המלצה לטלוויזיית LCD
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
BRAVIABRAVIA כתב:32 או 37 אינץ'
עזבו מרחק
תקציב 3000 עם חריגה של 1000 ש"ח
ובנוסף חנות טובה באזור המרכז...
מסך סוני דגם BX-400 מסך מצויין הכולל כניסות סקרט למתיחה חכמה ואיכותית במיוחד .
מומלץ לרכוש יבוא רשמי ישפאר 5 שנות אחריות מלאות . וכמובן מחנות מתמחה .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
הסוני 37EX500 עלתה עד לפני כמה חודשים בערך 5000. היום אני חושב שאפשר לקנות אותה ב4500+-
יש לי אותה ומרוצה לגמרי, אם יש לך שאלה..
יכול להיות שכדאי לך לשקול גם את הex400, הפנאל שלהם זהה ואני לא בטוח שיש הרבה הבדל..
יש לי אותה ומרוצה לגמרי, אם יש לך שאלה..
יכול להיות שכדאי לך לשקול גם את הex400, הפנאל שלהם זהה ואני לא בטוח שיש הרבה הבדל..
זהו שראיתי בתצוגה את ה-BX300 ולא התלהבתי מהמתיחה לדוגמה היה את ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק הסרטונים האלו באיכות מגעילה שמישהו צילם במצלמה ביתית בשטח כזה,
בטלוויזיה של פעם היו רואים סביר,
16:9 לא משהו טוב,
רק אכפת לי ששידור נורמלי סתם ניקח לדוגמה צחוק מהעבודה יראו טוב,
ובגלל זה את רוצה לקחת רק טלוויזיה עם BE3 כי שמעתי שזה פשוט משהו מדהים,
יש איזו חנות שאפשר לראות את המסך בתצוגה בהרצליה,כפר סבא,פתח תקווה,נתניה שאתם יכולים להמליץ לי?
ועוד 2 שאלות:
1.מרחק צפייה 2.8 מטר ל-3.7 זה סביר כן?
40 לא ייכנס בחיים
2.ניתן לכבות את האפשרות של ה-100Hz בסרטים וכדומה כי ראיתי לדוגמה את ה-LCD של סמסונג ה-3D ובאמת איכות מפחידה,
600Hz רואים ממש ממש ממש ממש חלק והרגשתי את זה,
בתוכניות כמו בערוצים של נגיד נשיונל ג'יאוגרפיק זה מעולה,
אבל בסרטים או משהו אחר ניתן לשלוט עם זה?
כי נגיד יש שם איזו אופצייה ל-24P וגם רגילה ראיתי,
זה עובד?
לילה טוב
בטלוויזיה של פעם היו רואים סביר,
16:9 לא משהו טוב,
רק אכפת לי ששידור נורמלי סתם ניקח לדוגמה צחוק מהעבודה יראו טוב,
ובגלל זה את רוצה לקחת רק טלוויזיה עם BE3 כי שמעתי שזה פשוט משהו מדהים,
יש איזו חנות שאפשר לראות את המסך בתצוגה בהרצליה,כפר סבא,פתח תקווה,נתניה שאתם יכולים להמליץ לי?
ועוד 2 שאלות:
1.מרחק צפייה 2.8 מטר ל-3.7 זה סביר כן?
40 לא ייכנס בחיים
2.ניתן לכבות את האפשרות של ה-100Hz בסרטים וכדומה כי ראיתי לדוגמה את ה-LCD של סמסונג ה-3D ובאמת איכות מפחידה,
600Hz רואים ממש ממש ממש ממש חלק והרגשתי את זה,
בתוכניות כמו בערוצים של נגיד נשיונל ג'יאוגרפיק זה מעולה,
אבל בסרטים או משהו אחר ניתן לשלוט עם זה?
כי נגיד יש שם איזו אופצייה ל-24P וגם רגילה ראיתי,
זה עובד?
לילה טוב
אני חושב שה BX300 היא HDR, ויש הבדל גדול בינה לex/bx400 כדאי לך לראות גם אותה.
בכל מקרה אני רואה SD ב37ex500 מ1.5-2 מטר והאיכות מצוינת. כמובן שאם המקור גרוע עיבוד התמונה לא משנה הרבה, ויש לא מעט שידורים שהאיכות לא משהו. מ3 מטר אני לא חושב שתוכל להבדיל בין BE2 ל BE3, ולא שווה לך לשלם את ההפרש.
המרחק שלך גדול, סביר להניח שרוב האנשים ימליצו לך כאן לפחות על פלזמה 42', אם אתה נעול על 37' אני חושב שהסוני ex400 (אפילו ב40') היא בחירה טובה.
בכל מקרה אני רואה SD ב37ex500 מ1.5-2 מטר והאיכות מצוינת. כמובן שאם המקור גרוע עיבוד התמונה לא משנה הרבה, ויש לא מעט שידורים שהאיכות לא משהו. מ3 מטר אני לא חושב שתוכל להבדיל בין BE2 ל BE3, ולא שווה לך לשלם את ההפרש.
המרחק שלך גדול, סביר להניח שרוב האנשים ימליצו לך כאן לפחות על פלזמה 42', אם אתה נעול על 37' אני חושב שהסוני ex400 (אפילו ב40') היא בחירה טובה.
אבל הבעיה היא מקום 32" נכנס טוב,
37" בלחץ,
40" או 42" אין פשוט לא ייכנסו,
יש לך את הדגם הזה?
עם כן תעשה לי טובה תצפה בנשיונל גיאוגרפיק מ-2.8 מטר בערך ותגיד לי איך רואים (לא ערוץ ה-HD הרגיל)
מבחינת צבעין איייןןןןןןן בכלל מה לדבר חוץ מהסמסונג החדשות הענקיות של למעלה מ-50" אייןןןןן ראיתי מלא טלוויזיות וזה פשוט מדהים הצבעים מדהימים גם ב-BX300,
ותודה רבה רבה רבה על התגובות!!
על איכות ב-HD אין בכלל מה לדבר הבחירה הכי טובה (או ה-LD460 של LG שגם אחלה תמונה),
אבל כרגע אכפת לי מאיכות SD,
ומאפשרות לכיבוי ה-100Hz,
תודה לך!!
37" בלחץ,
40" או 42" אין פשוט לא ייכנסו,
יש לך את הדגם הזה?
עם כן תעשה לי טובה תצפה בנשיונל גיאוגרפיק מ-2.8 מטר בערך ותגיד לי איך רואים (לא ערוץ ה-HD הרגיל)
מבחינת צבעין איייןןןןןןן בכלל מה לדבר חוץ מהסמסונג החדשות הענקיות של למעלה מ-50" אייןןןןן ראיתי מלא טלוויזיות וזה פשוט מדהים הצבעים מדהימים גם ב-BX300,
ותודה רבה רבה רבה על התגובות!!
על איכות ב-HD אין בכלל מה לדבר הבחירה הכי טובה (או ה-LD460 של LG שגם אחלה תמונה),
אבל כרגע אכפת לי מאיכות SD,
ומאפשרות לכיבוי ה-100Hz,
תודה לך!!
בex500 יש motion flow, אני חושב שככה נקרא ה100hz, יש לו כמה מצבים, יכול להיות שבאחד מהם הוא כבוי. בכל מקרה הוא די סולידי, אני לא חשוב שתרגיש צורך לכבות אותו.
לגבי הנשיונל ג'אוגרפיק, אני לא נמצא כרגע ליד הטלוויזיה אבל בכל מקרה כדאי לך ללכת לחנות ולראות בעצמך, בסופו של דבר לכל אחד יש העדפות שלו..
לגבי הנשיונל ג'אוגרפיק, אני לא נמצא כרגע ליד הטלוויזיה אבל בכל מקרה כדאי לך ללכת לחנות ולראות בעצמך, בסופו של דבר לכל אחד יש העדפות שלו..