קילקול ראשון ב- K3
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
שני רעיונות נוספים:אייסמן כתב:למישהו יש רעיונות (פרט ללטלפן לרוני מחר על הבוקר)?...
1) להתקשר לרוני מחר לקראת הצהריים.
2) להתקשר עוד היום ולהשאיר הודעה.
עכשיו ברצינות - מדובר במטחנה חדשה באחריות, ואם יש תקלה צריך לפנות למוכר/יבואן ולבקש סהענין יסודר.
מהדברים הטובים ששמעתי על רוני (לצערי לא מנסיון אישי, כי מעולם לא פגשתי) אני משער שתטופל כהלכה.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
פנה לחדר מיון הקרוב.אייסמן כתב:באסה...
אצלי פחות משבוע וכבר המוד האוטומטי לא פועל. כנראה ביש מזל, כי השתמשתי בו רק פעמיים (בשאר הזמן השתמשתי במוד הידני). למישהו יש רעיונות (פרט ללטלפן לרוני מחר על הבוקר)?...
נשמע כמו מקרה רציני של פער סעד ומצוקה.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
זה בטח חוש הומור כל-כך מתוחכם...לא הבנתי....אבל אסתדר בלי הסברnimitzg כתב:פנה לחדר מיון הקרוב.אייסמן כתב:באסה...
אצלי פחות משבוע וכבר המוד האוטומטי לא פועל. כנראה ביש מזל, כי השתמשתי בו רק פעמיים (בשאר הזמן השתמשתי במוד הידני). למישהו יש רעיונות (פרט ללטלפן לרוני מחר על הבוקר)?...
נשמע כמו מקרה רציני של פער סעד ומצוקה....
הכל ברוח טובה.אייסמן כתב:זה בטח חוש הומור כל-כך מתוחכם...לא הבנתי....אבל אסתדר בלי הסברnimitzg כתב:פנה לחדר מיון הקרוב.אייסמן כתב:באסה...
נשמע כמו מקרה רציני של פער סעד ומצוקה.......
החלמה מהירה
"Cigars change thoughts into dreams."
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מזמן לא הפעלתי את הטיימר אצלי אבל תשחק קצת עם המתג הפעלה.
מעבר לזה תלחץ ידנית על לחצן ההפעלה של הטיימר במשפך קפה. לפעמים אבל+לחות קצת תוקעים אותו.
קצת נענועים וזה יסתדר.
מעבר לזה תלחץ ידנית על לחצן ההפעלה של הטיימר במשפך קפה. לפעמים אבל+לחות קצת תוקעים אותו.
קצת נענועים וזה יסתדר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
ניסיתי - לא הלך. המכונה עוד לא הספיקה לצבור אבק (יצאה מהקופסה לפני 4 ימים).דבוטאנט כתב:מזמן לא הפעלתי את הטיימר אצלי אבל תשחק קצת עם המתג הפעלה.
קצת נענועים וזה יסתדר....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אפשר אולי קצת ספריי מגעים serviceoil - לא ניסיתי.
יכול להיות שגם התנתק לך חוט מהלחצן או המתג.
תתקשר בבוקר - עד 9 רוני נמצא דרך כלל.
יכול להיות שגם התנתק לך חוט מהלחצן או המתג.
תתקשר בבוקר - עד 9 רוני נמצא דרך כלל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אהלן,mr_dish כתב:בטח רוני הזעיף פניו וסירב לתת שירות...איך שאני מכיר אותו.
יש קלישאה ישנה שאני מרבה לרפט אותה מרוב שימוש....אפילו מרצדס מעניקים ליצירות הפאר שלהם כתב אחריות.
...
רוני כרגיל היה סבבה. בכל זאת, הוא לא מיצר את המטחנה, כך שאין מה לבוא אליו בטענות.
אסי
אייסמן - צחקתי....בפה מלא צחקתי.
רוני באמת איש נחמד. חשים מיד עד כמה הוא אוהב את מה שהוא עושה. הוא עוזר בידע ובחלפים שהוא מיבא בעצמו, במחירים שלא מוכרים אצל העוסקים בתחום.
אם חוש ההומור (החמור...) שלי לא הובן...אשמתי.
הובן-הובן - הכל באמת ברוח טובה. עכשיו עושה רושם שכאשר הטיימר במצב הכי פתוח שלו, עדיין משך הטחינה קצר מידי: לחיצה אחת מביאה למנה קטנה מידי עבור סלסילה בודדת ובאותה אנלוגיה לחיצה כפולה. היום אנסה תערובת חדשה וטריה (מאתמול) ונראה אם אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר.