בעיה בהתקנת דיסק קשיח פנימי בA200.
קניתי היום להמלצת הפורום WD GREEN 1TB, וכשאני מחבר אותו למכשיר, הוא לא מזוהה.
אין כבלים שצריך לחבר נכון? נראה כאילו בחיבור שהכונן הקשיח עושה על הסטרימר, מתחברים הסאטא והחיבור חשמל (2 חיבורים דקים, אחד קצר יותר, ואחד ארוך יותר).
אולי חייבים לפרמט אותו קודם? משהו עם הג'אמפרים?
תודה.
אין כבלים שצריך לחבר נכון? נראה כאילו בחיבור שהכונן הקשיח עושה על הסטרימר, מתחברים הסאטא והחיבור חשמל (2 חיבורים דקים, אחד קצר יותר, ואחד ארוך יותר).
אולי חייבים לפרמט אותו קודם? משהו עם הג'אמפרים?
תודה.
שאלונת אחרונה, איך אני מעביר את המדיה שלי מהמחשב לסטרימר? כרגע סימנתי את כל הקבצים שהיו לי בתקיה המשותפת, והעברתי אותם ככבוצה לתוך תיקיה בHDD של הA200. ככה עושים? אין לי גישה לHD מהמחשב?
ובכלל, יש דרך נוחה לנהל את הקבצים שבדיסק? או שזה רק דרך התפריט של הA200?
ובכלל, יש דרך נוחה לנהל את הקבצים שבדיסק? או שזה רק דרך התפריט של הA200?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לאחר פרמוט הדיסק והתקנת ה-NMT APPS, הפעל את שרת ה-SAMBA וצור שיתוף SMB. לאחר יצירת השיתוף, תוכל לראות את הדיסק שבפופקורן על המחשב ולהעתיק/להעביר קבצים בקלות, בשני הכיוונים, גם כשהמכשיר כבוי (סטנד-ביי).
דרך אגב, שרתים שאתה לא משתמש בהם, פשוט תכבה, אין צורך ליצור סתם עומס על המערכת.
פה יש הוראות ליצירת השיתוף:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 54#1117954
דרך אגב, שרתים שאתה לא משתמש בהם, פשוט תכבה, אין צורך ליצור סתם עומס על המערכת.
פה יש הוראות ליצירת השיתוף:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 54#1117954
בלי לעשות משהו מיוחד בפופקורן, הצלחתי לעשות שיתוף והעברת מידע לHDD מהמחשב, עם NMT והסיסמא 1234, שהיו הדיפולט.
אבל המידע עובר נורא לאט, בערך ב10 מגה לשניה, שזה כלום. התחלתי להעביר ב1 את הקבצים, וזה רק באיזה 60 אחוז..
אז הפסקתי את ההעברה, ניגשתי לסטרימר, ועשיתי את מה שכתבת, אבל אני לא בטוח שאני רואה, או צריך לראות משהו חדש.
בכוונה קראתי לשיתוףnmt1, ואין אחד כזה בNETWORK, זה עדיין מופיע, כמו מקודם, כמו מחשב ברשת, וכשאני לוחץ על האייקון, נפתחים לי הקבצים והתיקיות שיש על הדיסק הקשיח.
זו המהירות שיש לשיתוף? יש גישה אחרת לסטרימר מהמחשב?
אבל המידע עובר נורא לאט, בערך ב10 מגה לשניה, שזה כלום. התחלתי להעביר ב1 את הקבצים, וזה רק באיזה 60 אחוז..
אז הפסקתי את ההעברה, ניגשתי לסטרימר, ועשיתי את מה שכתבת, אבל אני לא בטוח שאני רואה, או צריך לראות משהו חדש.
בכוונה קראתי לשיתוףnmt1, ואין אחד כזה בNETWORK, זה עדיין מופיע, כמו מקודם, כמו מחשב ברשת, וכשאני לוחץ על האייקון, נפתחים לי הקבצים והתיקיות שיש על הדיסק הקשיח.
זו המהירות שיש לשיתוף? יש גישה אחרת לסטרימר מהמחשב?