התלבטות בין 3 דגמים... 32 אינץ'
שלום היום הייתי בטרקלין חשמל והומלצו לי 3 דגמים:
Samsung C530 ב 2700 ש"ח
Sony Bravia BX300 באותו מחיר
ו LG DT450 ב 2500 ש"ח.
כולם 32 אינץ. מרחק הצפייה הוא טוב כ 1-1.5 מטר ובדקתי וזה בול לחדר שלי. בעיקרון השימושים הם לכבלים ולXBOX ב HD...
מה אתה אומרים.... על מה ללכת? בעיקרון הבעיה היחידה שלי היא עם סמסונג בגלל הבעיה עם הלוטו פאנלים שלה שזה מאוד מעצבן אותי...
מה אתם אומרים? זה די דחוף אני צריך להחליט עד סופ"ש.
תודה רבה לעוזרים
Samsung C530 ב 2700 ש"ח
ו LG DT450 ב 2500 ש"ח.
כולם 32 אינץ. מרחק הצפייה הוא טוב כ 1-1.5 מטר ובדקתי וזה בול לחדר שלי. בעיקרון השימושים הם לכבלים ולXBOX ב HD...
מה אתה אומרים.... על מה ללכת? בעיקרון הבעיה היחידה שלי היא עם סמסונג בגלל הבעיה עם הלוטו פאנלים שלה שזה מאוד מעצבן אותי...
תודה רבה לעוזרים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
reloaderreloader כתב:שלום היום הייתי בטרקלין חשמל והומלצו לי 3 דגמים:
Samsung C530 ב 2700 ש"ח
ו LG DT450 ב 2500 ש"ח.
תודה רבה לעוזרים...
המלצתי היא לסוני 300 יש לה כניסות סקרט איכותיות ביותר הכוללות מתיחה חכמה סופר איכותית .במיוחד לממירים של הוט ויס .
בנוסף תקבל 5 שנות אחריות מלאות . בתנאי שתרכוש יבוא רשמי ישפאר .
אשמח לעזור בכל עת .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
9000es כתב:reloaderreloader כתב:שלום היום הייתי בטרקלין חשמל והומלצו לי 3 דגמים:
Samsung C530 ב 2700 ש"ח
ו LG DT450 ב 2500 ש"ח.
תודה רבה לעוזרים...
המלצתי היא לסוני 300 יש לה כניסות סקרט איכותיות ביותר הכוללות מתיחה חכמה סופר איכותית .במיוחד לממירים של הוט ויס .
בנוסף תקבל 5 שנות אחריות מלאות . בתנאי שתרכוש יבוא רשמי ישפאר .
אשמח לעזור בכל עת ....
תודה רבה על העזרה =]
אבל סליחה על הבורות... מה היא כניסת SCART ולמה היא עדיפה ע"פ האחרים. בכל מקרה ממיר HD של הוט כנראה יהיה לי בחדר זאת אומרת יחובר ע"י HDMI ועוד XBOX שיחובר ב HDMI... האם SCART עדיף?