רוצה להתייעץ על קניית מצלמה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
מצלמה נחמדה אבל בינונית ביותר. גם אי אפשר לצפות ליותר מידי ממצלמה של 500 ש"ח...
תשקיע ממש עוד קצת ותלך על מצלמה קומפקטית שתתן לך הרבה יותר איכות והמון אופציות ובונוסים נחמדים.
לדוגמא:
http://www.mdk.co.il/default.asp?catid= ... 56BEA696A9}
תשקיע ממש עוד קצת ותלך על מצלמה קומפקטית שתתן לך הרבה יותר איכות והמון אופציות ובונוסים נחמדים.
לדוגמא:
http://www.mdk.co.il/default.asp?catid= ... 56BEA696A9}
- nirshemesh
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מי שלא ממש מבין בזה כדאי לו לבדוק
במדריך קנייה באינטרנט, תוכל לבדוק שם בדיוק על אלו פרמטרים חשובים עלייך לשים לב, יש אחד כזה באתר של טרקלין חשמל, כשאני הייתי צריך לקנות מצלמה לפני כמה חודשים בדקתי שם, חוץ מזה שיש להם מחירים סבירים, על איזו מצלמה חשבת? יש את הסוג הזה - מצלמה דיגיטלית Canon PowerShot SX120 IS (קנון)
וחשוב מאוד לשים לב שתהיה אחריות טובה, זו של קרט, היא הכי משתלמת, תמיד קורים דברים עם מצלמה כזאת, טוב יצא לי ממש ארוך אז נשתמע

וחשוב מאוד לשים לב שתהיה אחריות טובה, זו של קרט, היא הכי משתלמת, תמיד קורים דברים עם מצלמה כזאת, טוב יצא לי ממש ארוך אז נשתמע
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
Re: מי שלא ממש מבין בזה כדאי לו לבדוק
לא הבנתי למי אתה פונה ומה המסר שרצית להעביר....זו שאלה או תשובה?nirshemesh כתב:במדריך קנייה באינטרנט, תוכל לבדוק שם בדיוק על אלו פרמטרים חשובים עלייך לשים לב, יש אחד כזה באתר של *** חשמל, כשאני הייתי צריך לקנות מצלמה לפני כמה חודשים בדקתי שם, חוץ מזה שיש להם מחירים סבירים, על איזו מצלמה חשבת? יש את הסוג הזה - מצלמה דיגיטלית Canon PowerShot SX120 IS (קנון)
...
בכל מקרה, SX120 הוחלפה ב SX130 שגם מצלמת וידאו 720P עם זום משופר.
צריך לשים לב שהאחריות היא 3 שנים ומעלה.
לפעמים מוצאים בכמה עשרות שקלים פחות אבל עם אחריות שנה של חנות לא מוכרת.
האחריות של 3 שנים ומעלה היא בדר"כ של יבואנים גדולים ומוכרים.