זמין בשבוע הקרוב.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
תמונות ממחסנים אף פעם לא גורמים לי להתלהבות ... מבחינתי אפשר לצלם גם מחסן של באג ולהגיד שפתחתי חנות.
לגבי PAYPAL - הם אמרו לפני חצי שנה (!!!) שהם עוברים לPAYPAL, אז אל תסמוך על דברים שהם אומרים (תשים לב שיש באתר תמונה של paypal verified שלא מובילה לשום מקום, אי אפשר אפילו ללחוץ עליה)
דבר נוסף הוא שאם אתה כותב משהו לא לרוחם בפייסבוק, הם מוחקים לך את ההודעה (מנסיון אישי שלי), אז ההמלצה שלי נכון לעכשיו היא לא לקנות.
לגבי PAYPAL - הם אמרו לפני חצי שנה (!!!) שהם עוברים לPAYPAL, אז אל תסמוך על דברים שהם אומרים (תשים לב שיש באתר תמונה של paypal verified שלא מובילה לשום מקום, אי אפשר אפילו ללחוץ עליה)
דבר נוסף הוא שאם אתה כותב משהו לא לרוחם בפייסבוק, הם מוחקים לך את ההודעה (מנסיון אישי שלי), אז ההמלצה שלי נכון לעכשיו היא לא לקנות.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

טוב, תשמע גבר.sagyle כתב:תמונות ממחסנים אף פעם לא גורמים לי להתלהבות ... מבחינתי אפשר לצלם גם מחסן של באג ולהגיד שפתחתי חנות.
דבר נוסף הוא שאם אתה כותב משהו לא לרוחם בפייסבוק, הם מוחקים לך את ההודעה (מנסיון אישי שלי), אז ההמלצה שלי נכון לעכשיו היא לא לקנות....
כתבתי כאן מנסיון אישי איתם.
הקהילה שלהם חוגגת ותוססת בפייסבוק.
לי לפחות אישית הם הגיבו די בזריזות כול פעם מחדש כששאלתי שאלה.
זה מה יש.
בהצלחה
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אין בעיה, לא יצאתי כנגדך ואל תרגיש ככה. אני שמח שהקניה מצידך הצליחה.
אני פשוט רוצה שחברי הפורום שקוראים את הפוסט יקבלו גם דיעה שונה ואז יחליטו לעשות כישר בעיניהם.
בקיצור, קח הכל ברוח טובה!
אני פשוט רוצה שחברי הפורום שקוראים את הפוסט יקבלו גם דיעה שונה ואז יחליטו לעשות כישר בעיניהם.
בקיצור, קח הכל ברוח טובה!
זה לא דומה..9xcalibur9 כתב:סיטואציה:קרמריקה כתב:למיטב הבנתי (ויכול להיות שאני טועה) זה חוקי בדיוק כמו להוריד גרסה פרוצה של המשחק. ההבדל הוא שכאן אתה יכול לשחק אונליין בלי הגבלה וכמובן שאתה משלם להם כסף......
אממה? החבר גר מעבר לים.
חוקי או לא חוקי?...
אם היית עסק למכירת משחקי מחשב (והם עסק למכירת משחקי מחשב) זה לא היה חוקי.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

איך לא דומה?קרמריקה כתב:זה לא דומה..9xcalibur9 כתב:סיטואציה:קרמריקה כתב:למיטב הבנתי (ויכול להיות שאני טועה) זה חוקי בדיוק כמו להוריד גרסה פרוצה של המשחק. ההבדל הוא שכאן אתה יכול לשחק אונליין בלי הגבלה וכמובן שאתה משלם להם כסף......
אממה? החבר גר מעבר לים.
חוקי או לא חוקי?...
אם היית עסק למכירת משחקי מחשב (והם עסק למכירת משחקי מחשב) זה לא היה חוקי....
הם קונים בסטוקים, אני קונה בבודדים.
במקום לשלוח את הדיסקים הם פשוט סורקים אותם ומעבירים ללקוח את המספר הסיריאלי.
מה לא בסדר כאן?
המחיר הזול?
אין בעיה. הם מסבירים את זה היטב באתר שלהם.
הם קונים את הסטוקים שלהם מספקים במדינות עולם שלישי כמו וייטנאם שם המחירים נמצאים ברצפה.
אני אומר שוב, זה לא אדם פרטי, זה עסק. אין לי ספק שתנאי הרישיון של המשחקים הללו לא מאפשרים מכירה שכזו, וללא קשר, אני לא מאמין שמישהו בויטנאם מקבל מחברות המשחקים רישיון להפצה במחירים נמוכים יותר משאר העולם.
אין שום ספק שזה לא עסק 100% כשר... ואין ספק שלהרבה אנשים זה לא מפריע.
אין שום ספק שזה לא עסק 100% כשר... ואין ספק שלהרבה אנשים זה לא מפריע.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

קרמריקה כתב:אני אומר שוב, זה לא אדם פרטי, זה עסק. אין לי ספק שתנאי הרישיון של המשחקים הללו לא מאפשרים מכירה שכזו, וללא קשר, אני לא מאמין שמישהו בויטנאם מקבל מחברות המשחקים רישיון להפצה במחירים נמוכים יותר משאר העולם.
אין שום ספק שזה לא עסק 100% כשר... ואין ספק שלהרבה אנשים זה לא מפריע....
רשיון להפצה מחברות המשחקים?
מה הקשר אם יורשה לי לשאול?
האם ישפאר שואלת את סוני בכמה לרצוח אותנו הצרכנים?
האם נאמקו שואלים את אקטיויזן אם זה בסדר שהם יביאו לפה גם את רוק בנד?
האם חברות הסלולאר שואלות את אפל כמה הכי גבוה בעולם הם רוצים שימכרו פה את אייפון4?
איפה את חי אחינו? MONEY TALKS, BULLSHIT WALKS. הם מקבלים את הכסף שלהם ובזה נגמר כול הסיפור.
בנוגע לכשרות העסק, אתה סתם זורק טענות ללא ביסוס. איך זה לא חוקי לא הבנתי? כול ילד בן 17 יכול ללכת לרשם החברות ולפתוח עסק וכן, גם למכור משחקי מחשב משומשים (לצורך העניין) באינטרנט. מה הבעיה פה?
עכשיו בוא נסתכל על זה מעוד נקודה.
את STEAM אתה מכיר?
מה בנוגע ל-EADM?
ITUNES?
יכול להיות שגם הם לא כשרים ב-100 אחוז?
או שאתה תמים או שאתה עושה את עצמך, אבל אני אנסה בכל זאת להסביר למה אני מתכוון.
נניח שהם מקבלים את הרישיונות (בזה מדובר הרי, כי דיסקים פיסיים הם לא מוכרים) כפי שהם טוענים מספקים בוייטנאם או מדינות עולם שלישי אחרות. ממי הספקים האלו מקבלים את הרישיונות? מחברות ההפצה של המשחקים. כדי לעשות רווח אם הם כשרים, הם צריכים למכור במחיר גבוה יותר ממה שהם קונים אותו. אני לא תמים מספיק בשביל להאמין שחברות ההפצה כאלה מלאכים טובים שהם מוכרים לספקים האלו במחירים מאוד נמוכים, רק כדי שהם יופצו במדינות העולם השלישי... מחירי המשחקים החוקיים בחנויות במדינות האלה דומים מאוד למחירים שלהם באירופה, ולרוב יקרים יותר מהמחיר בארה"ב.
בקיצור, אני לא קונה את זה (תרתי משמע)... מי שמרגיש כאילו הוא חוקי כשהוא קונה את זה, אני מפרגן לו.
נניח שהם מקבלים את הרישיונות (בזה מדובר הרי, כי דיסקים פיסיים הם לא מוכרים) כפי שהם טוענים מספקים בוייטנאם או מדינות עולם שלישי אחרות. ממי הספקים האלו מקבלים את הרישיונות? מחברות ההפצה של המשחקים. כדי לעשות רווח אם הם כשרים, הם צריכים למכור במחיר גבוה יותר ממה שהם קונים אותו. אני לא תמים מספיק בשביל להאמין שחברות ההפצה כאלה מלאכים טובים שהם מוכרים לספקים האלו במחירים מאוד נמוכים, רק כדי שהם יופצו במדינות העולם השלישי... מחירי המשחקים החוקיים בחנויות במדינות האלה דומים מאוד למחירים שלהם באירופה, ולרוב יקרים יותר מהמחיר בארה"ב.
בקיצור, אני לא קונה את זה (תרתי משמע)... מי שמרגיש כאילו הוא חוקי כשהוא קונה את זה, אני מפרגן לו.
חברים , זה חוקי ויש מלא אתרים כאלה , זה משתלם לשני הצדדים וקניתי מלא משחקים ככה ,ואתם פשוט מקבלים CD-KEY בתמונת JPEG לאימייל מיד לאחר הרכישה.
מזמן הבינו שרכישה דיגיטאלית כדאית יותר , כמו STEAM שיש שם תמיכה עדכונים והורדה למשחק על שרתים מהירים והתקנה אוטומטית הכל קל , אבל המחיר הוא רגיל , אז יש גם אתרים שמוכרים רק CD-KEY ( שהם קונים אותם חוקית לגמרי מהחברה המשווקת ) ואתם תשברו את הראש לבד איך להשיג את המשחק וכל מה שקשור להתקנה ותמיכה וכדומה... וזה בדר"כ עולה משהו כמו 20-30 דולר לדברים הכי חמים בשוק , לדברים משנה שעברה לדוגמא זה יכול גם לעלות 10 דולר , בעיקרון זה משתלם למי שרוצה לשחק ברשת כי זה בעצם הופך כל גרסא פיראטית של המשחק לכאילו מקורית.
בעיקרון כל העולם מוריד משחקים באופן לא חוקי , אי אפשר להילחם בזה , אז במקום זה החברות פשוט מוכרות את הדבר היחיד שאתם לא יכולים להשיג , ובגלל שהם לא יכולים למכור את זה במחיר של המשחק המלא עם הקופסא הם מוכרים בזול.
אז האתרים שקונים בסטוקים את המספרים הסידוריים האלה פשוט מתווכים בין היצרן ללקוח עם כמעט אפס עלויות , בניגוד לחברות כמו STEAM שמספקים תמיכה מטורפת , כמובן שהיא לוקחת אחוזים ... ובכל זאת היצרן לא צריך לייצר ולבזבז כסף על חוברת יפה קופסא יפה ודיסקים .
אכן זה לא הופך לעותק פיראטי של המשחק ללגיטימי , אפילו אם רכשתם CD-KEY , אבל זה לא המקום לדון על מוסר.
לדוגמא אפילו המשחק הענק World of warcraft מאפשר רכישה של רק CD-KEY מ BLIZZARD עצמה ב 10 דולר לגרסא המקורית ( ומשהו כמו 25 להרחבות ) ... ובכל זאת הם מוכרים עותקים של המשחק ב 150 ש"ח בחנויות וההרחבות ביותר , אז מה הקטע ? גם מזוייף ? זה יותר רווחים כי ליצרן יש אפס עלויות , הם יכולים לייצר גם 50 מיליון מספרים סידוריים כאלה אז למה לא ?
מדוע בארץ מרלבורו לייט עולה 22 ש"ח וברוסיה זה עולה משהו כמו 6 שקל ? כי ככה זה.
מדוע זה לא חוקי לייבא סיגריות מרוסיה ולמכור פה ? בדיוק בגלל זה , הייתי יכול לקנות 90 אלף פקטים ולמכור חפיסות ב 15 ש"ח ולהרוויח כפול.
על סיגריות ומוצרי טבק ודברים כאלה יש מס וכדומה , על משחקי מחשב ... לצערנו עדיין אין.
מזמן הבינו שרכישה דיגיטאלית כדאית יותר , כמו STEAM שיש שם תמיכה עדכונים והורדה למשחק על שרתים מהירים והתקנה אוטומטית הכל קל , אבל המחיר הוא רגיל , אז יש גם אתרים שמוכרים רק CD-KEY ( שהם קונים אותם חוקית לגמרי מהחברה המשווקת ) ואתם תשברו את הראש לבד איך להשיג את המשחק וכל מה שקשור להתקנה ותמיכה וכדומה... וזה בדר"כ עולה משהו כמו 20-30 דולר לדברים הכי חמים בשוק , לדברים משנה שעברה לדוגמא זה יכול גם לעלות 10 דולר , בעיקרון זה משתלם למי שרוצה לשחק ברשת כי זה בעצם הופך כל גרסא פיראטית של המשחק לכאילו מקורית.
בעיקרון כל העולם מוריד משחקים באופן לא חוקי , אי אפשר להילחם בזה , אז במקום זה החברות פשוט מוכרות את הדבר היחיד שאתם לא יכולים להשיג , ובגלל שהם לא יכולים למכור את זה במחיר של המשחק המלא עם הקופסא הם מוכרים בזול.
אז האתרים שקונים בסטוקים את המספרים הסידוריים האלה פשוט מתווכים בין היצרן ללקוח עם כמעט אפס עלויות , בניגוד לחברות כמו STEAM שמספקים תמיכה מטורפת , כמובן שהיא לוקחת אחוזים ... ובכל זאת היצרן לא צריך לייצר ולבזבז כסף על חוברת יפה קופסא יפה ודיסקים .
אכן זה לא הופך לעותק פיראטי של המשחק ללגיטימי , אפילו אם רכשתם CD-KEY , אבל זה לא המקום לדון על מוסר.
לדוגמא אפילו המשחק הענק World of warcraft מאפשר רכישה של רק CD-KEY מ BLIZZARD עצמה ב 10 דולר לגרסא המקורית ( ומשהו כמו 25 להרחבות ) ... ובכל זאת הם מוכרים עותקים של המשחק ב 150 ש"ח בחנויות וההרחבות ביותר , אז מה הקטע ? גם מזוייף ? זה יותר רווחים כי ליצרן יש אפס עלויות , הם יכולים לייצר גם 50 מיליון מספרים סידוריים כאלה אז למה לא ?
מדוע בארץ מרלבורו לייט עולה 22 ש"ח וברוסיה זה עולה משהו כמו 6 שקל ? כי ככה זה.
מדוע זה לא חוקי לייבא סיגריות מרוסיה ולמכור פה ? בדיוק בגלל זה , הייתי יכול לקנות 90 אלף פקטים ולמכור חפיסות ב 15 ש"ח ולהרוויח כפול.
על סיגריות ומוצרי טבק ודברים כאלה יש מס וכדומה , על משחקי מחשב ... לצערנו עדיין אין.
אני מסתכל על המשחק היחידי שאולי חשבתי לקנות, starcraft 2.
באתר הזה המחיר הוא: £32.50
ואילו באתר הבריטי shopto.net המחיר הוא: £29.85 + £3.5 משלוח. סה"כ: £33.35
אז מה היתרון הגדול בלקנות מהאתר הזה?
אז מה היתרון הגדול בלקנות מהאתר הזה?
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

אני קניתי אותו מהם ב-25 פאונד.דודיפלצת כתב:אני מסתכל על המשחק היחידי שאולי חשבתי לקנות, starcraft 2.
אז מה היתרון הגדול בלקנות מהאתר הזה?...
יכול להיות שהם העלו אחרי שההייפ נרגע.
תסתכל על כול השאר. המחירים מגוחכים.